11:49 - 19/07/2024

Ενώ οι γορίλες της ΕΕ έβγαζαν σηκωτή την Ομολογήτρια Αντιεμβολιάστρια Ορθοδοξάρα Ρωσόφιλη Ρουμάνα ευρωβουλευτή Diana Șoșoacă από την Ολομέλεια γιατί σήκωσε εικόνες του Χριστού … λούφαζε ο Φιδίας……!

Διαφημίσεις

Ενώ οι γορίλες της ΕΕ έβγαζαν σηκωτή την Ομολογήτρια Αντιεμβολιάστρια Ορθοδοξάρα Ρωσόφιλη Ρουμάνα ευρωβουλευτή Diana Șoșoacă από την Ολομέλεια γιατί σήκωσε εικόνες του Χριστού … λούφαζε ο Φιδίας……!!! Αυτός άλλες ομολογίες έδωσε…ο εναλλακτικός..που θα συγκρουστεί με το κατεστημένο.. κρίμα έχασε κι άλλα συγχαρητήρια από Μασκ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Την ώρα που οι γορίλες (με παπιόν παρακαλώ μαφιόζικα κόλπα και κ-όπλα) της ΕΕ έβγαζαν σηκωτή την Ομολογήτρια Αντιεμβολιάστρια Ορθοδοξάρα Ρωσόφιλη ευρωβουλευτή της Ουκρανίας Diana Șoșoacă από την αίθουσα της Ολομέλειας επειδή έσπασε το πρωτόκολλο και έμπασε για 1η φορά στην ιστορία του εικόνες του Χριστού εντός του και κατήγγειλε την Ου ου Ούρσουλα ως εγκληματία για τη διαφθορά και διαπλοκή της στην εμβολιακή πολιτική που στοίχισε τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους

ο Φειδίας ο ατίθασος ο άτακτος ο αντισυστημικός ο κηδευτής της ΕΕ ο επαναστάτης χωρίς αιτία το παιδί των λουλουδιών που του χαρίσαν λαμποργκίνι οι προστάτες του αλλά αυτός μετακινιέται σε στιλ Κέρουακ με ώτο-στοπ ο αντι-ακτιβιστής το παιδί που σπάει τις γραμμές και μπαίνει στις πιο απαγορευμένες ζώνες ο πιονέρος αντικομφορμιστής τον έπιασε η κάμερα να κάνει το καλό παιδί και να το παίζει και πάλι …. παπαδοπαίδι και με σταυρωμένα τα χεράκια σαν πρώτη μέρα στο σχολείο.. Τώρα είναι κύριος ατσαλάκωτος κι ας σύρθηκε σαν το φίδι με φίδι κάτω από τη γη σε τάφο για τόσες μέρες για του ανοίξει η τύχη του..Την τίναξε τη σκόνη τα χώματα από το πέτο φροντίζουν γι αυτό τα ΜΜΕ και όχι μόνο

Η Ρουμάνα ευρωβουλευτής Diana Șoșoacă αποβλήθηκε από την αίθουσα της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επειδή έβαλε για 1η φορά το Χριστό στο Ευρωκοινοβούλιο, εικόνες! Με στιλ ακτιβίστριας και γραφικής κ. Λουκά με χαϊμαλιά κομποσχοίνια εικόνες αλλά και φίμωτρο κιτς μεν αυθεντική δε εξέφρασε το ρεύμα του Ορθόδοξου ζηλωτισμού που την εξέλεξε.. Οι ψηφοφόροι της είναι ικανοποιημένοι. Το πε και το κανε δεν τους πούλησε

Αφού έφυγε από την αίθουσα είπε:

«Αυτό είναι το σπίτι του Σατανά, εδώ στις Βρυξέλλες».

Ήταν τότε που ο Φιδίας ανακάθησε αναπήδησε στη θέση του μια και είναι ομολογητής του 666. Θα φοβήθηκε μην τον μουντάρει… Η Ντιάνα πέτυχε διάνα, το έκανε .. Καπιτώλιο όταν οι Τραμπιστές εισέβαλαν και έδωσαν μια άλλη φολκλόρ εικόνα..στο φιλανθρωπικό καθίδρυμα.. Σιγά έκοψε η σούπα επειδή η Ντιάνα το έκανε ….. καινούργιο το Ευρωκοινοβούλιο το σοβαρό θεσμό όπου τα βαμπίρια αποφασίζουν για το πως θα καταστρέψουν τις ζωές εκατομμυρίων και πως θα εφαρμόσουν τον πολιτικό αντιχριστιανισμό..

Όταν ο Αντίχριστος εκπροσωπείται πλέον και επίσημα από Ευρωβουλευτές δεν μας χαλάει που η πληθωρική Νταιάνα τα πήρε όλα σβάρνα.. κι ας μην είναι και από τη Βάρνα..

Η ευρωβουλευτής από τη Ρουμανία, μπήκε στην αίθουσα φορώντας φίμωτρο παραπέμποντας στην εποχή της κοβιντοκρατίας και της παρατεταμένης λογοκρισίας, κρατώντας χριστιανικές εικόνες και ζητώντας παπά να διαβάσει τους συναδέλφους της. Η ευρωβουλευτής πρότεινε να κληθεί ένας ιερέας για να αγιάσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και να το καθαρίσει από τους «διαβόλους». «Θα φέρω έναν ιερέα να αγιάσει τα γραφεία και όπου αλλού μπορώ. Είναι δικαίωμά μου στη θρησκεία, στην έκφραση της θρησκευτικής μου πίστης», είπε σύμφωνα με το Politico.

Η Șoșoacă, η οποία έφερε μια παραδοσιακή ρουμανική λαϊκή φορεσιά την πρώτη της μέρα στο ευρωκοινοβούλιο, πρόσθεσε ότι είχε φέρει στο κτίριο μύρο και «την εικόνα του Αγίου Παρασκευά», και «αμέσως η στάση όλων άλλαξε».

Η Diana Sosoaca, άρχισε να φωνάζει εναντίον της Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν, ζητώντας να γίνει αγιασμός από ιερέα στην ευρωβουλή για να εξαγνιστεί ο χώρος. Όταν αυτό δεν έγινε δεκτό άρχισε να φωνάζει: «Έχω το δικαίωμα να μιλήσω, με ψήφισαν οι Ρουμάνοι. Βγες έξω Ούρσουλα»

Η Diana Șoșoacă αποβλήθηκε, την Πέμπτη, από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Βουλή, κατά τη συζήτηση πριν από την ψηφοφορία για την επικύρωση της υποψηφιότητας της Ursula von der Leyen για την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η αντιεμβολιάστρια ευρωβουλευτής εκδιώχθηκε από την αίθουσα αφού διέκοψε την ομιλία της επικεφαλής του Renew, Valérie Hayer. Η Πρόεδρος του Κοινοβουλίου, Roberta Metsola, ανακοίνωσε ότι έλαβε αυτό το μέτρο αφού η Sosoacă διέκοψε φραστικά τους ομιλητές τρεις φορές. Την απέβαλε από την αίθουσα.

«Σκοτώσατε ανθρώπους, έχω το δικαίωμα να μιλήσω», είπε η Sosoacă, αναφερόμενος πιθανώς στην Ursula von der Leyen, αναφερόμενη στη στάση της κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και τα μέτρα που ελήφθησαν τότε. Η Soșoăcă ύψωσε δύο εικόνες και αρχικά αρνήθηκε να μετακινηθεί, ρωτώντας τους περαστικούς: «Μην με αγγίζετε», «Εμπιστευόμαστε στον Θεό! (Στον θεό που εμπιστευόμαστε!)”.

Η αρχηγός του SOS Ρουμανίας οδηγήθηκε έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας υπό τα χειροκροτήματα των ευρωβουλευτών. Η Sosoacă στόχευσε τη Von der Leyen μετά την απόφαση του Γενικού Δικαστηρίου της ΕΕ την Τετάρτη, η οποία λέει ότι η Επιτροπή ενήργησε εν μέρει ενάντια στη διαφάνεια των εγγράφων και των διαδικασιών για την προμήθεια εμβολίων κατά του Covid-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Η Diana Șoșoacă, η εκκεντρική ηγέτης της ρουμανικής ακροδεξιάς «S.O.S. Tο κόμμα της Ρουμανίας», εξελέγη πρόσφατα για την πρώτη της θητεία ως ευρωβουλευτής. Πρώην μέλος της άνω βουλής του κοινοβουλίου στη χώρα της, έγινε γνωστή στη Ρουμανία για τις θέσεις της κατά της μετανάστευσης και κατά των εμβολίων, καθώς και για την ανατρεπτική συμπεριφορά της στο νομοθετικό σώμα του Βουκουρεστίου.

«Ακριβώς όπως στο ρουμανικό κοινοβούλιο, εδώ οι διάβολοι συναντιούνται», είπε η Șoșoacă στους δημοσιογράφους αυτή την εβδομάδα.

Διηγήθηκε επίσης μια ανταλλαγή απόψεων με την επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, στην οποία ισχυρίστηκε ότι η Μέτσολα είχε ξεθυμάνει μόλις την είδε.

«Πήγα στην κυρία Μέτσολα. Όταν με είδε, άσπρισε», είπε η Șoșoacă. «Της ζήτησα συνάντηση, γινόταν όλο και πιο άσπρη. Είπε, «Σε παρακαλώ γράψε μου την ώρα που θέλεις και είμαι ανοιχτή να μιλήσω μαζί σου».

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σε ένα βίντεο στο Facebook που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Șoșoacă βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να διαγράφει τα ονόματα της Μέτσολα και της αντιπάλου Ιρένε Μοντέρο και γράφοντας τις λέξεις ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΛΟΑΤΚΙ, ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΕΕ στο ψηφοδέλτιό της.

Στην παρθενική της ομιλία στο κοινοβούλιο την Τετάρτη, η Șoșoacă —η οποία έχει επικριθεί για τους δεσμούς της με τη Μόσχα— κατηγόρησε την ΕΕ ότι κατέστρεψε τη Ρουμανία παρέχοντας βοήθεια στην Ουκρανία και ζήτησε να σταματήσει η προμήθεια όπλων στο Κίεβο.

«Καταστρέψατε τη Ρουμανία, όλοι οι δρόμοι έχουν καταστραφεί, οι Ρουμάνοι είναι φτωχοί από το να βοηθούν τους Ουκρανούς ασταμάτητα», είπε, προσθέτοντας ότι είχε συζητήσει για τον τερματισμό του πολέμου με τη Μόσχα, καθώς η Ρωσία ήταν «το μόνο μέρος που ήθελε να συζητήσει για την ειρήνη».

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ

δεν είμαστε υπέρ της γραφικοποίησης της Ορθοδοξίας υπέρ της λαικίστικης φoλκλοροποίησης της από την άλλη εκεί που φθάσαμε .. που φθάσαμε; στο σοβαρoφανή χριστιανοσατανισμό σε ένα άγριο μιξάρισμα χριστιανισμού-σατανισμού χίλιες φορές η ακίνδυνη γραφικότητα η χωριατίλα η Ορθοδοξοβλαχιά άλλωστε η Ντιάνα από τη Βλαχία είναι, στο κάτω κάτω εκφράζει μια υπαρκτή τάση μέσα στην Ορθοδοξία και όχι μόνο στο χριστιανισμό γενικότερα σε κάθε θρησκεία υπάρχουν και οι πιο εξτρίμ..Η Ορθοδοξία είναι πολυτασική… και έτσι πρέπει να είναι…

Αυτή η Ορθόδοξη pop κουλτούρα βγάζει άγαρμπα άτεχνα μεν αυθεντικά δε το πρόβλημα στην επιφάνεια σπάει τη γραμμή του ”όλα καλά” συνεχίζουμε ως έχει..Το dogville στιλάκι της Ντιάνα ας πούμε πως εμπεριέχει κάποια δόση σαλότητας καλύτερα τρελός για το Χριστό παρά το καλό παιδί του Σατανά .. το μωρό της Ρόζμαρι που ψάχνει για υιοθεσία!

Δεν σας σόκαρε που Ευρωβουλευτής εξομολογείται την αγάπη του στον 666 που τον θάψαν ζωντανό μέσα σε φέρετρα με φτιάρια και μπουλντόζες και τον προσκύνησε η οικουμένη και μας πείραξε η Ντιάνα

γιατί είπε το δολοφόνο δολοφόνο και επειδή προέρχεται από Ορθόδοξη χώρασήκωσε και μια εικόνα σε εποχή απόλυτης Χριστομαχίας; Είναι από λαική καταγωγή δεν πρόδωσε την καταγωγή της δεν άλλαξε σαν φίδι δέρμα για να αρέσει στους παγκοσμιοποιητές στα αφεντικά της Γης υπερασπίζεται τη γη της και τη κουλτούρα της και ….. με τα κιλά της και τη παραδοσιακή κουζίνα της μαγκιά της αλίμονο από τους κουραδόμαγκες…

Αν είναι να επιλέξουμε μεταξύ Ορθόδοξης υποκουλτούρας και σατανιστικής υποκουλτούρας 1000 φορές η Ορθόδοξη.

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

    1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*