Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:37 - 12/07/2024

Γελοίο! Εμετικό φιλορωσικό fake news διαδίδει ότι το «ξανθό γένος» έπληξε ελληνική φρεγάτα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βρομερή προπαγάνδα διασποράς ψευδών ειδήσεων, επιπέδου «ψεκασμένης» συνωμοσιολογίας, διαχέεται στο διαδίκτυο. Μία απίθανη ιστοσελίδα με φιλορωσικά δημοσιεύματα, η e-synews.gr, έγραψε στις 8 Ιουλίου το εντελώς ανυπόστατο ότι, «Η φρεγάτα ΨΑΡΑ χτυπήθηκε από Ρωσικά πυρά ΕΧΕΙ 72 ώρες προθεσμία να επιστρέψει αλλιώς θα έχει ολική καταστροφή».

Μάλιστα, το αναίσχυντο ψευδές «δημοσίευμα» υποστηρίζει -επικαλούμενο κάποιον Ρώσο ναύαρχο-«τρολ»- ότι, «Η φρεγάτα ΨΑΡΑ χτυπήθηκε από Ρωσικά πυρά.

»Υπάρχουν σοβαρά τραυματισμένοι Αξιωματικοί στο ΨΑΡΑ.

»Και το σύστημά πλοήγησης του σκάφους, δεν λειτουργεί. Το χτύπημα ήταν ακριβείας.

»ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ #ΨΑΡΑ

»Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ και η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ.

»Ο ΡΩΣΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ και την Ελληνική Ηγεσία ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ #ΨΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΏΣΕΙ 72 ΩΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΩΝ αξιωματικών ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΎΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ.

»Ενημερώνει ότι θα χτυπήσει και το Ελληνικό φορτηγό όταν εισέλθει στην Μαύρη θάλασσα με στρατιωτικό υλικό τάχα και δήθεν για την Κρήτη.

»ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΣΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ».

Ο εμφανώς ανισόρροπος συντάκτης, την ψυχασθένειά του «καρφώνει» και η κεφαλαιογράμματη γραφή του, ποστάρει και ανάρτηση στο Facebook της «πηγής», του φερόμενου Ρώσου ναυάρχου.

Είναι εμφανές ότι κανένας Ρώσος ναύαρχος δεν θα έγραφε μία τέτοια ανοησία, ούτε θα αποκαλούσε τους Έλληνες «σκυλιά», «δούλους», «νεκρά τομάρια» κλπ.

Ωστόσο, τέτοια εμετικά «δημοσιεύματα» βρίσκουν κάποιο κοινό ανάμεσα στους πιο άθλιους των συμπατριωτών μας, διότι μόνο νοσηροί κι εντελώς ανεπαρκείς διανοητικά πείθονται από τέτοιες «ερασιτεχνικές» παραπληροφορήσεις.

Οι αφελείς χρήσιμοι ηλίθιοι, που διακρίνονται από «επαρχιώτικη» άκριτη αυθάδεια και βεβαιότητα, με σαδιστική χαρά, αναπαράγουν κάθε απίθανη φήμη όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στα καφενεία και στις παρέες πρόθυμων καταναλωτών fake news.

Εξάλλου, όπως έχει διδάξει κι ο Πλάτων, όσο μεγαλύτερο το ψέμα τόσο περισσότεροι οι οπαδοί του.

Εδώ όμως παύει να είναι πλάκα, ιδίως όταν έχουμε να κάνουμε με ζητήματα εθνικής ασφάλειας.

Δεν είναι δηλαδή απλά μία «ακίνδυνη» φήμη σαν εκείνες που άφηνε ο Αρτέμης Σώρρας περί διαγαλαξιακού πολέμου, ή οι θεωρίες συνωμοσίας περί «Ομάδας Έψιλον», εδώ μολύνονται μέσω της δεισιδαιμονίας και της αγυρτείας οι πιο απλοϊκοί.

Είναι ευθύνη της Δικαιοσύνης να βρει και να «τσακίσει» αυτούς τους ανεύθυνους θηρευτές ψυχών.

Εκτός εάν δεν έχουμε να κάνουμε απλά με ανεύθυνους ψυχασθενείς «ψεκασμένους» αλλά με δοκιμαστική υβριδική επιχείρηση παραπληροφόρησης χαμηλών «υπαλλήλων» του «ξανθού γένους».

Εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε καλά τις «τακτικές» του «ξανθού γένους» τα τελευταία 200 χρόνια.

Ας τους υπενθυμίσουμε λοιπόν πως όποια μέθοδο κι εάν δοκίμασαν τους τελευταίους αιώνες, στις «θερμές θάλασσες» δεν κατάφεραν να βγουν.

Η Ελλάδα «ξανθούληδες» δεν ανήκει στη Δύση, η Ελλάδα είναι η Δύση.

Και οι Έλληνες, πέρα από κάποιους γραφικούς ακροδεξιούς, δεν είναι ούτε εύπιστοι αραπάδες, ούτε μουζίκοι.

Δείτε και την ανάρτηση που διακινείται:

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΙΡΚΟ,ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟ “ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ” ΚΑΙ ΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ.

  2. ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΒΛΑΒΗ.

  3. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ,ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ(ΠΛΑΣΤΟ) ΡΩΣΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΟ,ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

  4. Γιωργος 07/13/2024 @ 8:02 ΠΜ

    Αφου ρε κατοχικα κι εσυ τοχες αναδημοσιευσει ως ειδηση προχτες

    • Κατοχικά Νέα 07/13/2024 @ 1:23 ΜΜ

      Οταν μετα απο 16 χρονια κατανοησεις τι κανει το κατοχικα η τι θα επρεπε να κανει η σωστη αναλυση ερευνα και δημοσιογραφια να μας το πεις ετσι !… Αν δεν φερεις τα παντα …ολη την πληροφορια της προπαγαδνας πως θα την αναλυσεις ; …αλλα τι απανταω ο μ@λακας

  5. Για αυτους που κατηγορουν τα κατοχικα και παρομοιες σελιδες με μουφα ειδησεις να ξερετε οτι ολες οι ειδησεις περιεχουν μηνηματα μεσα δεν σας φταιει κανεις αν εσεις δεν μπορειτε να τα δειτε.
    Οι μυστικες πληροφοριες μεταφερονται πιο ευκολα στο ψεμα παρα στο αλιθηνο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*