13:12 - 03/08/2024

Την επόμενη πανδημία θα την αντιμετωπίσει ο στρατός.

Διαφημίσεις

Ο Μπιλ Γκέιτς ένωσε τις δυνάμεις του με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για να ζητήσει από τον στρατό να συγκεντρώσει τα άτομα που αρνούνται εμβόλια και να τους κάνει ένεση mRNA κατά την επόμενη πανδημία.

Ο Γκέιτς και ο ΠΟΥ έχουν δώσει εντολή στις κυβερνήσεις να θέσουν τις βάσεις για την κινητοποίηση του στρατού, καθώς λένε ότι ο σκεπτικισμός για τα εμβόλια είναι «ηθικά κατακριτέος» και η άρνηση εμβολιασμού είναι μια «επιθετική πράξη» που πρέπει να αντιμετωπιστεί με βία.

Ο Μπιλ Γκέιτ και ο Δρ Τέντρος του παγκοσμιοποιητικού Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ανακοίνωσαν ένα νέο έργο για να επιταχύνουν την ανάπτυξη και τη διανομή εμβολίων mRNA κατά της φαινομενικά επικείμενης πανδημίας της γρίπης των πτηνών.

Ωστόσο, οι ελίτ ανησυχούν από ένα κύμα σκεπτικισμού για τα εμβόλια που έχει εξαπλωθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον κόσμο μετά την καταστροφική κυκλοφορία του εμβολίου mRNA Covid.

Καθώς περισσότεροι άνθρωποι αρνούνται να συμμορφωθούν με τα εμβόλια, η ελίτ εργάζεται σε νέους και αυταρχικούς τρόπους για να εισάγει πολλές νέες ενέσεις στο σώμα μας χωρίς τη συγκατάθεσή μας.

Ένας εξέχων γιατρός που χρηματοδοτείται από τον Μπιλ Γκέιτς ζήτησε τη χρήση αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων ως μέρος των προσπαθειών για την καταπολέμηση αυτού που η φαρμακευτική ελίτ αποκαλεί τώρα «αντιεμβολιαστική επιθετικότητα».

Σύμφωνα με τον Δρ Peter Hotez, στενό σύμμαχο του Bill Gates και του Dr. Tedros, τώρα επιδιώκουν να εμπλέξουν το ΝΑΤΟ στη στρατιωτικοποίηση του επόμενου εμβολίου mRNA που θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο.

Το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates έχει παράσχει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στον Δρ. Hotez για την παραγωγή πειραματικών εμβολίων.

Εκτός από την επένδυση που πήγε στις τσέπες του, ο Hotez χρησιμοποίησε τα χρήματα για να αναπτύξει το εμβόλιο Corbevax COVID-19, το οποίο χορηγήθηκε στην Ινδία, μια χώρα που ο Bill Gates θεωρεί προσωπικό του εργαστήριο.

Ωστόσο, ο Δρ. Hotez φοβάται ότι ο αυταρχισμός του υπέρ του εμβολιασμού θα αμφισβητηθεί δημόσια.

Ένας σύμμαχος του Μπιλ Γκέιτς έχει δηλώσει ότι όποιος επικρίνει τα εμβόλια πρέπει να κατηγορηθεί για έγκλημα μίσους. Ναι πράγματι.

Στην ελίτ υπέρ των εμβολίων δεν αρέσει η κριτική και δεν αρέσει ο δημόσιος διάλογος.

Ο Joe Rogan κάλεσε τον Hotez να εμφανιστεί στο podcast του για να συζητήσει τη διαμάχη για το εμβόλιο Covid-19 με τον Robert F. Kennedy Jr., ο οποίος αποκαλύπτει την αλήθεια για το εμβόλιο από τότε που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον Hotez να μοιράζεται και να προωθεί ένα άρθρο του Vice που ζητούσε από το Spotify να λογοκρίνει την εκπομπή του Joe Rogan όποτε τολμά να επικρίνει τα εμβόλια ή να αμφισβητήσει την επίσημη αφήγηση.

Μόλις ο Ρόγκαν έμαθε τι είχε στείλει ο Χοτέζ, απάντησε προσφέροντάς του να δωρίσει 100.000 δολάρια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του Χοτέζ, εάν συζητούσε για τον RFK Jr στην εκπομπή του.

«Πίτερ, αν ισχυρίζεσαι ότι αυτό που λέει ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είναι «παραπληροφόρηση», σου προσφέρω 100.000 δολάρια στη φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής σου, αν είσαι διατεθειμένος να το συζητήσεις στην εκπομπή μου χωρίς χρονικό περιορισμό.» Ο Ρόγκαν έγραψε στο Twitter.

Ο Hotez απάντησε στον Rogan, λέγοντας ότι είχε τα στοιχεία επικοινωνίας του.

«Τζο, έχεις το κινητό μου, το email μου, είμαι πάντα έτοιμος να σου μιλήσω», έγραφε το tweet.

Η κατάσταση άλλαξε δραματικά αφού ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter και ιδιοκτήτης της Tesla, Έλον Μασκ, παρενέβη στη συζήτηση, λέγοντας ότι ο Hotez φοβόταν να συμμετάσχει στη δημόσια συζήτηση.

«Φοβάται τη δημόσια συζήτηση γιατί ξέρει ότι κάνει λάθος», έγραψε ο Μασκ στο Twitter.

Μετά το tweet του Μασκ, ο διευθυντής hedge fund Bill Ackman απάντησε: «Θα προσθέσω 150.000 δολάρια στην προσφορά του @joerogan, ώστε τώρα 250.000 δολάρια να μπορούν να πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και το κοινό να μπορεί να ακούσει ανοιχτή συζήτηση για ένα σημαντικό θέμα».

Και όμως ο Hotez, που θέλει να χρησιμοποιήσει τον στρατό για να κρατήσει και να χρησιμοποιήσει βία εναντίον όσων αρνούνται τον εμβολιασμό, εξακολουθεί να αρνείται να συζητήσει το θέμα των εμβολίων Covid-19 με τον RFK Jr.

Γιατί αυτοί οι ακροαριστεροί αυταρχικοί είναι τόσο σίγουροι στο να ζητούν το τέλος της ελευθερίας και της ιατρικής ελευθερίας στις ΗΠΑ, αλλά φοβούνται ότι οι ιδέες τους θα εξεταστούν δημόσια;

Σύμφωνα με έναν πληροφοριοδότη των Υπηρεσιών Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, αυτό συμβαίνει επειδή γνωρίζουν ότι η παγκόσμια ελίτ κάνει βήματα στα παρασκήνια για να εξαλείψει μια για πάντα την ελευθερία της διαφωνίας.

Η συγκέντρωση εκατομμυρίων αρνητών εμβολίων και αντιφρονούντων ενάντια στην παγκοσμιοποίηση της ατζέντας μπορεί να φαίνεται σαν αδύνατο έργο.

Μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν πέρασε τους τελευταίους 12 μήνες θέτοντας τις βάσεις για να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Ένας πληροφοριοδότης που εργάζεται για το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών είπε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, κατασκεύαζε μυστικά κέντρα κράτησης σε 50 πολιτείες ικανά να κρατήσουν εκατομμύρια ανθρώπους.

Σύμφωνα με την Christy Hutcherson, πρόκειται για συγκροτήματα που μοιάζουν με φυλακές που βρίσκονται σε αραιοκατοικημένες και ελεγχόμενες περιοχές. Θα χρησιμοποιηθούν εναντίον όσων αρνούνται να συμμορφωθούν με τις επικείμενες κυβερνητικές εντολές και κανονισμούς σχετικά με μακροπρόθεσμους περιορισμούς και νέα εμβόλια για τη νέα πανδημία.

Ο Χάτσερσον είναι κάποιος που πρέπει να ακούμε προσεκτικά. Ο πρώην επικεφαλής Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων J.J. Ο Carrell εξηγεί περισσότερα.

Μην κάνετε λάθος, αυτές οι ενώσεις δημιουργούνται για τους αντιφρονούντες κατά της παγκοσμιοποίησης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αρνούνται το εμβόλιο mRNA.

Γνωρίζουμε ότι δεν κατασκευάζονται για τα δεκάδες εκατομμύρια λαθρομετανάστες που παρέλασαν μέσω των ανοιχτών συνόρων Μπάιντεν-Χάρις, επειδή οι μετανάστες απορροφήθηκαν από τις κοινότητες, με πιστωτικές κάρτες γεμάτες μετρητά, δωρεάν ασφάλιση υγείας και δωμάτια ξενοδοχείων.

Η κυβέρνηση άνοιξε το κόκκινο χαλί για αυτούς τους νεαρούς άνδρες σε ηλικία μάχης. Πολλοί από αυτούς μεταφέρθηκαν εδώ από την κυβέρνηση Μπάιντεν με μυστικές ολονύχτιες πτήσεις.

Όπως λέει ο JJ, όλα αυτά τα ακίνητα «χτισμένα για μετανάστες» είναι άδεια σε όλη τη χώρα.

Συνεργαζόμενος με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab και λαμβάνοντας εντολές από τον Bill Gates και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η παγκοσμιοποιημένη κυβέρνηση Μπάιντεν πούλησε την ψυχή της στη Νέα Παγκόσμια Τάξη και μας λένε ψέματα κατάμουτρα για τα πάντα.

Ο Όργουελ μας προειδοποίησε ότι η ελίτ θα προσπαθήσει να μας πείσει ότι τα πάνω είναι κάτω, οι άνδρες είναι γυναίκες και ο πόλεμος είναι ειρήνη. Πόσο δίκιο είχε.

Δυστυχώς για την ελίτ, τους παρακολουθούμε, παρακολουθώντας καθώς σχεδιάζουν να κάνουν πράγματα με τον δικό τους τρόπο σε αυτό το εκλογικό έτος που φοβούνται μήπως χάσουν.

Αυτές είναι κρίσιμες στιγμές και εδώ στο The People’s Voice είμαστε αποφασισμένοι να εκθέσουμε την ελίτ, να διαταράξουμε τα σχέδιά τους και να τους φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης πριν να είναι πολύ αργά.

Σχόλιο από τους συντάκτες του The Big The One: Από όσο φαίνεται από το περιεχόμενο, το thepeoplesvoice.tv είναι ένας πόρος MAGA, επομένως ο Μπάιντεν, από την άποψη των συντακτών του thepeoplesvoice.tv, είναι ένοχος για όλες τις θανάσιμες αμαρτίες . Ωστόσο, αυτό είναι μια στρέβλωση – στην πραγματικότητα, ο αγώνας κατά της πανδημίας ξεκίνησε υπό τον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό δίνει λόγους να πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα από το ποιος θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, η παγκόσμια ατζέντα δεν θα αλλάξει. Και η ατζέντα ανακοινώθηκε από τον Μπίλι: ο στρατός θα αντιμετωπίσει τη γρίπη των πτηνών, επομένως παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

Big The One

triklopodia.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. H 1η παραγραφος αναμενοταν να συμβει την εποχη του αορατου αλλα η επανεκινηση το σταματησε διοτι εκοψε την πορια του κυκλου προς τα εκει ισως συμβει στο μελλον αν δεν ξανασυμβει επανεκινηση.
    Δεν ηταν επανεκινηση κοσμου αλλα χρονου για αυτο και αρκετα μποτ εχουν μεινει πισω στην προ εποχη της επανεκινησης λες και ζουν ακομα στο παρελθον.

  2. Ελεύθερος 08/04/2024 @ 10:25 ΠΜ

    Τι ακροαριστεροί ρε παιδιά πλάκα με κάνετε ; Εδώ έχουμε να κάνουμε με Ναζί και δεκιους . Αυτό είναι ,εσείς σονι και καλά να αναστήσετε το φάντασμα του Στάλιν ως αντίπαλο δέος . Δεν υπάρχει αυτό μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας καπιταλισμός και republic υπάρχει ρωμαϊκή Δημοκρατία …. Μην τρελένεστε το χρήμα κάνει κουμάντο . Ούτε οι Αναρχικοί σίγουρα όχι οι κομουνιστές . Όποτε τι λέτε η δεξιά κυβερνάει το πλανήτη ο χιτλερ θα ήταν περήφανος . Μην χαζεύετε τον κόσμο με δήθεν ακροαριστερή υγεσια

  3. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 08/04/2024 @ 6:47 ΜΜ

    ΕΛΕΥΘΕΡΕ,
    Στην νοεταξίτικη αργκό ( δεν την λες γλώσσα,σωστά;;;),δεν υπάρχουν δεξιοί ,κομουνιστές,αναρχικοί( που χάθηκαν αυτά τα καλόπαιδα ;;;)κλπ.
    Κάτω από την ομπρέλλα της αριστεράς συνυπάρχουν όλοι οι προσκυνητές -δούλοι του WEF,των ελίτ και του άκρατου συμφεροντισμού.
    Η αρχή που τους διέπει είναι μία :
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ,ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ,ΚΙ’ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ;;;
    Εκτός κι’ αν το ξεκατίνιασμα είναι κόμμα.
    Υποτελείς στα ίδια αφεντικά ΟΛΟΙ τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*