14:33 - 31/07/2024

Η Ιστορία δεν πάει διακοπές τον Αύγουστο

Διαφημίσεις

PROMITHEAS G    

Η Ιστορία δεν πάει διακοπές, ο Αύγουστος του 2024 ίσως να έχει το ίδιο μερίδιο σε βαρυσήμαντα γεγονότα, ίσως μάλιστα μεγαλύτερο.

Τον Αύγουστο του 1914  άρχισε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Στις 28 Ιουλίου 1914 οι Αυστριακοί κήρυξαν τον πόλεμο εναντίον της Σερβίας. Την 1η Αυγούστου 1914 η Γερμανία κηρύσσει τον πόλεμο κατά της Ρωσίας και δύο ημέρες αργότερα κατά της Γαλλίας. Στις 4 Αυγούστου 1914 η Αγγλία και στις 23 Αυγούστου η Ιαπωνία κηρύσσουν με τη σειρά τους τον πόλεμο κατά της Γερμανίας. SanSimera.gr

Τις τελευταίες ημέρες ενός άλλου Αύγουστου του 1939, στήθηκε το σκηνικό για την έναρξη του Δεύτερου Παγκοσμίου πολέμου, τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου 1939, η Γερμανία εξαπέλυσε επίθεση στην Πολωνία. Από την πλειονότητα των ιστορικών θεωρείται ως συνέχεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, διότι στην ουσία τα αίτια και οι δυνάμεις που τον προκάλεσαν ήταν οι ίδιες. Στις 6 και στις 9 Αυγούστου του 1945, ρίψη ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι

Αύγουστος του 1922,  «Η Σμύρνη μάνα καίγεται»  Μικρασιατική Καταστροφή

14 Αυγούστου 1974, παραμονή της Παναγιάς. Η Μάχη της ΕΛΔΥΚ, ο ασύλληπτος ηρωισμός και το Έπος: 33 παλληκάρια κράτησαν ελεύθερη την ελεύθερη έως σήμερα Λευκωσία απέναντι στους τούρκους εισβολείς.

Τελικά η ιστορία δεν πάει διακοπές τον Αύγουστο, ούτε η μνήμη πάει, ούτε κάνει διακοπές, για τους Έλληνες ο Αύγουστος είναι μήνας ιστορίας, μνήμης, αγώνα και τιμής.

Η Ιστορία θα πάει διακοπές τον Αύγουστο του 2024; Δεν το νομίζω, διότι ο πόλεμος στην Ουκρανία θα συνεχιστεί, ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή θα τους ξεφύγει με αποτέλεσμα ένα γενικευμένο και πολύ καταστροφικό πόλεμο.   Η Τουρκία η οποία δεν πάει ποτέ σε διακοπές αλλά σε κυνήγι, ετοιμάζεται για πόλεμο με την Ελλάδα, και θα επιχειρήσει κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε στη Κύπρο. Μάλιστα έχουν ήδη αλλάξει τον τρόπο κήρυξης πολέμου, ο Ερντογάν, και μόνο αυτός θα αποφασίζει πότε θα ξεκινήσει ένα πόλεμο εναντίον της Ελλάδας.  Η Τουρκία απειλεί ανοιχτά Ελλάδα και Κύπρο, διότι τις  θεωρεί ως τις δύο κορυφαίες απειλές για την εθνική της ασφάλεια! 

 Έλληνα μην εφησυχάζεις και μην στηρίζεσαι σε δήθεν σωτήρες, πολιτικούς και Ιεράρχες, να είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς την ελευθερία σου, την πίστη σου, την πατρίδα σου, μην ξεχνάς ότι είμαστε σε πόλεμο, δεν έχουμε απομείνει πολλοί, αλλά έχουμε στο πλευρό μας ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ και τους προγόνους μας 

sigmalive, Σήμερα, ανεπαρκείς, τουρκοφρενείς και ανιστόρητοι ηγέτες, πιστεύουν αφελώς πως, αν δώσουμε τα πάντα στους Τούρκους, θα προβούν και αυτοί σε παραχωρήσεις, θα επιδείξουν καλή θέληση και όλα θα γίνουν μέλι-γάλα. Οι ανόητοι….Ο Τούρκος, μόνο μία γλώσσα καταλαβαίνει και σέβεται: Την ισχύ! 

Ο σύμβουλος του Ελ. Βενιζέλου, Α. Ιωαννίδης (Κων/πολίτης), κατά τις συνομιλίες στη Λωζάνη, είπε στον Βενιζέλο: «Πρόεδρε, αν δείξεις στον Τούρκο τον ανδρισμό σου, θα σου δείξει τα οπίσθιά του. Αν του δείξεις τα οπίσθιά σου, θα σου δείξει τον ανδρισμό του».

ΕΡΩΤΗΜΑ, γιατί οι Έλληνες πολιτικοί, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, δείχνουν πάντα τα οπίσθια τους;  Διότι είναι ανιστόρητοι, ανεπαρκείς, αμαθείς, μοιραίοι και απεργάζονται ενσυνείδητα τον όλεθρο του Ελληνισμού, κουβαλώντας αυτόβουλα και ασμένως άφθονο νερό στον μύλο του Ερντογάν για την διχοτόμηση του Αιγαίου την τουρκοποίηση όλης της Κύπρου και της Θράκης. Είναι πολύ κοντά το στημένο θερμό επεισόδιο. 

Έλληνες πλησιάζει η ώρα των αποφάσεων, αν δε σας ενοχλεί η εθνική ταπείνωση, αν δε σας ενοχλεί και δε σας ντροπιάζει η  τουρκολαγνεια των πολιτικών μας, τότε αποδεχτείτε την προδοσία των πολιτικών που θα δώσουν ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ για να κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια, τότε όμως συνυπογράφετε το τέλος του Ελληνισμού. 

Διαφορετικά ξεκινάτε τον αγώνα όπως μόνο οι Έλληνες γνωρίζουν. Πρόσωπο με πρόσωπο , όπως όλοι οι πρόγονοι μας, για να έχουμε  το κουράγιο να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια. Αν θέλετε την Ελλάδα, ελεύθερη και περήφανη, αν θεωρείτε τιμή σας να φέρετε τον τίτλο του Έλληνα, τότε αγωνιστείτε για τα παιδιά σας και για όλο τον κόσμο

ΧΧ/ΧΧ/2024,  ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ (προαποφασισμένο) ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ για διχοτόμηση του ΑΙΓΑΙΟΥ. (σενάριο επιστημονικής φαντασίας) Και εφόσον το σενάριο είναι υποθετικό, τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι θέλουμε.  

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.  Στην Ελλάδα η πολιτικά εκλεγμένη κυβέρνηση καταρρέει υπό το βάρος και της οικονομικής κρίσης και της πολεμικής αντιπαράθεσης και πολιτικής αστάθειας. Τότε  προχωρούν σε κυβέρνηση Εθνικής ενότητας, στην Τουρκία θεωρώντας πως έχουν την χρυσή ευκαιρία…..κάνουν το κρίσιμο λάθος. Προχωρούν όχι σε θερμό επεισόδιο όπως είχαν συμφωνήσει με τους εφιάλτες της Ελλάδας, αλλά σε μια ολομέτωπη επίθεση κατά της Ελλάδος, και της Κύπρου ………χωρίς την έγκριση κανενός από τους μεγάλους. Η Ρωσία βλέποντας τον κίνδυνο να χάσει τα πάντα στην περιοχή προχωρά σε μια ολομέτωπη επίθεση εναντίον της Τουρκίας (η συνέχεια επί της οθόνης) Σενάριο ΘΕΟΔΩΡΟΥ. 

Η Αθήνα αφήνει να νοηθεί ότι δεν αποκλείει θερμό επεισόδιο από ατύχημα.  Μήπως τελικά το Σενάριο του ΘΕΟΔΩΡΟΥ δεν είναι science fiction ;  

Ο Δημοσιογράφος Σάββας Ιακωβίδης αναφέρει ότι ανέκαθεν η Τουρκία ακολουθεί έναντι της Ελλάδας και ειδικά της Κυπριακής Δημοκρατίας μια δοκιμασμένη και επιθετική μέθοδο: Πρώτα αμφισβητεί, ύστερα γκριζοποιεί, ακολούθως καλλιεργεί την εντύπωση ότι επιθυμεί να συζητήσει τις… διαφορές. Επειδή οι Τούρκοι γνωρίζουν τους ηγέτες μας, τις ανεπάρκειες, τις τουρκοφοβίες και τις ψευδαισθήσεις τους, προχωρούν στο επόμενο στάδιο: Απαιτούν αμέσως συνομιλίες, αλλά με τουρκικούς, πλέον, όρους, προδιαγραφές και αξιώσεις.

Θα συμπληρώσω αυτό που είπε ο έγκριτος Δημοσιογράφος αναφέροντας ότι σήμερα η Τουρκία μετα από τις απειλές για συνομιλίες με τουρκικούς όρους, θα προχωρήσει (είναι η χρυσή της ευκαιρία με το στημένο θερμό επεισόδιο) σε επιθετικές ενέργειες σε Αιγαίο, Κύπρο, Θράκη και με την βοήθεια της Αλβανίας στα βόρεια σύνορα μας.

Δυστυχώς η τουρκια  είναι έτοιμη να μας επιτεθεί και οι πολιτικοί μας ηγέτες αλληλοβρίζονται  και ανοητολογουν 

Έλληνες μην φοβάστε, ο πολέμαρχος Μητσοτάκης μαζί με άλλους πολέμαρχους και με την συμπαράσταση των “Ελλήνων” πολιτικών και Ιεραρχών ……. θα μας σώσουν 

Αυτός που είναι δίπλα από το άρμα είναι ο πολέμαρχος Μητσοτάκης και δεξιά ο νέος Ναπολέων, είναι δυο πολέμαρχοι που έχουν εντολές από τον Καίσαρα ο μεν πρώτος να καταστρέψει την Ελλάδα, και να εξαφανίσει τους Έλληνες με την βοήθεια των πολιτικών και εκκλησιαστικών ηγετών και μαζί με τον νέο Ναπολέοντα και με άλλους “άξιους” ηγέτες να σώσουν την ανθρωπότητα, μειώνοντας τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 90% 



Ο τελευταίος Καίσαρας και ο πιο καταστροφικός 




Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*