15:51 - 04/07/2024

Με την επιβολή και την φάπα προχωράει ο ελληνικός λαός

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σου πεθαίνουν του συγγενείς και τους φίλους και δεν μιλάς.

Σου στέρουν δικαιώματα 50 ετών πάλι δεν μιλάς.

Σε φορολογούν σαν συνέταιροι για ό,τι κάνεις στη ζωή σου κλέβοντας σου το χρόνο σου την ευτυχία σου και το μέλλον σου πάλι δεν μιλάς.

Σου επιβάλλουν να σέβεσαι, να συναινείς, να αποδέχεσαι οποιοδήποτε σχιζοφρενικό σενάριο έχουν εφεύρει δεν μιλάς.

Σε έβαλαν να ξεχάσεις ότι έχεις δικαίωμα στο να είσαι ελεύθερος και να μπορείς να έχεις ελευθερία του λόγου, να μπορείς να ζήσεις μία αξιοπρεπή ζωή δεν μίλησες.

Και όταν για κάποιο λόγο πας έτσι να κρίνεις κάτι, κάτι όλοφάνερο, παράξενο, παράλογο… Βλέπεις ξεκάθαρα τους βολεμένους που συνεργάζονται με τον εχθρό σου να πετάγονται αμέσως να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Είναι αυτή η ράτσα που σου χω πει εδώ και χρόνια ότι την έχουν σπείρει μέσα στο κοινωνικό ιστό σου για να προλαμβάνουν την όποια τάση η διάθεση μπορεί να έχει ξαφνικά ο λαός γιατί κάποιος τον επηρέασε.

Τι νομίζεις θα γίνει από δω και πέρα αν σε όλα δεν μίλησες;

Έχεις δει ποτέ σκυλί να τρώει κομμάτι κρέας και να το μοιράζει στις γάτες η στα ποντίκια;

Αν συμπεριφέρθηκες σαν ποντίκι σε όλα όσα ήρθαν στα δικαιώματα και στη ζωή σου τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα σου απαντήσουν σαν να είσαι άνθρωπος;

Έχεις δει ποτέ σε κάποια μάχη τους δειλους ή τους ρίψάσπηδες να τους συμπεριφέρονται με τιμές και αξία;

Νομίζεις ότι δεν έδωσες ήδη μάχη;

Νομίζεις ότι δεν έρχεται και το επόμενο στάδιο;

Τι θα αποφασίσουν να πράξουν μετά από όλα όσα δεν έκανες στην επόμενη φάση;

Δεν μιλάς αφέντη μου, με επιβολή και φάπα έχεις δεχτεί να είσαι ραγιάς, και όταν πέσει η πρώτη φάπα και δεν σηκώθεις τότε όλοι μέσα στη φυλακή για φάπα θα σε έχουνε.

Είχαμε μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε ότι εμείς σαν λαός δεν είμαστε ίδιοι με τους άλλους αλλά αυτή την ευκαιρία την πετάξαμε στα σκουπίδια.

Οι κληρονόμοι και οι βολεμένοι , αυτοί που έρποντας και γλύφοντας ρουφάνε το αίμα από τον κοινωνικό ιστό μας έχουν γίνει τα φοβισμένα αφεντικά σου για ένα κομμάτι ψωμί.

Αυτοι οι μουτσοι που γαμούσαμε γίνανε καπετανέοι σε μία εποχή που το καράβι θέλει χέρια στιβαρα, το ωχ αδερφέ , το θα δούμε, το έλα μωρέ, έγινε η αιτία που το καράβι πλέον οδηγείται από τους χειρότερους του λαού σου.

Θα αφήσεις την ελλάδα να πάει στα βράχια;

Αν συνεχίσεις όχι μόνο στα βράχια θα πάει αλλά θα παρακαλάς να παραδώσεις έδαφος για να έχεις να φας.

Ένας στοχευμένος λαός για να γονατίσει που αρνείται να ακούσει τα ψεγάδια του, το λίγο από το αίμα σας, η μνήμη που χάθηκε από το φόβο σας, είναι ελαττώματα δούλων που έχουν προαποφασίσει για να ζήσουν μία ξεφτιλισμένη ζωή να ξεπουλήσουν τα πάντα.

Αφήστε λοιπόν τους μούτσους να σας κάνουν τους καμπούσους, αφήστε τους κληρονόμους της μισής σφαλιάρας να ελέγχουν τη ζωή σας, συνεχίστε να συμφωνείτε και να συνεννείτε στον ηλίθιο κόσμο που θέλουν να δημιουργήσουν, άκαπνοι και αμπαρουτιαστοι χωρίς να ανοίξει ρουθουνι προδώστε τον τόπο σας και φτύστε την μνήμη των προγόνων σας… Έτσι θα συνεχίσετε νομίζετε να έχετε tablet, κινητούλη , και fast food για να νιώθετε ότι ειστε κάτι μέσα στον πολιτισμό της χέστρας

Γίνεται ευαισθητούληδες, γίνεται η γενιά της ομορφιάς, γίνεται η γενιά του πείραμα 25, μέχρι οι γυναίκες να σας σιχαθούν, μέχρι οι μανάδες να τρώνε τα παιδιά τους, και ασχολησου να είσαι όμορφος και κομψος με ωραία κόμη και κορμί, τραβήξτε μία selfie για να πάρετε κάποιο ακόμα like.

Οι εύκολοι καιροί , αυτοι οι χρόνοι της εικόνας γέννησαν άνδρες ανάξιους να κρατήσουν ψηλά την μνήμη και την ιστορία.

Είσαι η γενιά της φάπας… Πόσο νομίζεις σου αξίζει να έχεις άποψη;

Stranger

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Δημήτριος 07/04/2024 @ 4:27 ΜΜ

    Όλα είναι όπως τα λέει ο υπογράφων. Με την μόνη διαφορά ότι το πρόβλημα είναι ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ! Όποιος είναι μακριά από Τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό έχει εσκοτισμενο νου! Έχει αρνηθεί Το Άγιο Πνεύμα, οπότε δεν μπορεί να δει καθαρά.

  2. Α,ρε stranger πόσο δίκιο έχεις.

  3. Βασίλης 07/05/2024 @ 7:15 ΠΜ

    Τόση πολύ φαπα που ο σβέρκος έφτασε στο πάτωμα!

    Άνθρωπος σημαίνει αυτός που “άνω θρωσκει”, αυτός που κοιτά ψηλά!

    Χάσαμε τη βασική μας ιδιότητα και γίναμε σαν ερπετά. Τα χειρότερα έρχονται, ίσως μέσα από αυτό βγουν οι άξιοι…

  4. Γειά σας Stranger. Περνω την καλή εκδοχή που είπατε σε συνέντευξη σας. Μήπως αυτή η Σιωπή κάπου κάπως ωφελεί? Λέμε.. Τώρα. Λειψ Ανδρεία υπάρχει πάντως… Κάτι φουσκωτοί στο διαδυκτιο περιμένουν να τους χτυπήσει το drone τη πόρτα Ν ανέβουν επάνω.. Μπλα μπλα.. Ούτε 300 Άνδρες δεν μπορούν να πιάσουν στασιδι έξω απ το Κοινοβούλιο? Σιγά σιγά θα ρθουν κι άλλοι. Τλπ. Στη δομή που εργάζομαι υπάρχει αύξηση covid κρουσμάτων.. Σοβαρή.. Καθημερινά. Χθες πληροφορήθηκα ότι ο σύζυγος μιας γνωστής μου Σκαναρει

  5. Το πρόσωπο του σε οθόνη για να μπει στην υπηρεσία δημοσίου που εργάζεται εδώ στην περιοχή. Ενώ στο λιανικό εμπόριο η κάρτα εργασίας καθιερώθηκε ήδη σε καταστήματα. Όλα λειτουργούν.

    Αθόρυβα. Κ Υπογείως.. Ζέστη.. Τα μπάνια του λαού.. Χθες Βροχή κ πλημμύρες.. Σας χαιρετώ.! Καλή Δύναμη.? Πόσο πια..

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*