16:53 - 25/07/2024

Ποσο μαγικα Οντα ειμαστε …και ποσο χαζοι συναμα μεσα στις πεποιθησεις που αλλοι μας φυτεψαν ;;

Διαφημίσεις

Τα τελευταια 4 χρονια σχεδον ζω μεσα σε εναν μαγικο κοσμο ανακαλυψης ..ταυτοχρονα με τον κοσμο του φοβου που αλλοι εχουν δημουργησει για να βλεπω και να πιστεψω !

Η αληθεια ειναι οτι ισως αν δεν ειχα φτασει στο να πιεζω καθε μερα το πεδιο μεσω της ραδιονικης ..μπορει να ειχαν καταφερει να με κανουν να αλλαξω ..και να δω τον κοσμο τους ετσι πως αυτοι θελουν !

Διαβαζω σε καποια σχολια απο αναγνωστες που τους καταπιε ο κοσμος του θεατρου …δεν γινονται αυτα , φυκια για μεταξωτες κορδελες ..και γνωριζω απολυτα ποσο ατυχοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι που αφησαν την εκπαιδευση τους να τους κανει να παραμενουν πελατες …που αφησαν την επιφανεια να τους καταπιει …που ενω ειναι στην ερημο και στα δυο μετρα υπαρχει πηγη με δροσερο νερακι …αυτοι απο τυφλωση συνειδησης και μονο …δεν θα θελησουν να ξεδιψασουν…αλλα θα αφεθουν στο να ξεραθουν !

Παλια τα επαιρνα με ολα αυτα …με ενοχλουσε αυτο το ψεμα , το αδικο και ατυχο ..ολων οσων απο μονοι τους τιμωρουν τον εαυτο τους !

Τωρα δεν με ενοχλει γιατι καθε μερα ανακαλυπτω το μαγικο κοσμο του ανθρωπου και τον δειχνω σε οποιον θελει να δει ..και ειμαστε πραγματικα πολυ μαγικα οντα , εχουμε απο την δημιουργια μας μεσα μας τα παντα , οτι μα οτι χρειαζομαστε !

Υπαρχει η θεση των ανθρωπων της αρνησης γιατι καποτε τους ειπαν στα βιβλια το ενα η το αλλο …και οι ιδιοι για να ειναι καλοι μαθητες παπαγαλισαν το κειμενο , δεν το αμφισβητησαν ποτε …και ετσι εγιναν οι ωριμοι ανθρωποι του σημερα που προτιμουν να νοσουν φτανει να μην πουν οτι καποιος τους κοροιδευσε !

Υπαρχουν και αυτες οι πληροφοριες για οσους εχουν καταλαβει το ψεμα …

@we_are_the_resistance_71

♬ original sound – Russell71

Σε αυτο τον κοσμο καθρεφτη που σου εδειξαν μονο αυτα που ηθελαν και εκρυψαν ολα τα αλλα που μπορει να σε ελευθερωσουν μπορω να σου δωσω εναν μαγικο φυλακα να σε προσεχει , ..και οι λεξεις τσακωνονται πλεον μεσα στην συνειδηση σου αλλα δεν φταιω εγω για αυτο , στον πολεμο του σηματος εφτασα πρωτος στην πηγη …αλλα παλι δεν θα κατανοησεις γιατι δεν σε ενδαφερε ποτε πραγματικα να δεις τι παιζει και πως σε πολεμουν !

Εσυ επιλεγεις σε ποιο κοσμο θες να εισαι του καθρεφτη , εγω σου υποσχομαι τον μαγικο κοσμο , αυτων που τα θαυματα ειναι μονιμα …και λεγονται θαυματα γιατι ο αλλος κοσμος τα εκρυψε …εγω σκονταψα απλα πανω τους !

Εμπιστεψου την αλλη μερια του καθρεφτη μιας και το λιγοτερο που μπορεις να σκεφθεις ειναι οτι αυτη η μερια …ποτε δεν σου εκανε κακο …ενω η μερια της γραμικης επιφανειας σε εχει σχεδον τελειωσει σαν ον !

Πολλοι τωρα μπορουν να πουν οτι ο Stranger μιλαει για μαγεια …ποσο χαζο και κουτο θα ειναι αυτο τωρα ;

Σου μιλαω για τον κρυφο κοσμο που αυτοι του εδωσαν οτι ονομα θες για να μην τον δεις …!

Σου μιλαω για τις δυναμεις της φυσης και του ανθρωπου που τρεμουν μην ανακαλυψεις !

Σου μιλαω για αλλαγες που οταν τις δεις θα πεις θαυμα ..μα δεν ειναι θαυμα ειναι η κρυφη φυση ο κρυφος κοσμος!

Σου μιλαω και εγω για την μεγλατερη συγκαλυψη ολων των εποχων οπως κανει το βιντεο παραπανω !

Δεν ειναι συνωμοσια , ειναι αληθεια με παραδειγματα σε 1000 πλεον ανθρωπους που ακομα δεν εχουν κλεισει το στομα τους …με το ποσο διπλα ηταν η αλλαγη !

Δες το επιτελους ,οι λεξεις μου δεν μπορουν να γινουν αορατες για ολους !

radionics.gr

Stranger ..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ιωάννης 07/25/2024 @ 8:10 ΜΜ

    Δεν είναι μαγεία…είναι η απόλυτη ΑΛΉΘΕΙΑ…ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο stranger είναι πέρα για πέρα αληθινό και πραγματικό!!!εύγε κ πάλι εύγε!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*