Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:59 - 05/07/2024

ΜΑΥΡΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ Σατανιστικά Ελληνικά black metal μουσικά συγκροτήματα έδωσαν συναυλία στο Λυκαβηττό τα ”Rotting Christ” και ”Varathron”!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
σε παροξυσμό το κοινό κάνει το σατανιστικό σύμβολο

ΜΑΥΡΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ Ελληνικά Σατανιστικά μουσικά συγκροτήματα έδωσαν συναυλία στο Λυκαβηττό. Πεντάλφες, τραγόμορφος Μπαφομέτ  ουροβόρος όφις σε μπλούζες τατού σε καδένες στα όργανα και από κάτω το κοινό σε παροξυσμό κάνει ομαδικά το σατανιστικό σύμβολο με τα χέρια. Τα ελληνικά black metal συγκροτήματα Rotting Christ (σαπίζοντας/αποσυνθέτοντας το Χριστό) και Varathron (Βάραθρον) εμφανίστηκαν σε συναυλία στο Λυκαβηττό το Σάββατο 29 Ιουνίου.

VARATHRON ΒΑΡΑΘΡΟΝ. Ένα occult black metal συγκρότημα από την Ελλάδα από το 1988

Οι Rotting Christ είναι ελληνικό black metal μουσικό συγκρότημα, το οποίο ιδρύθηκε το 1987, στην Αθήνα. Πρόκειται για μία από τις πρώτες black metal μπάντες στην Ελλάδα, ίσως το σημαντικότερο black metal συγκρότημα της Νότιας Ευρώπης.

Ήταν μια βραδιά επετειακή των Rotting Christ στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκαβηττού καθώς οι Rotting Christ στα πλαίσια των Rockwave Nights. Special guests ήταν οι Varathron..

Οπότε Δήμος Αθηναίων και Υπουργείο Πολιτισμού έχουν την αποκλειστική εγκληματική ευθύνη για τη σατανολατρεία σε δημόσιο χώρο και σατανοπαιδεία που προσφέρουν στα ελληνόπουλα. Είναι ένα επικίνδυνο κράτος..

Ο Necroabyssious ιθύνων νους των Varathron γιατί όχι κι Ευρωβουλευτής μετά τον Φ(ε)ιδία  τον θαυμαστή του 666 τον dark νεκρόφιλο;

Ο οποίος έκανε τελευταία σεμινάρια σε αγοράκια στο Σύνταγμα πως να γυμνώνονται για ένα 50αρι ευρώ .. και να βουτούν στο συντριβάνι φωνάζοντας ”Φειδία σε λατρεύω” -είναι και βιτσιόζος– ή στα κοριτσάκια πως να εκπορνεύονται για ένα 50αρι φιλώντας έναν άγνωστο στο στόμα.άλλους τους έβαλε τι άλλο να έρπουν σαν τα φίδια. Ταχύρρυθμα Μαθήματα θερινής σεζόν από το παπαδοπαίδι πως να πουλάς τη ψυχής σου για τα φράγκα και …. γιατί όχι και το κορμί σου αν χρειαστεί.

Είναι η εποχή του..

Σατανισμός στο EuroPride στη Θεσσαλονίκη… Ενσάρκωση του Μπαφομέτ στη Θεσσαλονίκη. Κρατικός σατανισμός!

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΘΡΟΝΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΕΝΤΟΣ ΝΑΟΥ! Σατανιστική έκθεση στην εκκλησία Saint-Aubin στη Γαλλία.. Γαλλία μα ποια Γαλλία; ΦΩΤΟ

Βαμπίρια διψούν για αίμα…

dimpenews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Η αποστασία και η ανομία από τον Χριστό, έχει ήδη πληθύνθει. Οι άνθρωποι που τελούν υπό το καθεστώς σατανικής αιχμαλωσίας, έχουν γίνει πολλοί, δεν είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς αυτό. Ο “αντικείμενος” παίρνει με το μέρος του πολλούς που χάνονται. Μόνο προσευχή -νηστεια,τήρηση των εντολών του Χριστού και υπομονή για τους υπόλοιπους που το παλεύουν ακόμη. .

  2. Αύγουστος 10-11 07/05/2024 @ 6:30 ΜΜ

    Δανιήλ 12:12 Μακάριος όποιος υπομείνει, και φτάσει σε 1.335 ημέρες.
    Δεκέμβριος 14, 2020 (Μπόλι) + 1335 ημέρες = Αύγουστος 10-11

  3. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 07/05/2024 @ 6:33 ΜΜ

    Οι Σατανιστες ειναι αυτοι που ειναι στην βουλη και μας μπιπ καθε ημέρα, αλλα ως γνωστον οι σκλαβωμενοι λοβοτομημενοι Ελληνες πατριωτες το ριχνουν στην εκκλησια και στον Θεο τρομαρα τους … Νομιζουν οτι αυτο θα τους σωσει …

  4. Σιγά μη σκίσετε κανένα καλσόν, χριστιανομπούμπουκα της πλάκας! Αξιοθρήνητοι είσαστε…

  5. Είχα πάει στη συναυλία και περάσαμε υπέροχα. Εσείς οι βοθροδοξοι κάντε καμία περιφορά πατωμάτων και προσκυνηστε καμία παντόφλα κι αφήστε τους αλλους να κάνουν αυτό που λέει η κούτρα τους. Ζωή σας, ζωή τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*