22:23 - 20/07/2024

Ο Συμπαντικος “Σαρδελας” οπου ναναι μαζι με τους δυο Υπο θα απελευθερωσει τον Δεμενο δαιμονα !!… και τοτε ο Ηγετης …

Διαφημίσεις

…Θα δαιμονιστει …και ειναι κακο πραγμα να εχεις Ηγετη με οπλα να ειναι δαιμονισμενος !

Ολοι εχουν καβαλησει καλαμι στην Γη , εχουν την εξουσια μεσα απο την συνεργασια με την Αορατη Ελιτ ! Αλλα το Ιερατειο παρα το οτι ταζει και δινει λιγη γνωση ποτε δεν την δινει ολοκληρη …και ολοι οι καβαλοκαλαμιτες παιζουν με ενργειες που δεν γνωριζουν !

Να δω τον Ηγετη λοιπον που θα τον καταπιει ο Δαιμονας πως θα αντιμετωπισει την νεα κατασταση του , … εχει γνωση να προφυλαχθει ; Θα μπορεσει να κατανοησει οτι κατακτηθηκε ;… Μπααα!

Και τοτε τι παιζει στην Γη;

Στην επομενη πιστα το 35% που αντεξε μεχρι σημερα στην πρωτη πιστα …θα χασει το 80% …και θα παραδοθει !

Η δευτερη πιστα θα κανει την πρωτη να φαινεται σαν παραμυθακι της Αλικης !

Η Αλικη που γεμισε με ψεμα την πληροφορια εχει ταλεντο στα παραμυθια και ηδη εχει παρασυρει πολλους καλους ….παρα το οτι ειχαν εκπαιδευθει να μην την πατησουν απο αυτην !

Δεν λεω τιποτα νεο απλα φτασαμε πια στην χρονογραμμη να τα λεμε πιο στοχευμενα …ασχετο αν δεν μπορειτε να διακρινετε …αυτο ειναι δικο σας μονοπατι !

Εχεις σκεφθει οτι αν εισαι μεσα σε σιμιουλατιον τοτε εισαι το ταυτοχρονο σιμιουλατιον του Χριστου; ..Στην ιστορια της ανθρωποτητας με τον Χριστο και οτι ολα τρεχουν ταυτοχρονα στο προγραμμα …και η εποχη του Χριστου που διδασκει και η δικη σου εποχη ..ταυτοχρονα η σχεδον κβαντικα ταυτοχρονα …απειροελαχιστη διαφορα χρονου λογω τεραστιας υπολογιστικης ισχυος του προγραμματος !

Το προγραμμα που ειναι τεραστιο και συμπαντικο αν θα ηθελε να βαλει τον εναν να ξαναερθει και ηδη γνωριζε το τι συμβαινει τοτε θα προγραμματιζε αυτον τον ενα να ερθει αλλα να μην θυμαται τιποτα …να εχει ολες τις ιδιοτητες αλλα να μην εχει την γνωση οτι τις εχει … γιατι μονο ετσι θα τον εκρυβε απο τον εχθρο …των εσω αρχιτεκτονα …. μονο ετσι θα τον εσωνε απο το βασανηστηριο της επιλογης του να αναλαβει ξανα την ευθυνη του κοσμου …οπου στο τελος θα το κανει αλλα θα το κανει μεσα απο τυχαιες φαινομενικα επιλογες του ….οπου μεσα απο θεωρητικη τυχη ολα θα λειτουργουν για το σχεδιο του Κυριου !

Με αυτο το σεναριο στο Νου τοτε 8 δις ανθρωποι σημερα ειναι δυνητικα ο νεος Χριστος !

Ολοι θελουμε δεν θελουμε ακολουθουμε το προγραμμα ….σχεδιο για την ολοκληρωση και την επαναληψη μεχρι την τελειοτητα !

Ο εναςαυτιας ολος τυχαιος ακολουθει μια προφητεια δηλωση μεσα απο τα Ιερα κειμενα , αυτη που λεει οτι ο Ανθρωπος που εχει κοκκινο σημαδι στο δεξι του αυτι ειναι ο ανθρωπος που ακουει τον λογο και το θελημα του θεου !

Ο εναςαυτιας ειτε παιζει μπαλα συμπαντικη ειτε ειναι γνωστης μυστικων εμφανιζεται και σε μια καρτα των Ιλλουμινατοι

Οπου η ομοιοτητα απο το στιγμιοτυπο που φωναζει ..Fight Fight ειναι περα απο οτιδηποτε μπορουμε να σκεφτουμε !

Αν τωρα ψαχτεις απο παλια (πας κατω απο την επιφανεια ) και δεις τις πληροφοριες και τα παραξενα με τον εναναυτια για το παρελθον και τις συμπτωσεις για βιβλια που ειχαν γραφθει πριν απο αιωνα …και ολα οσα εχουμε γραψει για το θεμα …θα πρεπει να πεις χμμμ ποια η πιθανοτητα τωρα ;

Η καποιος ταξιδευει στον χρονο , η καποιος εχει δει την κασετα του προγραμματος …η καποιος την αλλαζει κατα το δοκουν ! (Ως γνωστο εξαφανιζονται ως δια μαγειας τα αρθρα μας μεσα στον χρονο ..οτι βρειτε απο τοτε να το φερετε στα σχολια ..μιας και ειμασταν οι πρωτοι που το αναδειξαμε ως θεμα κοκ κοκ …ενα που βρηκαμε απο τοτε ειναι το https://katohika.gr/stranger-voice/den-thymasai-den-thymasai/ αλλα δεν ειναι το κεντρικο με την αναλυση του Τραμπ σε σχεση με τον Χρονο !

Οτι μας οτι ομως και αν ξετυλιγεται μπροστα μας …ακομα και οι ταξιδευτες του χρονου δεν νομιζω οτι εχουν την γνωση να κατανοησουν τα μπακ ντορ του προγραμματος ..η τα προγραμματα ασφαλειας για την εκτελεση του κεντρικου Σχεδιου !

Ετσι ξανα παω στον Συμπαντικο Σαρδελα που θα τον αμολησει τον δεμενο εδω και χλιαδες χρονια …που ειναι πολυ θυμωμενος και πολυ δυνατος …και αυτος θα καταπιει οποιον στοχευσει …. και οποιος και να ειναι …δεν θα συνεχισει να κανει καλο πια στην ανθρωποτητα με την ενοια της δικη μας οπτικης γωνιας …!

Διπλα σου , φιλος σου , αδερφος σου μπορει να ειναι καποιος με ιδιοτητες που μπορουν να αλλαξουν την γη …το μελλον … το συμπαν ..ειναι ανοητο να εισαι εχθρικος , αγενης , αποξενωμενος …αγαπα τους ολους βοηθα τους ολους αυτη ειναι η δικη σου εντολη και ηταν ξεκαθαρη να την κανεις ισως στοχευοντας μονο και μονο σε αυτη την στιγμη !

Νομιζω θα εχει πολυ βοηθεια αυτος ο ξεχασιαρης γεννημενος ξανα θεος που ζει αναμεσα μας αν ολοι ξαφνικα καναμε οτι μας ειπε .. ισως ετσι του βγουν ολες οι “τυχαιες” κινησεις και ξεσπασματα …που θα φερουν ενα νεο κυμα – ντομινο συνειδησης που θα εμποδισει το σχεδιο του Εδω αρχιτεκτονα ….!

Αλλιως θα χρειαστειτε αλμανακ στο πως να σκοτωνεις δαιμονες και θα το χρειαστειτε πολυ συντομα !

Stranger …

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Alice who the fuck is Alice??? 07/20/2024 @ 11:02 ΜΜ

    AΓΑΠΗ ΠΑΝΤΟΥ!

  2. p0ma96697@gmail.com 07/20/2024 @ 11:31 ΜΜ

    Μια ενδιαφέρουσα άποψη είναι ότι ο σατανάς είναι το pain body των ανθρώπων της γης, οπότε με την ανιδιοτελή αγάπη του κόβεις την παροχή ενέργειας. Για να μπορέσει να ξεκινήσει να λειτουργεί το θέμα θες την κρίσιμη μάζα που είναι μόνο 4-8 χιλιάδες άνθρωποι (στα 8 δις).

  3. Λάζαρος 07/21/2024 @ 7:54 ΠΜ

    Καλημέρα σας,
    Ξαναζεσταμένο φαγητό ο Πορτοκαλί και μάλιστα η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος.
    Ο μόνος τρόπος να αντιδράσουμε είναι να σκεφτόμαστε έξω από το κουτί – μάτριξ. Φυσικά, να λειτουργούμε χωρίς εγωισμό και πάθη. Η αλλαγή θα έρθει από τη συμπεριφορά μας στον διπλανό μας, από τις επιλογές μας κόντρα στο παραμύθι. Έλεος και εγρήγορση. Η μάχη είναι εσωτερική πρωτίστως και δευτερευόντως εξωτερική.
    Καλό Στάδιο.

  4. Γέλασα με την εννοιολογική τέχνη του λόγου σου, Νικόλα!🙂
    Η σαρδέλα, στην γλώσσα του πεζοδρομίου έχει.. κάτι γνωστό και συγκεκριμένο σημείο… αναφοράς!🙂

    Ο Δαιμονακος.. είναι γνωστός.
    Υπάρχει στην μνήμη.. και είναι αναπόφευκτη η ελευθέρωση!
    Διότι η μικρή σαρδέλα είναι έτοιμη προς έλευση!
    Χωρίς αυτήν .. δεν ξεκινά στο εδώ, ΤΊΠΟΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΑΥΤΉΣ, ΙΗΝΟΒΑ.
    141=ΙΗΝΟΒΑ=ΑΝΈΚΑΘΕΝ=ΓΆΜΜΑ ΈΝΑ=ΙΔΈΑ, ΘΕΪΚΉ ΑΛΛΑΓΉ.

  5. ο παππους του τραμπ ηταν ο πρωτος που μπηκε στο σπιτι του τεσλα οταν πεθανε.και οχι δεν υποστηριζω καμια μαριονετα που βγαινει στις οθονες

  6. αυτος ειναι που γνωριζει αλλα δεν θυμαται για να μην γινει στοχος;χαχαχαhttps://greeknewsondemand.com/2024/07/20/%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9-%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c/

    • Κατοχικά Νέα 07/21/2024 @ 3:21 ΜΜ

      Ωραιο το γελιο αλλα δεν καταλαβες το αρθρο ..οχι το αρθρο δεν αναφερει για αυτον … κριμα να μην κατανοουμε τι διαβαζουμε χανουμε την σωστη πληροφορια !

  7. Πολύ δυνατό! Συγχαρητήρια! Τι να πω, πραγματικά δε φαντάζεσαι πόσο με άγγιξε αυτό σου το άρθρο! Δεν ξέρω, νιώθω ότι είναι ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! 100% όμως, όχι 99… Σ’ ευχαριστώ για άλλη μια φορά

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*