Διαφημίσεις

Ακριβώς όπως συνέβη πριν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, ένας διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων -στην προκειμένη περίπτωση η Austin Private Wealth LLC- πήρε μαζικές θέσεις πώλησης στις εταιρείες Trump Media ($DJT) και Rumble ($RUM) την ημέρα πριν από την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ, υποθέτοντας ότι θα σκοτωνόταν και οι τιμές των δύο μετοχών θα έπεφταν.

Η Austin Private Wealth φέρεται να έχει σορτάρει 12 εκατομμύρια μετοχές της Trump Media και 34 εκατομμύρια μετοχές της Rumble μόλις μία ημέρα πριν ο Thomas Matthew Crooks, 20 ετών, από το Bethel Park στοχεύσει τον Trump κατά τη διάρκεια πολιτικής συγκέντρωσης στο Butler, Penn.

«Αν ο Τραμπ είχε σκοτωθεί, η Rumble θα είχε καταρρεύσει και ο DJT θα είχε καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να προκύψουν απρόσμενα κέρδη, ενδεχομένως δισεκατομμυρίων«, έγραψε ο Health Ranger σε μια ανάρτηση στο Brighteon.social. «Καθόλου ύποπτο, σωστά;»

(Σχετικά: Η τοπική αστυνομία στο Μπάτλερ ισχυρίζεται ότι οι ελεύθεροι σκοπευτές μέσα στο κτίριο στο οποίο ο Crooks προσπάθησε να σκοτώσει τον Τραμπ δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν την επίθεση παρά το γεγονός ότι γνώριζαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά 30 ολόκληρα λεπτά πριν από αυτήν).

Η Austin Private Wealth κατηγορεί «γραφειοκρατικό λάθος» για αμφισβητήσιμες θέσεις short

Αφού τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης έπιασαν τις short θέσεις και το περίεργο του χρονισμού τους, η Austin Private Wealth προσπάθησε να τα εξηγήσει όλα ως ένα μεγάλο λάθος και παρεξήγηση – δεν υπάρχει τίποτα να δείτε εδώ, φίλοι μου, οπότε προχωρήστε τώρα.

Ο ισχυρισμός της Austin Private Wealth είναι ότι ένας «λανθασμένος … πολλαπλασιαστής εφαρμόστηκε από έναν τρίτο προμηθευτή που αύξησε τον αριθμό των μετοχών κατά ένα πολλαπλάσιο των 10.000 για όλα τα συμβόλαια δικαιωμάτων προαίρεσης (όχι μόνο για την DJT)», όταν η εταιρεία υποτίθεται ότι σορτάρισε την $DJT μόνο κατά 12 συμβόλαια ή 1.200 μετοχές.

«Λυπούμαστε βαθύτατα για αυτό το σφάλμα και την ανησυχία που προκάλεσε, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για το έθνος μας», ανέφερε η επενδυτική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Δεσμευόμαστε για πλήρη διαφάνεια και διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας. Ως εκ τούτου, επανεξετάζουμε τις εσωτερικές μας διαδικασίες και τις διεργασίες μας με τον τρίτο προμηθευτή που μας βοηθά με τις καταθέσεις στην SEC για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς συνέβη αυτό και να αποφύγουμε παρόμοια ζητήματα στο μέλλον».

Δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τη νομιμότητα αυτού του γεγονότος, καθώς η Austin Private Wealth ισχυρίζεται ότι εντόπισε το «λάθος» τρεις ημέρες μετά την απόπειρα κατά της ζωής του Τραμπ στο Butler.

Πίσω στο 2001, μόλις μία εβδομάδα πριν από την 11η Σεπτεμβρίου, συνέβη μια παρόμοια κατάσταση όταν αγοράστηκε ένας τεράστιος αριθμός δικαιωμάτων πώλησης στην American Airlines και τη United Airlines, τις δύο αεροπορικές εταιρείες που εμπλέκονται στις επιθέσεις.

Οι επενδυτές που αγόρασαν αυτά τα δικαιώματα πώλησης στοιχημάτιζαν ότι οι τιμές των μετοχών των AA και UA θα έπεφταν βραχυπρόθεσμα, πράγμα που συνέβη ακριβώς μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

«Αυτοί οι επενδυτές αποκόμισαν κέρδος τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων δολαρίων μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου«, εξηγεί έγγραφο από το Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας.

«Είναι ενδιαφέρον ότι τα ονόματα των επενδυτών παραμένουν αδιευκρίνιστα και τα 5 εκατομμύρια δολάρια παραμένουν στα αζήτητα στο λογαριασμό του Χρηματιστηρίου του Σικάγο. Γιατί αυτές οι ανώμαλες συναλλαγές δεν ανακαλύφθηκαν πριν από την 11η Σεπτεμβρίου; Ποια ήταν τα άτομα που έκαναν αυτές τις συναλλαγές; Έχουν ερευνηθεί; Ποιος ήταν υπεύθυνος για την παρακολούθηση αυτών των δραστηριοτήτων; Έχουν τα άτομα αυτά θεωρηθεί υπεύθυνα για την αδράνειά τους;»

Για άλλη μια φορά, βλέπουμε παρόμοιες σκανδαλιές της Wall Street σε σχέση με την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ. Και για άλλη μια φορά, είναι απίθανο να γίνει κάτι γι’ αυτό, καθώς μια εργασία που δημοσιεύθηκε από το Πανεπιστήμιο Notre Dame διαπίστωσε ότι τα λάθη στις καταθέσεις 13-f στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC), κάτι που ισχυρίζεται ότι συνέβη η Austin Private Wealth, σπάνια, αν ποτέ, τιμωρούνται.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *