Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:45 - 10/07/2024

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

GEWKWN

Κάποιοι φίλοι, μου λένε να μην τρομοκρατώ τον κόσμο…… ΜΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΩ, να τους τρομοκρατήσω, ίσως ξυπνήσουν από τον λήθαργο και καταλάβουν ότι αυτά που διαβάζουν δεν είναι δικά μου, δεν είναι επιστημονική φαντασία, αλλά προειδοποιήσεις από Αγίους, από Γέροντες, και αφορούν γεγονότα που θα ζήσουμε σύντομα. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η κοινωνία όπως τη γνωρίζουμε θα καταρρεύσει

Τα όπλα που έχει στη διάθεση η Νέα Τάξη είναι προηγμένα και τρομακτικά, είναι όπλα μαζικής καταστροφής (ΟΜΚ) Εκτός από πυρηνικά διαθέτουν όπλα τα οποία έχουν την ικανότητα να προκαλέσουν θάνατο και τεράστια καταστροφή σε μια τόσο μεγάλη κλίμακα και χωρίς καμία διάκριση. Τα Γεωφυσικά όπλα είναι ένας συνδυασμός διαφόρων μέσων που επιτρέπουν στις καταστροφικές δυνάμεις της φύσης να χρησιμοποιηθούν για στρατιωτικούς σκοπούς. Μέθοδοι ενεργού επηρεασμού των γεωφυσικών διεργασιών περιλαμβάνουν τη δημιουργία τεχνητών σεισμών, ισχυρών παλιρροϊκών κυμάτων όπως τσουνάμι, τυφώνες, καταιγίδες, πτώσεις βουνών κ.λπ. Σε μυστικές υπόγειες βάσεις έχουν αναπτύξει ολογραφικούς προβολείς τελευταίας τεχνολογίας, όπλα ήχου 5G που εκπέμπουν κύματα και προκαλούν ασθένειες και πανικό σε τεράστιες αποστάσεις, δεν είναι μόνο τα πυρηνικά.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ;

ΔΙΟΤΙ σήμερα, οι άνθρωποι απλώς περνούν καλά, στις παραλίες, σε ταξίδια στο εξωτερικό, στα PEACH PARTY, στις παρελάσεις περηφάνειας, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΥΛΗΣ και το μόνο που τους νοιάζει, είναι να περνούν καλά αυτοί, το 85% των Ελλήνων δηλώνουν χριστιανοί, δυστυχώς όμως η μεγάλη πλειοψηφία απέτυχε να εφαρμόσει ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Ένα ερώτημα θα σας θέσω και έναν προβληματισμό: Ποιος είναι πιο Χριστιανός τελικά ; Αυτός που κατακρίνει τους άλλους; αυτός που ασχολείται με τις ταυτότητες και τα εμβόλια; αυτός που εκκλησιάζεται, που νηστεύει; ή αυτός που ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; Όταν στην δύσκολη στιγμή που βιώνουν οι συνάνθρωποι του, και που θα βιώσουν σύντομα, και με αυταπάρνηση και αυτοθυσία θα προσπαθήσει να σώσει και να βοηθήσει τον συνάνθρωπο του, το φίλο του τον εχθρό του ;

Την ώρα που πίνετε το καφεδάκι σας στην παραλία η σε κάποια χώρα της Άπω Ανατολής, ενώ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ έχετε την καλύτερη χώρα του πλανήτη ΓΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, δεν μπορείτε να σκεφτείτε τον πόνο και τους σκοτωμούς στην Ουκρανία στην Μέση Ανατολή και αλλού

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ……..

Έρχονται καταστροφές τεχνητές και φυσικές, πόλεμοι, αρρώστιες, ΠΕΙΝΑ, τίποτα δεν θα μείνει όρθιο, και το μόνο που έχουμε για να αντέξουμε όλα αυτά είναι η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ, αν όπως λέτε ότι είστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αλλά δεν πιστεύετε τα μηνύματα του Ιησού Χριστού μέσω των Αγίων και Γερόντων, σας παρακαλώ μην καθυστερείτε, μην φοβάστε, απλά ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, αρχίστε τις προσευχές, ξεχάστε τις έχθρες, τις κακίες, αγαπάτε τον συνάνθρωπο σας, τον εχθρό σας την πατρίδα μας, μην περιμένετε την τελευταία στιγμή, ίσως να είναι αργά

Αυτό που ζητώ από όσους διαβάζουν αυτό το άρθρο είναι να προβληματιστούν, εάν σήμερα γίνει μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, ένας παγκόσμιος πόλεμος, ΙΣΩΣ χρησιμοποιηθούν και πυρηνικά, ΕΣΕΙΣ έχετε αρκετά για να επιβιώσετε; Εάν όχι, τότε θα θυμηθείτε την προειδοποίηση των Γερόντων και θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο αν βρείτε τοίχο όρθιο.

Όσοι καταφέρνουν με κάποιο τρόπο να ξεφύγουν από το θάνατο θα συνειδητοποιήσουν ξαφνικά ότι είναι εντελώς μόνοι τους. Κανείς δεν θα έρθει να βοηθήσει, οι επιζώντες θα είναι μόνοι τους. Εάν επιζήσετε, τα προβλήματά σας δεν θα έχουν τελειώσει, απλά πήρατε μια μικρή παράταση ζωής….

Θα μου πείτε, με όλα αυτά τι επιλογές έχουμε από τώρα που θα μπορούσαν πραγματικά να μας βοηθήσουν να επιβιώσουμε; Ανεξάρτητα από την κατάσταση καταστροφής, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε εκ των προτέρων, τρόφιμα ,νερό, φάρμακα και αποθηκεύστε τα σημαντικά έγγραφά σας ( πιστοποιητικά γέννησης κλπ ) σε μια τσάντα…….. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ. Αν όλα αποτύχουν, το μόνο που απομένει για να σωθούμε είναι να στρέψουμε πάλι τα μάτια μας προς τον ουρανό και να παρακαλέσουμε ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ να μας συγχωρέσει και να μας βοηθήσει να αντέξουμε τις δοκιμασίες….. Να παρακαλέσουμε την Παναγία να μας προστατεύσει. Δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο αγώνας για την επιβίωση σου θα είναι πολύ σκληρός.

Θα προβληματίζεστε τι έχω πάθει τον τελευταίο καιρό και γράφω συνεχώς για όλα αυτά, διότι αυτά τα φοβερά που θα ζήσουμε σε λίγο δεν θα έχουν προηγούμενο, θα είναι φοβερές οι δοκιμασίες, θα περάσουμε μέσα από την ‘’φωτιά’’ του πολέμου της μεγάλης πείνας, της επίθεσης των λαθρομεταναστών και των πρακτόρων των τούρκων, την προδοσίας από την πολιτική ηγεσία και των ιεραρχών, και μέσα από αυτήν την ‘’φωτιά’’ που θα καίει τα πάντα δεν πρέπει εμείς να χάσουμε την ανθρωπιά μας και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας που θα υποφέρουν από πείνα από αρρώστιες και από φόβο…

ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ : ‘’ Παιδιά μου, Θα περάσετε πολύ δύσκολα, ΤΩΡΑ χρειάζεται Ομολογία Πίστεως, να ομολογήσετε Χριστό, να ομολογήσετε Τον Ουράνιο Πατέρα, Την Αγία Τριάδα, να ομολογήσετε Το Άγιο Πνεύμα, και την ψυχή σας που φωτίζεται από το Άγιο Πνεύμα, για να μην μείνετε στους δρόμους με την ψυχή στο στόμα…..Έρχονται οι ώρες παιδιά μου, σας παρακαλώ, σας ειδοποιώ, σας μιλώ μέσα από την ψυχή μου ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, δεν σας προειδοποιώ γιατί δεν είμαι άξιος εγώ, αλλά έχω εντολή να σας μεταφέρω τα ουράνια να σας πω την ΑΛΗΘΕΙΑ, αυτήν την ΑΛΗΘΕΙΑ που ακούω στην ψυχή μου, που έρχεται. Αγαπάτε τον Κύριο σας αγαπάτε τον χριστό σας, αγαπάτε την Ορθοδοξία, αγαπάτε τις εκκλησίες γιατί η εκκλησία είσαστε εσείς………..

GEWKWN 8/7/2024



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Μάρκος 13:19 Τέτοια θλῖψις θὰ γίνῃ κατὰ τὰς ἡμέρας ἐκείνας, ποὺ δὲν ἔγινε ποτὲ ἕως σήμερα ἀπὸ τὴν ἀρχὴν τοῦ κόσμου, τὸν ὁποῖον ὁ Θεὸς ἐδημιούργησε, οὔτε καὶ θὰ γίνῃ.

  2. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ.

  3. αγαπητε γεωκων διαβαζω αυτα που γραφης. ολα ωραία και σε ευχαριστω γιαυτο. θελω μονο να σου πω να προσεχεισ τον πονηρο να μην σε ρήξη σε πλάνη .δεν λεω για αυτα που μεταφέρεις απο τον γεροντα .ζητα απο τον γεροντα να σε προστατέψει για να μην εισαι εκτεθημενος .Και ο νωε φωναζε και ο Λοτ φωναζε αλλα δεν ακουσε κανεισ .οσοι ακουσαν γλητωσαν. με αγαπη Νικος .

  4. Η χριστιανικη θρησκεια εχει σαν στοχο το βασιλειο του θεου τον λεγομενο παραδεισο.
    Αν εισαι εδω καλος και βοηθας εκει θα εχεις την αιωνια ζωη οπως την θες.
    Δεν γραφει πουθενα οτι πρεπει να ακους γεροντες και να κανεις οτι σου λενε.
    Αυτο που κανεις κι εσυ και οι αλλοι φανατισμενοι ειναι αυτο που καναν την εποχη του αορατου που λεγαν στον κοσμο ή εμβολιαζεστε ή πεθαινετε.
    Εμενα δεν με φοβιζεις γιατι γνωριζω αλλα απο αυτο που θα δωσεις στο τελος αυτο θα παρεις.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*