22:11 - 26/07/2024

Επ τι έχουμε εδώ?

Διαφημίσεις

Κυκλική πληροφορία των κατοχικών νέων για ακόμη μια φορά…Όπως συνηθίζω στην καθημερινότητα μου το μεγαλύτερο μέρος της προσπαθώ να το αφιερώσω στην παρατήρηση και την (έρευνα) άλλωστε όλη μας η ζωή βασίζεται πάνω τους χωρίς αυτά δεν θα μπορούσαμε να αντιληφθούμε τα πως και τα γιατί της ίδιας της ζωής …

Μου έρχονται απανωτές ειδοποιήσεις από Κατοχικά Νέα μπαίνω να δω τα άρθρα που μόλις είχαν ανεβεί και σταματάω συγκεκριμένα σε ένα από αυτά λέω μπα κάποιο λάθος θα έχει γίνει βγαίνω ξανά μπαίνω πάω πάνω κάτω και αντικρίζω το ίδιο μοτίβο πληροφόρησης και όταν λέω το ίδιο εννοώ η ίδια ροή με πληροφόρηση που είχε ανέβει το πολύ ένα ενάμιση μήνα πριν.

Έχουμε και λέμε λοιπόν το

1)σφάλμα που δημιούργησε το μπλακ άουτ.

2)συνελήφθη ρωσος ως ύποπτος.

3)ξυλοκόπησε γυναίκα γιατί δε του άρεσε το φαγητό

4)συναγερμός διαροης χημικής ουσίας.

5)έγκυος έχασε το παιδί της μετά από 3 ανακοπές.

6)κακοποίηση αλόγου.

Δεν βάζω μέσα τα εργοστάσια που σκάνε , τρένα, αεροσκαφοι, πλοία, ηφαίστεια κλπ συν τα νουμερα που για αλλη μια φορα ξεκινα το 118 ,180 ,18 συν το 19 κυκλο στον κυκλο μεχρι να μαθουμε ολοι τελικα να κατανοησουμε το τι συμβαινει πραγματικα η κασετα γυριζει ασταματητα ολα ειναι μπροστα στα ματια μας που για καποιο λογο δεν θελουμε να δουμε και να μαθουμε ενω μπορουμε εαν το θελησουμε να γυρισουμε τουμπα ολακερη την πληροφορια μαζι με τα γεγονοτα αλλα που?

Πολλες φορες σκεφτομαι και νιωθω ποσο μοναχικα αισθανεται ο Στρειντζερ και παντα καταληγω στην ιδια απαντηση ΠΟΛΥ και ειναι δυσβασταχτο να εχεις γυρω σου τοσο κοσμο ο καθενας να λεει το μακρυ και το κοντο του να κανεις υπομονη στα παντα να εχεις διαμοιρασει ανα τα χρονια ολη σου την πληροφορια για να κανεις τον κοσμο να δει τον κοσμο με τα ματια της ψυχης να του εχεις πρoσφερει απλοχερα εκπαιδευσει μαζι με τα μυστικα της και να μην θελει παλι να δει και να κατανοηση ειναι απιστευτα κουραστικο και μοναχικο να θες να μιλησεις με την δικη σου γλωσσα και να καταπιεζεις την ιδια σου την ψυχη για να μην φερεις των απενατι εξω απο τον προγραματισμο του και καταστρεψεις ολη την ψευτικη εικονα που του εχουν χτισει αλλοι για αυτον χωρις καν να ειναι ο ιδιος παρων μεσω των πεποιθησεων που του φυτεψαν μια νυκτης μεσα στην γκλαβα του!

Τα παντα ειναι μεσα και εξω απο αυτην  (πληροφορια) αλλα εμεις ακομη σωπαινουμε επειτα απο 15χρονια που τα κατοχικα νεα μας εδειξε ολους τους κωδικες, ροη , μοτιβα , λουπες ,σημεια  τους θεους τους,ημερολογια και ούτω κάθε ξεις για να περασουμε μια και καλη στο βιωματικο κομματι και να παρουμε την ιδια την ζωη στα χερια μας αλλα τελικα ο ηχοληπτης καλυπτη για τα καλα την ηχω των ψυθιρων με το τεραστιο καλεσμα της!

Υ.Γ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΣΤΩΝ ΣΤΡΕΙΝΤΖΕΡ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ!

Σκέψου Γιατί μας φοβούνται τόσο πολύ και κάνουν ότι περνά απο το χέρι τους για να μην ξυπνήσουμε αυτό είναι στο δικό σου χέρι να κάτσεις και να ψάξεις το ΓΙΑΤΊ!

Το άρθρο και η παρατήρηση έγινε στης 24/7/2024

Καρδουλίθρα



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Οταν πάρεις τα χάπια σου, θα αντιληφθείς καλύτερα τι ασχετες αρλουμπες αραδιάζεις

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*