Διαφημίσεις

Και θα μιλησω χωρις να γωριζω με σκοπο να δημιουργησω ερωτηματικα στον νου αυτων που γνωριζουν …!

Δεν γνωριζω πως γινεται το τεστ θετικοτητας …αν ειναι τεστ που η κυβερνηση η ο οργανισμος τα εχουν προμηθευτει απο καποια εταιρια…αν ναι τοτε πως γνωριζουμε οτι αυτα τα τεστ ειναι λειτουργικα και δεν κανουν λαθος ..η εξεπιτηδες λαθος;…εσεις που γνωριζετε οφειλετε να σκεφτειτε και να δρασετε !

Αν δεν ειναι τεστ και ειναι με αιματοληψια (οπου τεστ μπορει να ενοηθει και το οτιδηποτε σαν εξωτερικο εργαλειο που δινει ενα σημα ) … τοτε να αναρωτηθουμε αν τις τιμες η το δειγμα η της αντιδρασεις μας της εχουν δωσει ξενοι …πχ αν το Παστερ μας εχει πει αν δειτε αυτο και αυτο τοτε σημαινει αυτο …γιατι και τοτε θα μπορουσαμε να εχουμε στημενη διαδικασια …εσεις που γνωριζετε αν οτι κανετε το κανετε με δικες σας μετρησεις , με δικα σας αποτελεσματα με δικη σας γνωση πως ανακαλυπτουμε και ειμαστε σιγουροι για την ασθενεια κοκ … αναρωτηθειτε μηπως και καποιος δαχτυλος μας δειχνει αλλα αντι αλλων …!

Τα λεω αυτα και αλλα ακομα που θα πρεπει να σκεφθειτε …σαν να ειστε σε πολεμο που ενας αορατος εχθρος μπορει να κανει επιθεση τρομοκρατικη …γιατι ακουω και διαβαζω λεξουλες πολυ παραξενες …διαβαζω ασυμπτωματικοτητα πχ…διαβαζω ιχνηλατηση και στοχευση πχ ….και ολα αυτα κουδουνιζουν στα αυτια μου !

Ναι αν εχουμε ασθενεια α τα θανατωσουμε …αν δεν εχουμε βγαζουμε παλι τα ματακια μας μονοι μας απο στημενο φοβο !

Ερωτω , υπαρχει καποιος δικος μας φορεας που ελεγχει απο το Α εως το Ω ολη την διαδικασια ;;; Που εχει ολο τον ελεγχο αυτος απο την μετρηση μεχρι το αποτελεσμα ;; Η ενδιαμεσα υπαρχουν υλικα-ανθρωποι-εντολες που μπορει να κανουν ενα πραγμα να φαινεται ως αλλο πραγμα ;…

Νομιζω οτι δεν ειναι δυσκολο το αρθρο και ειναι αρκετα κατανοητο ….Ξανα εχουμε εμεις οι Ελληνες ολο τον ελεγχο για την ασθενεια η ακολουθουμε ξενες προσταγες , τεστ , εργαστηρια κοκ;

Μην φερουμε πολυ πιο γρηγορα την επισιτιστικη κριση που αλλοι εχουν επιλεξει, μην συνεχιζουμε να χανουμε τις μαχες τοσο χαζα!

Stranger…

Από Stranger

Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

7 σχόλια στο “Γιατι μου μυριζει νεα “συνωμοσια” με την Πανωλη στα αιγοπροβατα ;…”
  1. Τα πραγαματα ειναι απλα , η Ελλαδα δεν εχει ποσοστοση στα αιγοπροβοτα και τα συνεπεια εκει στηριζεται σε κρεας ντοπιο εδω και αιωνες , περιπου εχει γυρο στα 2εκ κεφαλια αυταρκια , οποτε ολα ειναι ξεκαθαρα , παλια ειχαμε μπει στο ματι της ΕΕ με τις υχθιοκαλλιεργιες καναμε εξαγωγες και αρχισαν τα οργανα οτι οι ψαραδες με βρωμικα χερια και βρωμικες ψαροκασαλες πουλουσαν τα ψαρια , ολα ειναι ξεκεθαρα γιατι γινονται

  2. Δεν χρειάζονται τέστ, με μια εξαγορά συνείδησης όλα είναι όπως τα θέλουν..Και στην γεωργία το ίδιο κόλπο.. Επιδοτήσεις για να καταστρέφουν τα προϊόντα..

  3. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ Η ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ “ΠΑΝΩΛΗΣ” ΣΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ “ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ” ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

  4. Είναι τόσο ανίκανοι.. Που ότι και να αποφανθουν, δε το πιστεύει κανείς. Αυτό που διαφενεται φυσικά είναι ότι δεν θα αναρωτιομαστε πλέον αν το κρέας είναι όντως ελληνικό.. Αλλά αν πέρασε και ασθένεια. Η επισιτιστικη φθάνει στη Κόρινθο.. Αχαΐα.. Αμφιβάλω δε αν το χει λάβει σοβαρά υπ όψιν τούτος ο λαός. Χαιρετώ.

  5. υιος ξανα ψαχνή νυφη .μπερδεύτηκε η νυχτερίδα και αγάπησε τον πίθηκο και αυτο ειναι το αποτελεσμα. προβανυχτοπυθηκο.

  6. Υπήρχε στην Τουρκία εδώ και χρόνια.
    Μέτα την καταστροφή Βόλου και γύρω περιοχών οι κτηνοτρόφοι έφεραν ζώα από Τουρκία, χωρίς ιατρικούς ελέγχους, ορίστε τα αποτελέσματα.
    Μακράν οι ποιο ανήθικοι οι Έλληνες “επαγγελματίες” .
    Κτηνοτρόφοι με άρρωστα ζώα, αγρότες με χρήση απαγορευμένων φυτοφαρμάκων, όμως χωρίς φάρμακα για προϊόντα που προορίζονται για το σπίτι τους.
    @stranger μην βλέπεις συνομωσια, όλη η ύπαρξη μας σαν λαός με αυτά που κάνουμε είναι μια ύβρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *