17:35 - 05/08/2024

Σωστο “ανοιγμα” και “ενωση” με το ραδιονικο νομισμα-Οδηγος !

Διαφημίσεις

Οταν παραλαμβανουμε το ραδιονικο νομισμα μας πρεπει πανω απο ολα και με ηρεμια να ενωθουμε μαζι του και να του επιτρεψουμε να λειτουργησει μεσα μας !

Αν παραλαμβανουμε πολλα νομισματα λογω πολλων θεματων η λογω προσεγγισης με πολλαπλη στοχευση τοτε θα πρεπει να ελενξουμε και να επιτρεψουμε στο καθενα ξεχωριστα να λειτουργησει μεσα μας !

Θεωρηστε το σαν ενα προσωπικο τελετουργικο οπου θα κανετε την πρωτη γνωριμια με τους νεους συμμαχους – φιλους – προστατες σας !

Με το αριστερο μας χερι (της καρδιας ,παρα το οτι στην νεα μαντελα εποχη η καρδια παρουσιαζεται στο κεντρο) τον αντιχειρα και το δεικτη πιανουμε ενα ενα τα νομισματα , θα πρεπει να ειμαστε μονοι μας , σε πληρη ηρεμια και συνειδητοτητα .

Οταν το κρατησουμε ακουμε – αφουγκραζομαστε το σωμα και το πνευμα μας , αφηνουμε με την συνειδηση μας το σημα να εισχωρηση μεσα μας και το καλωσοριζουμε , μπορουμε με την συνειδηση μας να μιλησουμε μαζι του και να του εξηγησουμε οτι ειμαστε απολυτα δεκτικοι στην βοηθεια του και προθυμοι σε αυτη την νεα “συνεργασια” – “φιλια” με τον νεο φιλο προστατη μας !

Αναλογα το ποσο ανοιχτοι ειστε στην Ραδιονικη και γενικα στις ενεργειες πεδιου-αιθερα θα εχετε και την αναλογη απαντηση σε συναισθημα , βιωμα , χτυπημα , αλλαγη στην ροη σας , μουδιασμα η γαργαλημα , και πολλα ακομα , το καθενα απο τα μικρα αυτα σηματα θα αντιληφθειτε οτι θα “μιλησει” σε διαφορετικη περιοχη στο σωμα σας η την συνειδηση σας-πνευμα σας !

Αν εχετε πολλα νομισματα τοτε μονοι σας θα επιλεξετε αυτο που σας εκανε μεγαλυτερη εντυπωση , σας μιλησε δηλαδη πιο πολυ και δυνατα , αυτος ειναι ο πρωτος φιλος σας που το σωμα σας με βαση της αναγκες του επιλεγει να συνεργαστει αμεσα !

Η Ραδιονικη εχει τεραστια επιτυχια οταν η στοχευση ειναι σωστη , οταν η διαγνωση καποιου προβληματος ειναι ξεκαθαρο απο που και ποιο οργανο ξεκιναει! Οπως ακριβως για την σωστη εξελιξη η στοχευση πρεπει να ειναι απολυτη ετσι και εσεις πρεπει να ειστε στο ιδιο μηκος κυμματος στην συνεργασια-ενωση μαζι τους !

Αν εχετε αμφιβολια …δηλαδη η βολη σας ειναι αμφι ..και απο εδω και απο εκει, τοτε ξεκαθαρα δεν ειστε στοχευμενος σωστα …η εδω θα ριξεις την βολη σου η εκει ..το αμφι δεν κανει δουλεια στην περιπτωση μας , ευθεια βολη και μεμονομενη ριχνει μονο η απολυτη σιγουρια – πιστη σε αυτο που θελουμε να επιτυχουμε !

Για να φτασεις σε ενα καλοστοχευμενο στοχο με συνεργατη-φιλο εναν απολυτο σκοπευτη θα πρεπει και εσυ να εισαι απολυτος προς τον ιδιο στοχο !

Το θελω να γινω καλα και να μην ποναω γιατι κουραστηκα …αλλα δεν προκειτε ποτε αυτο να συμβει ..δεν κανει συνεργασια με πολεμιστη που ειναι ελευθερος σκοπευτης , θες να σε βοηθησει ο πολεμιστης ελευθερος σκοπευτης ; Τοτε θα παραμεινεις ακουνητος ,ακλονητος στην πιστη σου ωστε να μην χασει χιλιοστο στην βολη του ..τοσο απλα !

Μιληστε με τους συμμαχους σας, επιτρεψτε τους να κανουν της αλλαγες και της βολες τους , καλωσοριστε την αλλαγη που αναζητατε και θα εκπλαγειτε απο τους πολεμιστες σας και το πεδιο της ραδιονικης !

https://www.radionics.gr/

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*