Διαφημίσεις

Ηδη συνανθρωποι μας εχουν καταφερει να αγοραζουν τα αναγκαστικα τους εξοδα χωρις να ιδρωνουν , θυμιζω αρθρο ….. https://katohika.gr/stranger-voice/souper-market-ton-anthropon-idi-to-echoun-petychei-osoi-mas-empisteftikan/

Με απλοτητα και ενσυναισθηση και επιλογη στην αξια που σπαταλας τον χρονο σου θα μπορουσες να εχεις δημιουργησει ηδη το δικο σου σουπερ μαρκετ και να μην εχεις τα ιδια εξοδα το μηνα …αν εισαι λαρτζ θα μπορουσες αυτα τα κερδισμενα χωρις κοπο να τα κανεις βοηθεια σε αλλους που δεν εχουν …και αυριο θα ειναι πολλοι αυτοι που δεν θα εχουν !

Η δικη μου η γκλαβα το θεωρει ενα απο τα καλυτερα εργαλεια αλληλοβοηθειας και στηριξης των αδυνατων , το θεωρει μια μοναδικη ευκαιρια για αλλαγη στα οικονομικα καθε οικογενειας …η δικη σου δεν γνωριζω τι σκεφτεται !

Θα μου πεις οτι θα επρεπε να το εχω καταλαβει οτι αργει το ρημαδι να παρει μπρος και οτι δουλευει με καρβουνο απο τον Φοινικα οπου σχεδιασα και υλοποιησα ολη την τεχνογνωσια να σηκωνουμε ενα βιομηχανικο κεντρο ενυδροπονιας το μηνα ..μονο με 7,000 ατομα …οπου σημερα θα ειχαμε σηκωσει τουλαχιστον 50 …και δεν θα ειχε κανεις προβλημα στην επισιτιστικη κριση …αλλα…εγω δεν ειμαι πολιτικουλης …δεν ειμαι γονος η κληρονομος γιατι να με πιστεψεις ;;;!!!

Απο την αλλη εχεις τους αφυπνισμενους που λενε…το ειπε και δεν το εκανε ..ενω ο ιδιος δεν επραξε οτι επρεπε να κανει !!…ξαπλα αραχτος και κριτης των παντων θελει να ριχνει μια ψηφο καθε 4 χρονια για να εχει να κρινει μετα…στην λυση και στην πραξη ομως το 95% κοτες και απραγοι σε ολα !

Καρντασια μου , τελικα δεν μας πηδανε χωρις λογο …το εχουμε ολοι το θεματακι μας , ειμαστε ολοι της απραγιας , της δειλιας , της μη αλλαγης …γουσταρουμε το καμιτσικη και το να ειμαστε οι βασιλισσες του δραματος μας !

Αν σκασει μια Αμερικανια που θα σου λεει οτι με 1 ωρα εργασια την Ημερα θα οδηγεις φεραρρι σε ενα χρονο …θα ξεκολιαστεις να ασχολεισε …οταν σου λενε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη βαρυγκομεις και σκεφτεσαι σαν λορδος ..που παει ο αλλος να σου φαει το τυρι; …Δεν παιζομαστε φιλαρακια μου !!…

Μποορυμε να κανουμε 6 μηνες να αποφασισουμε τι μοντελο και τι χρωμα θα ειναι η μηχανη , να μιλαμε 6 ωρες για μια πλαστικη αντλια και γιατι πρεπει να κανει 9 ευρω και οχι 5 …αλλα την ωρα της ευθανασιας δεν φεραμε καμια αντιρρηση !

Αρα τι καθομαι να γραψω και σε ποιους ;Θεωητικα υπαρχει ενα 35% που ειναι αλλιως ….πως να το πω ομως να γινω κατανοητος σε ολους αφου δεν εχω φιρμα με κοκκινα γραμματα , ξενο ονομα και γκομενακια να σερβιρουν σφηνακια ;

Μαγκες μου θα τον πιουμε ολοι βυσιναδα πολυ πολυ συντομα …το εργαλειο – οπλο σας το εχω ξαναδωσει οπως εκανα τοσα χρονια σε ολες τις πιστες ….επειδη θα κλαψετε με μαυρο δακρυ για το θεμα με τον Φοινικα ..και θα μουτζωσετε τον εαυτο σας που δεν με ακουσατε (για πολλοστη φορα) για να την γλυτωσετε ….δειτε με ματια καθαρα και ετοιμοι για αλλαγη το θεμα σουπερ μαρκετ των ανθρωπων .

Εδω κανουμε εγγραφουλα https://members.prosperitynetwork.gr/id/katohika(εγω γουεμπιναρ δεν ξανακανω , αν δεν φυγει απο μενα φωτια δεν θα παρει ποτε ΞΥΠΝΑΤΕ) ..

Εδω βιντεακια οδηγος

Από Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *