21:33 - 02/08/2024

Για πασαν νοσο και μαλακιαν…

Διαφημίσεις

Για να το προσεγγισω σωστα θα παω για αρχη με το τι εχουν δει τα ματακια μου !

Εχω δει ενεργειακο θεραπευτη να μου κοβει την ανασα απο μετρα μετρα αποσταση (παρα το οτι γνωριζω πολυ καλα να εχω αμυνες και προστασιες)

Εχω δει ενεργειακο θεραπευτη να βγαζει παλι απο αποσταση ενα μαυρο συνεφο απο ασθενη και αυτος να γινεται αμεσα καλα !

Εχω προσωπικα συμμετεχει σε ομαδες θεραπειας-καρδιας οπου εχουμε κανει τις καλτσες μας με ειδος μαντρα-προσευχης …το ηδη εχει συμβει …πολυ πριν ο Γκρεγκ Μπραντεν μιλησει και δημιουργησει την Γλωσσα της Μητρας.

Εχω προσωπικα καταφερει απο αποσταση 100δων χιλιομετρων μεσα απο δικους μου συμβολισμους και μονοπατι θεραπευτικο να αλλαξω την κατασταση ανθρωπων που μου το ζητησαν , πχ να κανω ανθρωπο που δεν ετρωγε για μερες μετα απο μετατραυματικο στρες να μην μπορουν να τον βγαλουν απο το φουρνο με την πιτα !

Εχω μεσα απο αποσταση πριν ασχοληθω με την ραδιονικη αποσυρει απο ανθρωπους ενα σκασμο πεποιθησεις και χρονιες συμπεριφορες (προσκοληση σε ασθενεια) μεσα σε δεκα λεπτα ..!

Και παρα πολλα ακομα που δεν θα γινοντουσαν πιστευτα και να τα εγραφα … αντε ενα τελευταιο μιας και διαβαζουν και οι φιλοι μου , στο τζαμπορι που καναμε πριν δυο χρονια στην Ευβοια χρησιμοποιωντας μονο ενα εκκρεμες καναμε ενα διαστρεμα να ξεπριστει αμεσα και η κοπελα μεσα σε λιγα λεπτα απο εκει που την κουβαλουσαν μπορουσε πλεον να παταει το ποδι της …!

Αντε και εναν απο το στρατο για της παλιοσειρες , εχω κανει μεσω επιβολης-καρδιας-ευχης-μαντρα αννθρωπο με πληρη αποστημα (τουμπανο η μουρη) να ξεπριστει μεσα σε 3 λεπτα και να φυγει ο πονος τελειως …χρησιμοποιωντας αλλους δεκα φανταρους και κατω απο την καθοδηγηση μου στην απολυτη πιστη …εχει ηδη συμβει !

Χωρις πλακα μπορω να γραφω μερες μιας και αρχικα σαν ερευνητης ξεκινησα μεσα απο της εναλλακτικες θεραπειες και οσο πιο πολυ εμβαθυνα σε πιστη ,μεθοδους,  μονοπατια ..τοσο πιο πολυ ενωνα το παζλ !

Γιατι στα λεω ολα αυτα ;… Γιατι πρεπει να κατανοησεις κατι που για μερικους ανθρωπους ειναι πλεον ανασα και τροπος ζωης , δεν εισαι σε ενα λουνα παρκ αλλα σε ενα πεδιο που βαλεσαι μονιμα και συνεχομενα απο εχθρους αορατους και μη με στοχο το ξεζουμισμα της ενεργειας σου .

Αν ζουσες ενα ενα χωριο μεσα στον Αμαζονιο και ειχες μια αρνητικη σκεψη ..μπορει να ετρωγες και μπουφλα που επιτρεψες να σου επιτεθει μια ενεργεια !

Πολλοι αμποριτζιναλς γνωριζουν οτι εδω δεν ειναι παιχνιδι και οτι ζουν σε ενα πεδιο που οφειλουν να ειναι παντα ετοιμοι πολεμιστες, πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να ειναι ετοιμοι στην σκεψη , στο ονειρο , στο χαζεμα , στην αφυπνιση , στην αδρανεια και σε εναν ακομα τονο πραγματα …ετοιμοι να υπερασπισουν την ενεργεια τους και την ζωη τους , θηρια να δωσουν μαχη και στο ορατο και στο αορατο !

Ναι οτι εχει να κανει με ολα οσα η σημερινη επιστημη εκρυψε μπορει να ειναι και τσαρλατανισμος … αλλα οχι ολα , σκεψου οτι ακομα και στην θετικη επιστημη βρισκεις συνεχομενα κομπογιανιτες και χασαπηδες … για αυτο πρεπει να εχεις σωστη κριση αλλα και γνωση …και οχι με μια μονοκοντυλια να πιστεψεις οτι δεν υπαρχουν αλλοι δρομοι για να εισαι απολυτα καλα !

Δωσε σημασια σε αυτο το αρθρο γιατι σου δινεται συμπυκνωμένη γνωση που αξιζει παρα πολλα , αν και εχεις αποδειξει οτι δεν εκτιμας κατι οταν σου δινεται δωρεαν προσπαθησε για μια φορα να αξιολογησεις σωστα !

Ενας στα 6 εκατομμυρια πανω στο νεκροκρεβατο του μεσα σε ενα νοσοκομειο ενω εχουν καλεσει τον παπα να τον ξομολογησει αυτος σε μερικες ωρες σηκωνεται με πληρη υγεια ..οτι και ανιατο και αν ειχε …και αυτο μεχρι σημερα δεν μπορει να το εξηγησει η επιστημη μας , η αυτοιαση αυτου του βαθμου παραμενει ανεξηγητη αλλα σιγουρα δειχνει ενα πραγμα …οτι μα οτι και αν χρειαζεσαι ειναι μεσα σου !

Με καποιο τροπο αυτοι οι ανθρωποι κατορθώνουν να ενεργοποιησουν μηχανισμους που θεραπεύουν το προβλημα τους , εγω θα το ελεγα κατορθωνουν να παιξουν την σωστη μουσικη μεσα στο συμπαν τους !

Παρα πολλοι συνανθρωποι μας δεν θελουν να ξεκολησουν απο την λαθος μουσικη (σκεψη,συναισθημα,καρδια) και ετσι μαθαινοντας να ζουν και να ταιζονται απο μια συγκεκριμενη ενεργεια φτανουν να νοσουν οι ιδιοι το συστημα τους , εκει ερχεται και το απλο καταστροφικο της σκεψης …αφου εφτασα πχ 60 ετων με αυτο τον τροπο παει να πει οτι δεν φταιει κατι απο μενα αλλα κατι απο εξω …ξεχνωντας οτι ο χρονος δεν ειναι αναγκαστικα και μοναδα μετρησης υγειας …το ιδιο δηλαδη μοτιβο που σημερα πεθαινει καποιος ξαφνικα 75 ετων για συγκεκριμενο λόγο και ολοι εμεις επειδη ηταν 75 θεωρουμε οτι δεν ειναι εγκλημα και δολοφονια μιας και τα ειχε τα χρονακια του ! Αν ησουν ομως προγραματισμενος να ζεις 500 χρονια …και μαθαινες οτι φευγεις στα 75 λογω επιβολης , συνωμοσιας διατροφης , συνωμοσιας περιβαλοντος και πολλα ακομα θα βιδωνες σωστα ;

Οι ανθρωποι μιμουνται , οι ανθρωποι μαθαινουν στα λιγα , οι ανθρωποι υιοθετουν τον πονο ακομα και ως ενσταση στην αδικια της ζωης ….η ψυχη στην φυση της ειναι πολυ ευαισθητη αλλα ταυτοχρονα και παντοδυναμη …αν την κανεις πολεμιστη !

Εχουμε μια χωρα που καταναλωνει 10 εκατομμυρια ζαναξ το μηνα …μια χωρα δηλαδη με σχεδον μηδεν πολεμστες μεσα στο πραγματικο πεδιο , ανθρωποι που εγκαταλειπουν ευκολα χωρις να δωσουν την παραμικρη μαχη ως οφειλουν σαν πολεμιστες , γιατι απλα δεν γνωριζουν οτι ολα οσα αφηνουν να φωλιασουν μεσα τους και τους κανουν κακο ..ειναι ενεργειες που θελουν να τραφουν…ειτε αυτο ειναι ενας καρκινος ειτε αυτο ειναι μια καταθλιψη !

Ολα μα ολα δονουνται , ακομα και τα καρκινικα κυτταρα δονουνται …και οτι δονειτε εχει εναν ρυμθμο που οταν το συντονισεις και το φερεις στα ορια του αυτο γκρεμιζεται οπως και η γεφυρα που παιρνουν πανω της συντονισμενα στρατιωτες !

Το παραδειγμα των ανθρωπων που σηκωνονται υγιεις απο το νεκροκρεβατο τους μας δειχνει οτι μεσα μας υπαρχει η γεννητρια της οποιας δονησης , ολοι οι θεραπευτες και τα μονοπατια του κοσμου μας μιλουν για την πιστη , ο θεος μας ο ιδιος μας ειπε οτι αυτη ειναι ικανη να μετακινησει βουνα … μα εμεις επιμενουμε το τεραστιο αυτο οπλο να μην το χρησιμοποιουμε μιας και το ιερατειο μας επεισε οτι οταν ακους πιστη θα ακους μονο για θεο και οχι για ενα εργαλειο που μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να κανεις θαυματα !

Σε ολο τον κοσμο υπαρχουν διαφοροι μεθοδοι καλυτερευσης του εαυτου και αποκτησης νεων δυνατοτητων , εχουν πληρωθει δισεκατομμυρια απο ανθρωπους σε σεμιναρια ..ειτε αυτα ηταν της μεθοδου Σιλβα , ειτε για την Μεθοδο του Μαρτιν Μπροθμαν , ειτε για Ρεικι η οτι αλλο σκεφθεις….και ολοι μα ολοι αυτοι μιλουν την ιδια γλωσσα με το ιδιο μοτιβο ….πιστη..εχει ηδη συμβει !

Με την ραδιονικη εχω κανει παπαδες …πολλοι απο αυτους απαγορευονται να τους πω … αλλα εγω εχω μαρτυριες ανθρωπων που εξαφανιστηκαν απο μεσα τους πραγματα η που διορθωσε ο σπονδυλος μονος του η που εκλεισε μετα απο 11 χρονια ελκος και παρα πολλα ακομα …οταν με ρωτανε μας πως …τους εξηγω οτι δεν εχει καμια σημασια να μαθουμε το πως …ας ειναι πλασεμπο και ας μαθουμε να χειριζομαστε αυτη την τεραστια δυναμη που για καποιο λογω η σημερινη επιστημη εχει υποβιβασει παρα πολυ !

Προσωπικα αυτο τον μηνα διορθωσα πανω μου την αντισταση ινσουλινης και αρχισα να χανω κιλα που δεν μπορουσα με τιποτα , εχω χασει ηδη 8 κιλα ..και τρωω  ..!  Το προσπαθησα σε πειραμα πριν δυο χρονια με 14 ατομα και δεν ειχα τα αποτελεσματα που ηθελα (οσοι το διαβασετε απο το τοτε γκρουπ πειραματος ελευθερα εμαιλ και δωρεαν αποστολη απο μενα ) σημερα πανω μου μπορω να πω με σιγουρια οτι το νικησα …γιατι καθε πρωι εδω και εικοσι μερες οτι και να εχω φαει το βραδυ εχω 0.82 ζαχαρο στο πρωινο !

Αν τωρα αλλος ανθρωπος χρησιμοποιησει τα ιδια ραδιονικα και δεν εχει το ιδιο αποτελεσμα με μενα τοτε σημαινει ενα πραγμα ….δεν εχουμε την ιδια απολυτη σιγουρια οτι συμβαινει και ετσι δεν αφηνουμε εμεις το σωμα μας να ακουσει το σημα !

Ολο αυτο το αρθρο δεν εγινε για να σας κανω να δειτε την ραδιονικη αλλα για να σας δειξω οτι υπαρχουν δρομοι απαγορευμενοι απο συμφεροντα που μπορει ενας ανθρωπος να δωσει λυση στο χρονια η το ανιατο προβλημα του, χεστηκα αν η δικαιολογια της επιστημης ειναι απλα η λεξη πλασεμπο ..αν ειναι πλασεμπο τοτε θελω να μαθω να το χρησιμοποιω ως οπλο και να κανω τους συνανθρωπους μου να σηκωνονται απο τα κρεβατια τους !

Ακομα το εγραψα για να θυμηθειτε την πραγματικη σας φυση , την φυση του πολεμιστη και της υποχρεωσης σας να ειστε υγιεις και να ζειτε ελευθερα με αξιοπρέπεια …αν δεν το κανετε αυτο τοτε χανεται μια μαχη απο μεσα σας …που εσεις οι ιδιοι την εχετε αφησει να συμβαινει και να σας νικα!

Ναι σιγουρα αυτη την στιγμη υπαρχουν ανθρωποι που η ασθενεια τους τους εχει φερει στα τελευταια τους …και οσο και πολεμο και αν δωσουν ισως να μην ειναι ο ενας στα 6 εκατομμυρια …τι θα γινοταν ομως αν ξεκινουσαμε να δινουμε την μαχη μας με απολυτη κατανοηση πριν φτασουμε να πεσουμε κατω απο τον χρονο και την επιμονη των δονησεων εναντιων μας ;.. Τι θα γινοταν αν απο την αρχη κοβαμε την κακη σκεψη που θα μας οδηγσει καποια στιγμη στο κρεβατι ;….τι θα γινοταν αν μαθαιναμε ολη την μουσικη των δονησεων και ακομα και την υστατη στιγμη λεγαμε στον ανωτερο εαυτο μας …παιξε την μουσικη που θα με κανει να ξεφυγω απο την παγιδα ;

Γνωριζουμε πολυ πολυ λιγα για τον κοσμο μας , το συμπαν , της θαλλασες μας , τον νου μας , της δονησεις και πολλα πολλα ακομα …αλλα τοσα μας εχουν κρυφθει για να ειμαστε πελατες , βαλτε την καρδια να λειτουργησει με συναισθημα , αλλαξτε της σκεψεις σας ..ειναι ολα δυνατα , αλλαξτε την κακομοιρια ….γιντε πολεμιστες μεσα στο πεδιο και κοψτε τα σηματα τους !

Το νοσεμπο ειναι το ιδιο κακο με μια ασθενεια …αν εσυ το πιστεψεις θα πεθανεις …. επιτρεπεις λοιπον στην πιστη σου να σε πεθαινει και δεν επιτρεπεις στην πιστη σου να σε θεραπευει; … Κανε την πιστη οπλο σου ..αυτος ειναι ο δρομος της ελευθεριας , οχι αναγκαστικα την πιστη του Ιερατιου αλλα την πιστη της Υπαρξης σου σαν μοναδικο ον μεσα στο συμπαν , σαν μια ψυχη που θυμαται σαν πολεμιστης το Εγω Ειμι … Μην τους αφησεις αλλο με αφορισμους, φοβο και διαπλοκη να σε κανουν να εισαι απλα ενα ακομα θυμα !

Πιστη , σημα , δονηση … ακολουθα το μονοπατι !

Stranger…

radionics.gr

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Υπέροχο!!
    Τα είπες όλα!! ΑΛΉΘΕΙΑ, ΟΥΣΊΑ!!

  2. ΧΑΡΙΚΛΕΩΝ 08/02/2024 @ 11:05 ΜΜ

    Σε ευχαριστώ…

  3. Διαβάζοντας σήμερα ένα άρθρο για τις χημικές ουσίες που κατά τύχη κατασκευαστή καν, με γνομωνα να πλουτίζουν οι φαρμακευτικες…και βλέποντας εν τέλη ότι κανείς δεν θεραπεύεται εν τέλη αφού οι ασθένειες είναι ψυχοσωματικες πιστεύω ότι αξίζει να δούμε τα Radionics.gr. Θα σας πω Stranger, γιατί νομίζω ότι εδώ είναι το σημείο ίσως μη ανταπόκρισης ότι προσωπικά η εμπειρία μου στο Reiki μου δίδαξε ότι τα μάντρα δεν είναι πάντα τόσο αθώα.. Και δεν μπορείς να ξερεις ποια, *ενέργεια που δονείται!

  4. Ειλικρίνεια! Ευχαριστώ πολύ. Δεν το λέω με κακή πρόθεση. Καλώς ή κακώς.. Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν από επιλογή κ στον Θεό. Χαιρετώ με εκτίμηση.

  5. Ασκέψουαλ 08/03/2024 @ 12:30 ΠΜ

    -δεν είμεθα μόνο ενεργειακή βορά στα βελζεβούνια φίλε
    είμαστε και θηρευτές του προσδόκιμου ψυχής εν θεώ
    Που σημαίνει πως αν δεν το ζήσεις πριν το φτύσεις
    όλοι αυτοί +του εαυτού σου που αναφέρεις θα ήταν άνεργοι
    Θαρρείς πως είναι τόσο εύκολο να παλαιώσεις ένα κρασί
    ποσώς την ψυχή των μ΄ έναν μπραφ οίστρο;
    θαρρώ χρειάζονται πολλές ανεβοκατεβασιές για να συνενοηθεί
    ο σκατόψυχος ο νεόψυχος κι ο παλιοψυχος
    Να γράφεις που και που και για την επίπεδη Γητσα μας
    Σ’ ακολουθώ στην τσέπη σου γλιστράω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*