Διαφημίσεις

Ένα 15χρονο αγόρι από το Τέξας κατηγορείται για τη δολοφονία μιας γειτόνισσάς του στο τζακούζι της και φέρεται να είπε στους ερευνητές ότι το έκανε γιατί ήθελε να δει πώς είναι να μαχαιρώνεις κάποιον.

Ο έφηβος συνελήφθη εννέα ημέρες αφότου η οδηγός σχολικού λεωφορείου Dana Magnuson, 62 ετών, βρέθηκε νεκρή με πολλαπλές μαχαιριές μέσα στο υπόστεγο πίσω από το σπίτι της, στο Hockley στις 20 Ιουλίου, δήλωσαν οι αρχές στο ABC 13.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο 15χρονος πρώτα επιτέθηκε στην γυναίκα στο τζακούζι της. Η συμπλοκή συνεχίστηκε στο σπίτι της και στη συνέχεια στο υπόστεγο, όπου βρέθηκε η 62χρονη.

Η ομολογία-σοκ του 15χρονου για τη δολοφονία
“Υπήρχε ακόμα αίμα παντού – παντού”, δήλωσε ο γιος της, Tyler Pitney, στο Fox 26. “Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα”. Μόλις συνελήφθη ο έφηβος ύποπτος είπε στους ερευνητές ότι ήθελε να δει πώς είναι να μαχαιρώνεις κάποιον, δήλωσαν πηγές στο ABC 13.

Ο  15χρονος στην αρχή δεν θεωρήθηκε ύποπτος,  λόγω της ηλικίας του. Αλλά ο γιος της δολοφονηθείσας γυναίκας είπε ότι το αγόρι ήταν ο γείτονας που βοηθούσε την μητέρα του σε δουλειές, όπως να φροντίζει το γκαζόν της. “Τίποτα το ασυνήθιστο, κανονικό παιδί, φαίνεται ότι προέρχεται από αξιοπρεπές σπίτι”, δήλωσε ο Pitney στον τοπικό σταθμό Fox.

“Ήταν ο πιο αγαπητός άνθρωπος, η πιο ευγενική, γλυκιά ψυχή που γνώρισε ποτέ κανείς, και…   Αυτό το άτομο πήρε έναν πραγματικό άγγελο από αυτόν τον κόσμο”, πρόσθεσε. “Ελπίζουμε αυτό το παιδί να κατηγορηθεί ως ενήλικας”.

Η Magnuson ήταν οδηγός σχολικού λεωφορείου που έτρεχε μαραθώνιους και μιλούσε στο παιδί της κάθε μέρα, όπως είπε ο θλιμμένος γιος της.  “Όποιος γνώριζε τη μαμά μου, ξέρει ότι αγαπούσε τους πάντες και θα έδινε το πουκάμισό της ή και τα παπούτσια της για οποιονδήποτε είχε ανάγκη – ειδικά για τους φίλους και την οικογένειά της”, έγραψε ο γιος της σε ανάρτηση.

Ο έφηβος κρατείται επί του παρόντος στο Κέντρο Κράτησης Ανηλίκων της κομητείας Χάρις.

msn.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *