20:02 - 30/07/2024

Φιλαρακι εχεις κανα πονακι να στο παρω …να αγορασω μια τυροπιτα ;;

Διαφημίσεις

Κοιτα , προσπαθω να βρω τον τροπο να σε κανω να δεις κατι , αλλα ειναι πολυ δυσκολο !

Φαντασου την μουτσουνα μου αμιλητη μπροστα σου με ενα χαμογελο που δεν παιρνει περιγραφη μιας και ειναι και περιπεκτικο και κατανοητικο και συγκαταβατικο ….και σχεδον με τα ματια δακρυσμενα να γυαλιζουν ..απο το γελιο της υποθεσης να θελω να σου περασω ενα μηνυμα !

Ετσι φανταστικα αυτον τον τιτλο με το κλασικο της τυροπιτας…!

Ενας αλλος τιτλος θα ηταν …τοσο κοντα αλλα και τοσο μακρια !

Αν ανακαλυψεις χρυσο στην Ελλαδα πρεπει να τον δηλωσεις …γιατι τον θελουν αλλοι κλεφτες απο σενα με μεγαλυτερο αξιωμα !

Γενικα οτι ανακαλυψεις …την πατησες αν εισαι στην Ελλαδα !

Οι ανθρωποι που ελεγαν Ιστοριες ..οι Story tellers ,στο παρελθον μπορουν να σου δημιουργησουν με την μιλια τους εναν νεο κοσμο να βλεπεις , οσο διαρκουσε η ιστορια τους πολλοι ανθρωποι κοιτωντας τον εναστρο ουρανο εβλεπαν σαν σε ταινια οτι ακουγαν !

Θα χρειαζομουν δυο απο αυτους για να μπορουσα να σου εξηγησω το παραμυθι της ζωης μας …για το σανο που εχουμε φαει σε ολα τα επιπεδα και ιδιως στο θεμα υγειας μας , προβληματων μας και αλλων πολλων ..!

Ο κοσμος μας ειναι αλλος …οχι αυτος που μας εμαθαν οτι ειναι …τελεια και παυλα ! Και ενω ειμαστε ερευνητες και ψαχνουμε την αληθεια στην ουσια μας ….κιοτευουμε να περασουμε απεναντι γιατι ταραζεται το ειναι μας , ο ανθρωπος προτιμα να παραμεινει στον υπνο παρα να δεχθει οτι ηταν παντα κοιμισμενος …δεν θελει να δεχθει με απολυτη εμπειρια και αποδειξη και νεα ζωη οτι του εφαγαν πχ μερικες δεκαετιες στο ψεμα !

Πρωτα λοιπον και στο λεω με απιστευτο περιπαικτικο χαμογελο πρεπει να νικησεις εσενα τον ιδιο …και μετα να κανεις την αλλαγη !

Διπλα σου και μεσα σου ειναι ολα …φτανει να βρεις το θαρρος να ταραχτεις και λιγο …να αλλαξεις σημειο αναφορας στο τι ,πως , γιατι …και οταν ολα καταπεσουν θες δεν θες …θα πρεπει να αντιμετωπισεις την τιγρη ..τον κοροιδευμενο εαυτο …και να πεις και εσυ γελωντας …μας ειχαν πιασει μαλακες χροοοονιααα τωραααα!…Δεν ειμαστε ουτε οι πρωτοι ουτε θα ειμαστε οι τελευταιοι …και να κανεις το τσουπ στο φτου ξελευτερια !

Για αυτο σου λεω …παλι με γελακι και κουνημα απο το κεφαλι πανω κατω …στους καθρεφτες που σου εφτιαξαν καποιοι υπαρχουν πλεον ασπροι λαγοι αλλα και μαυροι λυκοι .. που μπορουν να τους χρησιμοποιησουν αλλιως …και εκει μεσα δεν χωρα μονο η Αλικη !…

Ξανα λοιπον η προταση μου …Φιλαρακι εχεις κανα πονακι να στο παρω …να αγορασω μια τυροπιτα ;;

Stranger …

Υ.Γ Δεν ειμαι υπευθυνος για την εκπαιδευση σου πανω στο θεμα αξιας , για την κριση που εκπαιδευτηκες να εχεις για το αξιο , για την ικανοτητα μετρησης σου στο τεραστιο , για την αντιληψη σου στο απιαστο και μπορω να συνεχιζω ακομα για σελιδες….τωρα ισως να κατανοεις γιατι χαμογελαω με ολους τους τροπους πια …απο συγκαταβαση μεχρι πειραγμα …μεχρι δακρυων γελιο!

https://www.radionics.gr/

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΚΑΣ 07/30/2024 @ 8:12 ΜΜ

    Το αληθινό χαμόγελο Νικόλα είναι υγεία όχι το ψεύτικο

    • Κατοχικά Νέα 07/30/2024 @ 8:24 ΜΜ

      Και ποιος μιλησε για ψευτικο δηλαδη; Εκτος αν με λες ψευτη σε κατι με ευγενεια …γιατι δυσκολευομαι να πιασω μερικα σχολια δεν καταλβαινω … ιδιως αυτα με το φιλικο νικολα συνηθως δεν μπορω να πιασω το νοημα τους … γιατι μπηκε η λεξη ψευτικο στο κειμενο μου το φωτεινο χρησταρα;;Μια απαντηση θα την εκτιμουσα …με εξηγηση σωστη ομως!!

  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ 07/30/2024 @ 9:35 ΜΜ

    Γεια χαρά Νίκο.
    Το είμαστε (τόσο κοντά και τόσο μακριά) , το πρώτο άκουσα από μία γυναίκα, προς εμένα!.. έτος 2015.

    Προφανώς συγκεκριμένη ενέργεια έκανε κύκλο!

    Το τί βλέπεις, χωρίς να το βλέπω.. ενώ μπορώ, σίγουρα είναι θέμα!
    Το ζητούμενο είναι με ποιο τρόπο διορθώνεται!
    Πολλές φορές προσπαθώ να προσδιορίσω τυχόν δυσλειτουργίες
    Είτε Σωματικές πρώτα, είτε οτιδήποτε άλλο
    Δεν παίρνω καμία απάντηση!

  3. Μη σαμποταρετε ο ίδιος την γνώση Η ανακάλυψη; σας σχετικά με τη Ραδιονικη Stranger… Κανείς όταν πιστεύει κ προσπαθεί δεν είναι για μια τυρόπιτα… Ακόμη τουλάχιστον.! Για ν αλλάξουμε χρειάζεται απομάκρυνση και ολική κάθαρση. Να πάρουμε δηλαδή τα βουνά.. Κι εκεί η Ραδιονικη θα ναι χρήσιμη λέτε; Δωρεάν ίσως; Είστε χρήσιμος τελικά.!! Τώρα που το σκέφτομαι. Να είστε καλά. Υγεία.

  4. Η ραδιονικη ειναι μια επιστημηπου απο παλια υπαρχη αλλα την εχουν κατάστρεψε το σύστημα που δεν θελει να ξέρουμε. Αυτο το δικαιολογούν επηδει δεν μπορει να μετρηθημε οργανα.Οπως ο βιλμερ ραϊχ πουαυτοκτονησε στην φυλακη και τον βγαλαν τρελο ετσι γηνεται παντα.Η οργονη ητο τσαρκα ή η πεμπτουσια ή κοσμικη ενεργεια ή αιθέρας ή οπως και να ονομαζεται ειναι μια ενεργεια.υπαρχουν τοσοι ανθρωποι που εχεουν αποτελεσματα με αυτην αλλα ολοι χαθηκαν. Πρεπει να ανήξη μια ενότητα με τετοια θεματα και αλλα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*