ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Η World Street Journal επικαλέστηκε πολλές πηγές, νυν και πρώην υπαλλήλων του WEF που βίωσαν σεξουαλική και ρατσιστική παρενόχληση απο ανώτερα στελέχη και τον ίδιο τον Klaus Schwab

· Κατοχικά Νέα

Εδώ και πολλές δεκαετίες το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab «έχει επιτρέψει να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα» σεξουαλικής παρενόχλησης και διακρίσεων κατά των γυναικών και μαύρων, σύμφωνα με πηγές της World Street Journal, συμπεριλαμβανομένων των νυν και πρώην υπαλλήλων του φόρουμ.

Μια σειρά από γυναίκες υπαλλήλους αλλα και νεαρά αγόρια, περιέγραψαν τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσαν στα χέρια των ανώτερων διευθυντικών στελεχών, μερικά από τα οποία παραμένουν στο φόρουμ, «ένας απο αυτούς που είναι και στην κορυφή του οργανισμού», σύμφωνα με το WSJ είναι Klaus Schwab.

«Από τα πρώτα χρόνια του Φόρουμ, οι υπάλληλοι λένε στις γυναίκες για τον Schwab : Αν βρεθείτε μόνες μαζί του, μπορεί να κάνει άβολα σχόλια για την εμφάνισή σας. Περιγράφουν τη συμπεριφορά του πιο πολύ άβολη παρά απειλητική, αλλά ακατάλληλη για έναν ηγέτη», επισημαίνει η εφημερίδα.

Ο πρώην υπάλληλος του φόρουμ Farid Ben Amor, είπε στο WSJ: «Ήταν θλιβερό να βλέπεις συναδέλφους να αποσύρονται συνεχώς, εμφανώς ενοχλημενοι από την επίθεση παρενόχλησης από το υψηλού επιπέδου προσωπικό, ενώ πολλοί απο αυτούς να αποφεύγουν την οπτική επαφή, μαζί τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι ιδιαίτερα οδυνηρό όταν έρχεται σε αντίθεση με την τη σοβαρότητα την οποία πολλοί από εμάς συμμετείχαν στο φόρουμ», πρόσθεσε ο Ben Amor.

Αλλες καταγγελίες για περιστατικά, περιλαμβάνουν διευθυντές να χρησιμοποίησαν τη λέξη Nigga για τους Μαύρους υπαλλήλους, οι οποίοι υπέβαλαν επίσημες καταγγελίες στους ηγέτες της για την παραίτησή τους για προαγωγές ή την απομάκρυνση από το Νταβός.

Ο εκπρόσωπος του φόρουμ Γιαν Ζοπφ, εν τω μεταξύ, απέρριψε όλες τις κατηγορίες, επιμένοντας ότι το άρθρο της WSJ φέρεται να χαρακτηρίζει εσφαλμένα «την οργάνωση, την κουλτούρα και τους συναδέλφους μας, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτή της», ο οποίος «δεν εμπλέκεται και δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε χυδαίες συμπεριφορές» περιέγραψε η εφημερίδα.

Μόνο που αν ανατρέξουμε σε παλιότερες δημοσιεύσεις τότε που σε κάθε συνάντηση του Davos έφερναν εκατοντάδες ιερόδουλες για τους καλεσμένους, δεν μας φαίνονται και τόσο εσφαλμένες.

Ούτε οι ρατσιστικές επιθέσεις μας κάνουν έκπληξη καθώς είναι γνωστό πως ο Klaus Schwab αλλα και τα ανώτερα στελέχη του WEF κατάγονται απο οικογένειες ναζιστών και ευγονιστών, άλλωστε οι ίδιες οι πράξεις της αντζέντας μας το αποδεικνύουν καθημερινά.

Ας μη ξεχνάμε ένας απο τους συνιδρυτές και χρημαόδοτες του WEF ήταν το Ίδρυμα Rockfeller το οποίο δημιουργήθηκε το 1901, υπό την διεύθυνση του William H. Welch, επιστήμονα που το μόνο μέλημα του, ήταν να δημιουργήσει ένα εμβόλιο για την πολιομελίτιδα (ότι έκανε ο Μπίλ Γκέιτς στις Αφρικανικές χώρες). Ο Welch ήταν γνωστός ευγονιστής εκείνη την εποχή και διέυθυνε το “Eugenics Record Office” έναν οργανισμό με εκατομμύρια μέλη για να ταυτοποιήσουν τους προγόνους τους. Το ίδρυμα τότε μιλούσε ανοιχτά για εξάλειψη ολόκληρων γενεών με στείρωση και ευθανασία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά και ο ίδιος ο Klaus Schwab που για έναν περίεργο λόγο, σχεδόν προσκυνούν τα αριστερά κόμματα. Υπήρξε και ο ίδιος απο οικογένεια ναζι ευγονιστών: Το ναζιστικό παρελθόν της οικογένειας του Klaus Schwab και η ανατροφή του πάνω σε αυτές τις ιδέες!

anazitiseis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Οι ΗΠΑ επαναφέρουν τη Ρωσία στο τραπέζι του G20 και προκαλούν την οργή της ΕυρώπηςΔΙΕΘΝΗ

Οι ΗΠΑ επαναφέρουν τη Ρωσία στο τραπέζι του G20 και προκαλούν την οργή της Ευρώπης

Ιράν: Έτοιμο να επιστρέψει στη συμφωνία εκεχειρίας του Ιουνίου αν το πράξουν και οι ΗΠΑΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Έτοιμο να επιστρέψει στη συμφωνία εκεχειρίας του Ιουνίου αν το πράξουν και οι ΗΠΑ

Το καλοκαίρι του 2026 ήταν το θερμότερο στην ιστορία της ΒρετανίαςΔΙΕΘΝΗ

Το καλοκαίρι του 2026 ήταν το θερμότερο στην ιστορία της Βρετανίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά