Διαφημίσεις

Κάποιες πληροφορίες που ίσως εξηγούν κάποια πράγματα

Στο 66,63% ανέρχεται η συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών της Κυριακής , σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί της Δευτέρας.

Οι Γάλλοι αριστεροί ήταν σε χαρούμενη διάθεση χθες το βράδυ, καθώς ένας συνασπισμός της τελευταίας στιγμής μεταξύ των αριστερών κομμάτων μπόρεσε, όπως φέρονται να δείχνουν τα ποσοστά, να εμποδίσει την Εθνική Συσπείρωση της Μαρίν Λεπέν να κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές της χώρας, παρότι στον πρώτο γύρο είχε την πρώτη θέση!

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει νεαρούς αριστερούς να χαίρονται στους δρόμους του Παρισιού και να χλευάζουν τους υποστηρικτές της Λεπέν ως ρατσιστές.

Μερικά από αυτά που ακούγονται:

-“Χάσατε. Η αριστερά είναι πολύ δυνατή!»
-«Έχουμε αγάπη, γιορτάζουμε και έχουμε χαρά, κι εσύ έχετε μίσος. Είμαστε πολύ δυνατοί».
-«Είστε ρατσιστές αν και γ…….», είπαν με τον έναν να είναι ντυμένος σαν Τσε Γκεβάρα!

Στεκόμενοι πάνω σε ένα μνημείο, οι ακροαριστεροί άνοιξαν μια γαλλική σημαία που έφερε τις λέξεις, «La France est tissue de migrations»—«Η Γαλλία είναι φτιαγμένη από μεταναστεύσεις».

Επιπρόσθετα εμφανίστηκε ένα βίντεο (Δείτε κατω) που δείχνει μια αριστερή Γαλλίδα να εξηγεί στους άλλους πώς να ακυρώσει μια ολόκληρη κάλπη, ειδικά σε περιοχές που οι δεξιοί ψηφοφόροι είναι πολλοί! Περιγράφει μια μέθοδο όπου ένας ψηφοφόρος δηλώνει δυνατά την επιλογή του πριν ψηφίσει, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση ολόκληρης της θυρίδας εάν γίνει σε μια εκλογική περιφέρεια με υψηλή συγκέντρωση ψήφων για ένα συγκεκριμένο κόμμα. Αυτή η τακτική, προτείνει, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να στερήσει το δικαίωμα των ψηφοφόρων σε περιοχές όπου η Εθνική Συσπείρωση αναμενόταν να έχει καλή απόδοση.

Αυτή η αποκάλυψη έχει πυροδοτήσει ερωτηματικά σε σχέση με την χθεσινή διαφάνεια και ακεραιότητα στην εκλογική διαδικασία. Όπως επισημαίνει ο Γάλλος δημοσιογράφος Damien Rieu απαντώντας στο βίντεο, «Ψέματα, χτυπήματα, προσβολή και εξαπάτηση: τα τέσσερα όπλα της άκρας αριστεράς».

Τι άλλο άραγε να συνέβη χθες στην Γαλλία;;;

el.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek