11:14 - 24/07/2024

Τα δεδομένα του κινητού τηλεφώνου του επίδοξου δολοφόνου του Τραμπ, δείχνουν πως ήταν τακτικός επισκέπτης των κεντρικών γραφείων του FBI στην Ουάσινγκτον!

Διαφημίσεις

Οι ερευνητές που εξέτασαν τα δεδομένα του τηλεφώνου, του επίδοξου δολοφόνου Τραμπ, Τόμας Μάθιου Κρουκ, ανακάλυψαν ότι ένα άγνωστο άτομο επισκεπτόταν τακτικά το σπίτι και τον χώρο εργασίας του. Ο ίδιος επισκέπτόταν επίσης συχνά τον χώρο γραφείου του FBI στην Ουάσιγκτον τις μέρες πριν από την απόπειρα δολοφονίας στη συγκέντρωση στο Μπάτλερ Παρκ.

Τα πρόσφατα αποκτηθέντα δεδομένα κινητών τηλεφώνων επέτρεψαν στους ερευνητές να «ακολουθήσουν» τη θέση κι άλλων συσκευών που θεωρούνται πιθανοί συν-συνωμότες, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στα δεδομένα γεωεντοπισμού και να ανιχνεύσουν τις κινήσεις τους.

Τα δεδομένα κινητών τηλεφώνων εγείρουν το ερώτημα εάν το FBI ή άλλες υπηρεσίες πληροφοριών είχαν έρθει σε επαφή με τον Μάθιου Κρουκ πριν από την απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Επιπλέον, μια συσκευή φαίνεται να συνδέεται με το χώρο εργασίας του Crooks, όταν ταξίδεψε στο Butler, PA, στις 4 Ιουλίου και 8 Ιουλίου, αλλά σταμάτησε κάθε δραστηριότητα στις 12 Ιουλίου.

Το FBI έχει “πιαστεί στα πράσα” και στο παρελθόν, να χειραγωγεί ευάλωτους νεαρούς άνδρες και εφήβους ώστε να γίνουν τρομοκράτες για την διάπραξη πολιτικά καιροσκοπικών επιθέσεων εναντίον Αμερικανών.

Πέρυσι, το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν ανακοίνωσε τη σύλληψη του Ματέο Βεντούρα, ενός 18χρονου κάτοικου της Μασαχουσέτης, με τους ισχυρισμούς του καθεστώτος Μπάιντεν ότι Ματέο Βαντούρα είναι συνεργάτης και χρηματοδοτεί το ISIS.

Όπως ανέφερε τότε το The Intercept :

«Το μόνο πρόβλημα με την υπόθεση και στο πώς περιγράφεται, είναι ότι σύμφωνα με την ποινική καταγγελία της ίδιας της κυβέρνησης, ο Βεντούρα δεν είχε χρηματοδοτήσει και είχε σχέση ποτέ με καμία τρομοκρατική ομάδα.

«Ο μόνος «τρομοκράτης» με τον οποίο κατηγορείται ότι είχε ποτέ επαφή ήταν ένας μυστικός πράκτορας του FBI που τον έκανε φίλο στο Διαδίκτυο ως 16χρονος, ζητούσε μικρές δωρεές σε μετρητά με τη μορφή δωροκαρτών και του ζήτησε να μην πει σε κανέναν σχετικά με την οικεία διαδικτυακή τους σχέση, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς του».

Η σύλληψη εξέπληξε την οικογένειά του, η οποία αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι ο γιος τους ήταν τρομοκράτης και είπε ότι είχε χειραγωγηθεί από το FBI. Ο πατέρας του Βεντούρα, Πολ Βεντούρα, είπε στο The Intercept ότι ο Ματέο υπέφερε από αναπτυξιακά προβλήματα στην παιδική του ηλικία και είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το σχολείο του λόγω εκφοβισμού από άλλους μαθητές.

Ο Βεντούρα και ο Κρουκς έχουν κοινά χαρακτηριστικά στις υποθέσεις. Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ο οποίος όπως περιέγραψαν οι συμμαθητές του στο γυμνάσιο, ήταν ένα ευάλωτο και αδύναμο παιδί, μήπως λοιπόν ήταν ακόμα μια υπόθεση ψυχολογικής χειραγώγησης του FBI;

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*