Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

15:32 - 09/07/2024

Στις 11 Ιουλίου, οι αμερικανοί συνωμοσιολόγοι αναμένουν επανάληψη της 11ης Σεπτεμβρίου

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Στις 12 Ιουλίου, την ημέρα των Πέτρου και Παύλου, ένα μέρος των εσχατολόγων περιμένει την έναρξη του Τρίτου Κόσμου, που προβλέπει για την ημέρα αυτή η Alipiya Goloseevskaya. Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της 12ης Ιουλίου στις ΗΠΑ θα είναι η 11η Ιουλίου και, κατά κάποιο εκπληκτικό τρόπο συνέπεσε έτσι ώστε να υπάρχει ένα ολόκληρο πλήθος θεωρητικών συνωμοσίας, που προβλέπουν για αυτή την ημέρα κάθε είδους αρνητικά πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν, ωστόσο, όχι πολύ καιρό πριν – το 2016, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ μπέρδεψε κατά λάθος την 11η Σεπτεμβρίου και την 11η Ιουλίου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Το CNN έγραψε γι’ αυτό τον τρόπο:

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει καταστήσει την υπεράσπιση της Νέας Υόρκης μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου κεντρικό θέμα της προεκλογικής του εκστρατείας, τη Δευτέρα αναφέρθηκε κατά λάθος σε αυτήν ως 7/11:

“Το έγραψα και είναι πολύ κοντά στην καρδιά μου”, είπε στην αρχή της ομιλίας του στο Μπάφαλο το βράδυ της Δευτέρας. “Επειδή ήμουν εκεί και παρακολούθησα τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες μας στις 7/11, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου αμέσως μετά την κατάρρευσή του. Και είδα σε δράση μερικούς από τους σπουδαιότερους ανθρώπους που έχω δει ποτέ”. Ο επιχειρηματίας δεν ανέκαμψε.

Έκτοτε, οι Αμερικανοί θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τους έκανε νύξη για την επόμενη 11η Σεπτεμβρίου. Έτσι, κάθε 11η Ιουλίου, τα αγόρια φορούν καπέλα από αλουμινόχαρτο, παίρνουν μια μπύρα, μερικά πατατάκια και – κατεβαίνουν στο υπόγειο για να παρακολουθήσουν τον κόσμο να καταρρέει από κρυμμένο. Και παίζουν Pikmin, στο οποίο η μισή ιστορία διαδραματίζεται στις 11 και 12 Ιουλίου:

Και έτσι, για άλλη μια φορά, η 11η Ιουλίου πλησιάζει και για άλλη μια φορά γίνεται ένας διάλογος μεταξύ των θεωρητικών συνωμοσίας, κατά τον οποίο κάποιος Decoding Our Reality αποφάσισε να διασκεδάσει τους συνεργάτες του και έκανε μαντεία στα φρύδια του George W. Bush από το καρτούν τους I Pet Goat. Σε αυτά διάβασε 7101. Δεδομένου ότι τότε είναι που ο Μπους λέει “ξεγελάστε με μια φορά” ο Decoding Our Reality πρόσθεσε 101 ημέρες στην 1η Απριλίου και πήρε 11 Ιουλίου:

Και σε ένα πρόσφατο βίντεο από τον Heliofant, όπου περπατάει στην προκυμαία, υπήρχε ένα κοντινό πλάνο ενός ηθοποιού του οποίου τα γενέθλια είναι 11 Ιουλίου για κάποιο λόγο:

Ο Wang είναι, ας το παραδεχτούμε, τόσο-όσο, αλλά προς έκπληξή μας το βίντεο τράβηξε την προσοχή κάποιων πολύ προχωρημένων ανθρώπων που έκαναν unsubscribed κάτω από αυτό.

1) Από τις 11 Ιουλίου μέχρι την επόμενη έκλειψη (2 Οκτωβρίου) είναι 11 εβδομάδες και 7 ημέρες, και μετά την έκλειψη στις 24.04.08 είναι 3 μήνες και 3 ημέρες.

2) Από το τελευταίο ματωμένο φεγγάρι στις 08.11.22 έως τις 11 Ιουλίου 2024 είναι ακριβώς 611 ημέρες, οι οποίες μπορούν να ερμηνευτούν ως ένα ανεστραμμένο 911.

3) 7/11 είναι ο 6ος μήνας, 11η ημέρα του έτους, που είναι και πάλι 611 ή 119 ανάποδα.

4) 7+11 = 18 = 6+6+6

5) Η 11η Ιουλίου είναι η 11η Σεπτεμβρίου στο παλιό ρωμαϊκό ημερολόγιο.

Αυτό είναι ήδη πιο σοβαρή αριθμολογία από το να μαντεύουμε με τα φρύδια και την ημερομηνία για ένα bada-boom, όπως αυτή ή εκείνη η ψεύτικη σημαία – αριθμολογικά αρκετά κατάλληλη, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Βαγγέλης 07/09/2024 @ 11:56 ΜΜ

    Για 14 Ιουλίου λένε άλλοι Αμερικάνοι συνωμοσιολόγοι. Δεν έχουν συμφωνήσει μάλλον για το πότε. Για να δούμε.

  2. ΕΛΛΗΝΙΣ 07/10/2024 @ 7:27 ΠΜ

    Στις 12 Ιουλίου, την ημέρα των Πέτρου και Παύλου
    ——————————————————–
    ΑΥΤΟ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ;
    ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 13.
    ΑΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ. ΟΥΦ!

  3. Ο Σεπτεμβρης ηταν ανεκαθεν ο 7ος μηνας κι εγω ειχα μπερδευτει με το 9 παλιοτερα. Οι παλαιοημερολογιτες μετραγαν την αρχη απο τον Μαρτη κι οχι απο τον Γεναρη. Η επιθεση εγινε 11.7 Το Σεπτε στα λατινικα ειναι το 7 Αλλαξαν την σειρα αλλα οχι τα ονοματα παραξενο δεν ειναι;…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*