Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

01:10 - 26/06/2024

Το 2025, όλες οι στρατεύσιμες ΓΥΝΑΙΚΕΣ των ΗΠΑ θα εμβολιαστούν αναγκαστικά με θανατηφόρες πρωτεΐνες mRNA spike από το Ιατρικό/Στρατιωτικό Βιομηχανικό Σύμπλεγμα.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η επιστράτευση στις μέρες μας είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να ετοιμάζει και να στέλνει στρατιώτες στις κρεατομηχανές των πολιτικών συστημάτων μαζικής εξαγοράς, ή αλλιώς του στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος. Τώρα η Big Pharma έχει βυθίσει τα δόντια της βαθιά, και κάθε μέλος του στρατού που επιστρατεύεται του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων όλων των “επιλέξιμων” γυναικών, θα αντιμετωπίσει σίγουρα την οργή του mRNA-βιομηχανικού συμπλέγματος.

Γνωρίζατε ότι το 98% όλων των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ, δηλαδή ο Στρατός, το Ναυτικό, η Αεροπορία, οι Πεζοναύτες, η Ακτοφυλακή και η Εθνική Φρουρά, έλαβαν τα θανατηφόρα “εμβόλια” της πρωτεΐνης mRNA spike Covid-19 “clot shot”; Σίγουρα το έκαναν. Πάνω από 6,5 εκατομμύρια πειραματικές, μη δοκιμασμένες, γονιδιακές και κυτταρικές αλλοιώσεις mRNA μαχαιριές χορηγήθηκαν σε μέλη του αμερικανικού στρατού, τροποποιώντας τα κύτταρά τους ώστε να παράγουν ατελείωτα πρωτεϊνικά πράιονς που προκαλούν ελαστικούς αγγειακούς θρόμβους, μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, αυτόματες αποβολές και καρκίνο του τουρμπίνας.

Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ναι, ο υπουργός Άμυνας κατέστησε τα τοξικά εμβόλια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για τα μέλη της υπηρεσίας, αφού ο φαύλος FDA τα “ενέκρινε” (στην πραγματικότητα δεν τα ενέκρινε ποτέ) για μαζική ένεση (ως βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής). Τα μέλη του στρατού που αρνήθηκαν να κάνουν τις άχρηστες, άχρηστες, ανασφαλείς, αναποτελεσματικές ενέσεις πρίοντος ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ από το στρατό. Ο στρατός είπε στους πλήρως ανεμβολίαστους να κάνουν το “σωστό” και ότι ήταν μια “νόμιμη διαταγή” που πρέπει να “υπακούσουν” επειδή είναι μια “έγκυρη ιατρική απαίτηση ετοιμότητας”. Αλήθεια;

Το καθεστώς Μπάιντεν θέλει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως μέρος του κομμουνιστικού σχεδίου για να καταστρέψει την Αμερική και να κάνει αναγκαστική ένεση (να εξαλείψει) όλα τα μέλη του στρατού με μία κίνηση

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το mRNA αλλάζει το DNA σας. Τα κύτταρά σας τροποποιούνται μόνιμα, έτσι ώστε να παράγουν για πάντα πρίονες που μιμούνται ιούς, οι οποίοι πλημμυρίζουν το αγγειακό σύστημα, επιβαρύνουν την καρδιά, εισβάλλουν σε όργανα, διαταράσσουν το ανοσοποιητικό σύστημα και θρομβώνονται στον εγκέφαλο. Ποιος καλύτερος τρόπος για να σακατέψετε την Αμερική από το να επιστρατεύσετε όλους τους ανθρώπους στρατιωτικής ηλικίας, άνδρες ή γυναίκες, και να τους εμβολιάσετε με το πιο επικίνδυνο και θανατηφόρο εμβόλιο που δημιουργήθηκε ποτέ στη Γη.

Η Πράξη Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας για το 2025 έχει ένα σχέδιο όπου όλες οι γυναίκες και οι άνδρες στρατιωτικής ηλικίας υποχρεούνται ακούσια (με εντολή) να εγγραφούν στην επιλεκτική υπηρεσία (υπηρεσία κρεατομηχανής) για να βοηθήσουν τους άπληστους πολιτικούς και τους παγκοσμιοποιητές να κλέψουν πόρους από άλλες χώρες (σκεφτείτε το πετρέλαιο και το όπιο), να τρέξουν όπλα (περιλαμβάνει αυτόματα όπλα, τανκς, αεροπλάνα, πυραύλους και πυρηνικές κεφαλές) και να υπεξαιρέσουν τρισεκατομμύρια δολάρια που τυπώνονται και εισπράττονται από τους Αμερικανούς που πληρώνουν φόρους και εργάζονται σκληρά.

Σημειώστε ότι η Αμερική υπερασπίζεται (εισβάλλει και καταλαμβάνει) μόνο εδάφη που είναι άφθονα με πόρους που μπορούμε να κλέψουμε, διαφορετικά, δεν θα μπορούσαμε να νοιαστούμε λιγότερο. Σκεφτείτε το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Ουκρανία και τώρα τη Μέση Ανατολή. Εν τω μεταξύ, οι gender-fluid, διαβολόφιλες τρανς θα είναι με τα ψηλοτάκουνα και το βαρύ κραγιόν τους, θα χοροπηδάνε στο πεδίο της μάχης, αναρωτώμενες γιατί η καρδιά τους αισθάνεται σαν να είναι έτοιμη να εκραγεί και γιατί υπάρχει μια περίεργη πράσινη λάμψη στο δέρμα τους, στο φαγητό και στο περιβάλλον έδαφος. Μπορείς να πεις Τσέρνομπιλ χωρίς να βήξεις μέσα στην πάνα του προσώπου σου στο χρώμα του ουράνιου τόξου;

Είτε ο πόλεμος δι’ αντιπροσώπων γίνεται στην Ουκρανία, στη Ρωσία, στην Κίνα, στη Βόρεια Κορέα, στο Μεξικό, στον Καναδά ή σε κάθε μητροπολιτική πόλη των ΗΠΑ, ο στόχος είναι ο ίδιος για τους παράφρονες Demoncrats και τους παγκοσμιοποιητές. Να εξαλείψουν τους Αμερικανούς και να τους αντικαταστήσουν με παράνομους μετανάστες. Λοιπόν, οι LGBTQPs απαιτούν “ίσα δικαιώματα”, οπότε ορίστε. Πάμε στον πόλεμο. Κάντε την ένεση και μετά μολύνεστε. Το καθεστώς Μπάιντεν υποστηρίζει τη γενοκτονία σε όλους τους τομείς.

Δεν κάνουν διακρίσεις όταν πρόκειται να υποστηρίξουν μαζικούς θανάτους από βόμβες, εμβόλια, βία στις πόλεις ή υπερβολική δόση ναρκωτικών (από φαιντανύλη και συνταγογραφούμενα οπιοειδή). Συνειδητοποιήστε επίσης ότι το σχέδιο μαζικού αποπληθυσμού που ισχύει ενισχύεται όταν όλες οι γυναίκες στρατιωτικής ηλικίας (σε ηλικία που κάνει παιδιά) των ΗΠΑ κάνουν ενέσεις με πρωτεΐνες αιχμής που προκαλούν αποβολές, αυτόματες αποβολές και υπογονιμότητα. Το καταλάβατε; Θυμηθείτε τι είπε ο Μπιλ Γκέιτς, ότι αν κάνουμε “πολύ καλή δουλειά με τα εμβόλια και την αναπαραγωγική φροντίδα“, μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά μερικά δισεκατομμύρια. Εννοούσε τα εμβόλια και τις αμβλώσεις.

Ετοιμαστείτε για τρεις πολέμους: Πόλεμο κατά της Ρωσίας, Πόλεμο κατά των Κινέζων κομμουνιστών και τον πόλεμο της εσωτερικής δουλειάς, όπου τα εμβόλια mRNA θα σκοτώνουν μαζικά τον στρατό μας. Σίγουρα το καθεστώς Μπάιντεν θα κατηγορήσει τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί “βιολογικά όπλα” ή “χημικά όπλα”, ενώ τα εμβόλια θρόμβων της γρίπης των πτηνών “Draft Vax” θα εξοντώνουν τις αμερικανικές δυνάμεις κατά κόρον. Προσέξτε την Πολεμική Μηχανή και τα Πολεμικά Εμβόλια. Προσέξτε επίσης ότι ο εχθρός μπορεί να είναι απλά ρομπότ, μη επανδρωμένα αεροσκάφη και μηχανές τύπου AI-terminator. Ή οι νέοι αόρατοι “τρομοκράτες” θα μπορούσαν να είναι βιολογικά όπλα φτιαγμένα στο εργαστήριο της Γουχάν. Θα το μάθουμε όλοι το 2025 αν οι Δημοκρατικοί κλέψουν τις εκλογές, ξανά.

Σημειώστε το Vaccines. news στις αγαπημένες σας ανεξάρτητες ιστοσελίδες για ενημερώσεις σχετικά με την υποχρεωτική επιστράτευση του WWWIII για ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που περιλαμβάνει τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό με την απειλή όπλου με πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας που οδηγούν άμεσα σε αγγειακούς θρόμβους, υπέρταση, μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, καρδιακές προσβολές και το Σύνδρομο Long-Vax.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*