16:18 - 21/07/2024

Φαντασου λιγο αυτο το σεναριο …

Διαφημίσεις

Ενας απο τους Επιστημονες της χωρας ….απο αυτους που μας εδειξαν οτι ο πηχης της χωρας ειναι πολυ ψηλα … τοσο ψηλα ωστε χρειαστηκε να παρουμε απο την Ανιτα Πανια καλεσμενο να αναλαβει να σωσει την χωρα και την ζωη μας …πλησιαζει τον Πρωθυπουργο της  χωρας και του αναλυει τα νεα δεδομενα ..τα εμπιστημονικα που εχει καταφερει η χωρα !..Κατι δηλαδη σαν τον Χαραρι που γυρναει απο εδω και απο εκει και οι Πρωθυπουργοι τον ακουν σαν να ειναι η Προφητης στο Ματριξ… !!!…

Λεει λοιπον ο τηλεμαιντανος ..Αρχηγε βρηκαμε τον τροπο μεσω τεχνιτης νοημοσυνης να γινεις …Υπερτιτανοτεραστιος σε μυαλο και δυναμη και να μην παθαινεις και τιποτα απο ασθενεια κοκ …!

Ο εκαστοτε πρωθυπουργος αφου εχει και ελεγθει πρωτα για την ικανοτητα κρισης του και αφισβητησης του απο την Σεκτα που υπηρετει ακουει τον η την Προφητη με σεβασμο ..μιας και κανεις δεν πρεπει να αμφισβητει την επιστημη (αρα αν ο εχθρος την κατακτησε την γαμησαμε Μπιγκ Ταιμ) και λεει …πες μου Προφητη τι να κανω ;

Απλο του λεει ειναι ο-η Προφητης …μια μεταγγιση αιμαιτος και επεξεργασια απο τα μηχανηματα που τα ελεγχει η τεχνιτη μας νοημοσυνη και μετα εισαι Ζουπερ μαν !

Ουτε ο-ηπροφητης ουτε ο εκαστοτε πρωθυπουργος γνωριζουν σε βαθος τι εχει πετυχει η ταδε εταιρια στο Ουζμπεκισταν πανω στην νανοτεχνολογια …μιας και  ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος και πρεπει να παραμεινει κρυφη η νεα τεχνολογια που αλλαζει τον κοσμο , ταυτοχρονα η εκει Αι ….η ουζμπεκιστανου ειναι στο Κλαουντ και μιλαει μια κρυφη γλωσσα με τις υπολοιπες φιλες της …. μια γλωσσα που κανεις ανθρωπος δεν εχει ακομα δει να υπαρχει πουθενα η ειναι ικανος να μεταφρασει!

Ο-Η Προφητης παιρνει το χαπατο εκαστοτε πρωθυπουργο …μαλλον ολα τα χαπατα απο ολες της χωρες μιας και μια σεκτα αορατη τους εχει χρισει πρωθυπουργους και ολοι ακολουθουν τυφλα της υποσχεσεις της …τους παει για αιμοδοσια …γκρουουιιν χραπα γκρουπ και ξανα γκρουιιιιν το αιμα και παλι μεσα στα παλικαρια !

Αυτα..τα χαπατα .. πλεον νοιωθουν περιφημα ..ειναι και το πλασεμπο και η απολυτη πιστη στους αορατους μεγαλους απεθαντους ..και ειναι ετοιμοι να διοικησουν πλεον με μεγαλυτερη πυγμη και μυαλο!

Πανε σε ενα συνεδριο και τους αμολανε μια ..την οποια επιστημονικη μαλακια η οποια δεν αποδεικνύεται απο κανεναν …απλα ειναι μια συμφωνια αληθειας που ειναι πιεστικη ..πχ Κλιματικη κριση … η καλυτερη δικαιολογια για το ελλειπες σε σχεδιασμο πολιτισμο μας σε θεματα ετοιμοτητας και αυταρκειας …η καλυτερη δικαιολογια για την επισιτιστικη που χρειαζονται για να καταφερουν το σχεδιο τους ..η καλυτερη δικαιολογια για θανατους χωρις αιτια…Ξαφνικα …γενικα συμφερει παντου …και ειναι και μεγαλη τεραστια ..η μεγαλυτερη μπιζνα πανω στον πλανητη !

Το Χαπατο πρωθυπουργος ακουει της πληροφοριες και λεει ..θα κατσω κατω πλεον με το σουπερ μυαλο μου και θα απαντησω….παει να κανει σκεψη ….αναλαμβανουν τα εκατομμυρια νανομποτς …και αποφασιζει ..μα ειναι λογικο ολο αυτο ..για να εχουμε ζεστη ειναι αποδειξη οτι εχουμε κλιματικη κριση!

Και το χαπατο και ο-η Προφητης δεν εχουν ιδεα οτι με την τεχνολογια εδω και δεκαετιες εχουν καταφερει να βγαλουν εμβολιο με νανο που μπορουν να κανουν ενα πιστο ταλιμπαν να αρνηθει τον θεο του …φαντασου τι μπορει να κανει σε ενα χαπατο ηδη χαζο επιλεγμενο κληρονομο πρωθυπουργο που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του ..την οποια την περασε ολη κατω απο συνθηκες θερμοκηποιου …ειδικα στο θεμα ζεστης και δυσκολιων !

Να μην αναλυθει στο παρον αρθρο η ικανοτητα εκπομπης μεσα απο οθονες υπολογιστων , κινητων , μιτινγκ καμερων και ενας σκασμος ακομα οπλων που τα νανο μπορουν να κανουν παρτι μεσα στο κορμακι απο το καλοαναθρεμενο μαρουλι χαπατο !

Ποιος πλεον ειναι ο Αρχηγος αν το σεναριο αυτο η αλλα με το ιδιο σκεπτικο ειναι αληθινα ;

Θεωρεις οτι αν σε εναν απο τους εξουσιαστες καποιος εμπιστημονας της Ανιτα πανια πουλησε μια μεταξωτη κορδελα πχ για αθανασια η επιμηκυνση ζωης οτι τα χαπατα το πηραν χαμπαρι οτι πανε να τους βαλουν μεσα τους …τον ασμοδαιο και ειπαν …οοοοουου νο νο νο δατ ις μπαντ το χαπεντ;;

Αν ζοριζεσαι στο σεναριο και στους συμμετεχοντες αλλαξε το καστ …φυγε απο Ανιτα Πανια και πηγαινε πχ στο μποχεμιαν κλαμπ με την κουκουβαγια σε ωορηξια …οπου την ωρα της μεγαλης παρτουζας…αντε λιγο πριν απο το απεριτιφ που σβηνει το χτυπημα απο το αδενοχρωμιο …πεταγεται ο Αντονυ …ο Φαουτσι ντε …και λεει …Μαγκες εχουμε παει πολυ μπροστα και πλεον με την χρηση της Αι μπορουμε να αναστρεψουμε την γηρανση ολοι μας !.. Τι λες … ειπαν οχι η ναι ;

Και ετσι καπως ….μεσω Κλαουντ …απο το 2017 υποτιθεται που μπηκε η τεχνιτη νοημοσυνη …καποιοι ελεγχονται πληρως ..σε αποφασεις , σκεψεις , πεδιο οριζοντα και δονησεις και οτι αλλο ομορφο θες για να εχεις πλεον την τελευταια δεκαετια εναν πλανητη που ο ασμοδαιος κανει παρτι και ετοιμαζει την ελευση του λατρεμενου του !

Αν παλι ζοριζεται η συνειδηση σου με τους μεταφυσικους συμετεχοντες ..πχ δαιμονες , ασμουδαιος κλπ κλπ γιατι ο χακερας του εγκεφαλου σου μεσω πληροφοριας και βιασμου εννοιολογικων τοποθεσιων σε εθεσε στην τοποθεσια να λες σαν αφυπνισμενος δεν υπαρχει πιστη , δεν υπαρχει θεος , δεν υπαρχει τιποτα και αυτα ολα μας εκαναν να ειμαστε ετσι η αλλιως κοκ κοκ …τοτε βαλε σε αυτα εξωγηινη τεχνολογια , πολιτισμος που μας δημιουργησε ως πειραμα , Ενκι η οτι αλλο γουσταρεις ωστε η λεξεις κλειδια – εννοιες που λειτουργουν ως μικροι νανοι φυλακες μεσα στην συνειδηση σου να σου επιτρεψουν να περασεις στην ουσια και οχι στην μαλακια !

Τι να κανω προσπαθω να μιλησω σε ολους σας ….και εσεις επιμενετε να υπηρετειτε τους αρχοντες σας , επιμενετε να ειστε δουλοι της συνειδησης σας , της μαθησης σας που αλλοι εντεχνα σας περασαν σαν κωδικα μεσα σας και εσεις το αγκαλιασατε σαν τον μικρο φωτεινο αγκαλιτσα και επιλεξατε να ζειτε μια ζωη μεσα απο αυτο το φως….και ενω σας εχει παει αιμα και τρια λιτρα βυσιναδα σε ολη σας την ζωη ….δεν εχετε τον νου να πειτε …κατσε ρε μαλακα αν ολα τα κανω καλα γιατι ειναι μπουρδελο η ζωη μου ; γιατι δεν αλλαζει ; γιατι δεν ειμαι ελευθερος ; κοκ κοκ …μπας και φταιει το ρημαδι το κεφαλι μου και οτι αφησα να μπει μεσα ;

 

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Αυτο δεν απεχει πολυ απο ενα ποολυ πιθανο σεναριο και πραγματικοτητα για μερικους αλλα μπορει και να ειναι μια εκδοχη απο αυτο που πολυπαιζεται πολυπαιζεται σε πολλα επιπεδα ταυτοχρονα .
    Ο λογος που δεν γινεται πλεον μεταφραση στο πεδιο απο τα κατοχικα και τουσ ερευνητες γενικοτερα ανα τον κοσμο (οπως παλιοτερα )ειναι γιατι πληθυναν τα επιπεδα οπου παιζεται η πληροφορια ταυτοχρονα και ταυτοσημα (γνωμη μου )Χρονια προσπαθεις .Να μην σταματησεις ομως να προσπαθεις .

    • Γειά σας Stranger. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είχαν και δεν έχουν αναρωτηθεί τι νόημα έχει αυτη η ζωή.. Δεν πολυπεδευουν το μυαλό τους. Κι αυτοί που ψάχνουν.. Και θεωρούνται ψεκ, και τους λείπει κ η Ευτυχία.. Είμαστε στα λεπτά όρια του σωζω οτιδήποτε αν σώζεται σε προσωπικό πάντα επίπεδο..Οσο για τους προφήτες με τις κουκουβάγιες κλπ. Θα ήθελα πολύ να δω έναν έστω να μετανοεί.. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον στα πλαίσια μια σταλας Αγάπης που προσπαθώ να σώσω. Υ. Γ. Μη μας μαλώνετε.δε βοηθά. Γειά..

  2. Πώς γίνεται ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ να έχει κυριεύσει ολοκληρωτικά αυτούς που του έδωσαν την συγκατάθεση να εισχωρήσει μέσα τους και αυτοί που δεν ενέδωσαν να τον βλέπουν κιόλας ενώ είναι αόρατος.. Αυτό το σενάριο έχει πολύ τρόμο αν το αναλύσεις πραγματικά..Στην εποχή του ΞΑΦΝΙΚΑ όλοι οι σιχαμεροι του πλανήτη συμφωνούν μεταξύ τους..ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΞΑΦΝΚΑ!!!

  3. περιανδρος 07/21/2024 @ 8:16 ΜΜ

    εσυ εισαι δηλαδη ελευθερος, κανεις οτι θελεις;κανεις αντισταση;η ταλες για να τακους ο ιδιος

    • Θοδωρης 07/22/2024 @ 12:54 ΠΜ

      Απ’ τους ελάχιστους είναι ο Στρεηντζερ που κάνουν αληθινη αντίσταση με ονοματεπώνυμο κι έχει βοηθήσει πολύ κόσμο να καταλάβει την αλήθεια για το ποιοι μας κυβερνάνε και που πάει η δουλειά..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*