Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:56 - 07/07/2024

Λάρισα: 47χρονος γιατρός άφησε την τελευταία του πνοή – Είχε πάθει εγκεφαλικό στην εφημερία του

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θλίψη επικρατεί από χθες στη Δήμητρα Αγιάς στη Λάρισα για τον θάνατο του 47χρονου γιατρού νεφρολόγου Χρήστου Καβλακούδη ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει εγκεφαλικό επεισόδιο που του συνέβη στον χώρο εργασίας του, στο Νοσοκομείο Έδεσσας, κατά τη διάρκεια εφημερίας του την περασμένη Πρωτομαγιά.

Iδιαίτερα αγαπητός στη γενέτειρά του Δήμητρα, η είδηση της απώλειάς του συγκλόνισε τους συγχωριανούς, αλλά φυσικά και όλους όσοι είχαν την ευτυχία να τον έχουν γνωρίσει.

Για την οικογένειά το ήταν ένας υπέροχος γιος, σύζυγος, πατέρας, αδελφός και θείος. Για τους συγγενείς, τους φίλους και τους γνωστούς του, προκομμένος, άξιος και αξιοθαύμαστος, απλός, προσηνής, ευγενής, με αίσθηση του υγιούς χιούμορ, φωτεινός, ευχάριστος, αληθινός, άνθρωπος της παράδοσης, λάτρης των εθίμων, των πανηγυριών του χωριού του, ζούσε και απαθανάτιζε τις στιγμές αυτές με ζήλο διακαή, με πίστη σε αξίες ακλόνητες και ιδανικά.

Για τους συναδέλφους του και για τους ασθενείς του, εξαιρετικός γιατρός, υπέροχος άνθρωπος της προσφοράς, ένα τίμιος, υπευθυνότατος, εργασιομανής, ερευνητικό πνεύμα με θετική αύρα και ακατάπαυστη έγνοια για τον συνάνθρωπο. Χαρακτηριστικός της αγάπης όλων προς αυτόν ο αποχαιρετισμός από το Σωματείο Εργαζομένων Ο.Μ. Έδεσσας:

«Στον αγαπημένο μας συνάδελφο ιατρό Χρήστο Καβλακούδη που ο πρόωρος θάνατός του μας γέμισε θλίψη Είναι στιγμές, όπως ετούτη, που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματά μας μόλις πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό σου. Η ιατρική και νοσηλευτική οικογένεια πλέον είναι φτωχότερη, γιατί δεν ήσουν μόνο εξαιρετικός επιστήμονας, αλλά άριστος και υπέροχος συνάδελφος, ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους ασθενείς σου, καλοσυνάτος, χαμογελαστός, μετρημένος, ευσυνείδητος και συνεπής στο λειτούργημά σου. Η ευαισθησία σου συμβάδιζε πάντα με μια απίστευτη γενναιότητα και ένα απαράμιλλο ήθος. Αγαπημένε μας Χρήστο, κατάφερες κάτι πολύ σημαντικό. Να κερδίσεις την αγάπη και τον σεβασμό μας και να μείνεις για πάντα στη μνήμη μας. Καλό ταξίδι στον κόσμο των Αγγέλων».

Ο Χρήστος Καβλακούδης, που με ιώβεια υπομονή κατάφερε πριν χρόνια να αντεπεξέλθει σκληρού δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη στον δρόμο Αγιόκαμπος – Αγιά, αφήνει πίσω τη σύζυγό του Άννα, δύο ανήλικα παιδιά, τους γονείς του Γιάννη και Ελένη και την αδελφή του Αικατερίνη με την οικογένειά της.

H νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 3:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης. Με πούλμαν και ιδιωτικά μέσα θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη συγχωριανοί του για το ύστατο «χαίρε».

πηγή: onlarissa



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*