Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:16 - 25/06/2024

Δολοφονία Καραϊβάζ: Έρευνα για μεγάλα χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς των εκτελεστών

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι Αρχές αναζητού ποσά που πιθανόν να σχετίζονται με αμοιβή που έλαβαν μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου

Αύριο Τετάρτη (26/6) ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ με νέα σοβαρά στοιχεία να έρχονται στο φως.

Όπως είναι γνωστό, για τη δολοφονία του δημοσιογράφου έχουν ήδη προφυλακιστεί δύο αδέρφια. Το νέο στοιχείο που είναι πιθανό να οδηγήσει ακόμη και στους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης του δημοσιογράφου είναι ότι από την άρση του τραπεζικού απορρήτου στους λογαριασμούς τους αποκαλύφθηκαν υπέρογκες καταθέσεις που, κατά κάποιες πηγές, ξεπερνούν ή προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο ευρώ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό, ούτε αν κάποια από αυτά τα χρήματα μπορούν να δικαιολογηθούν.

Πάντως οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. να εκτιμούν πως, μέρος αυτών, είναι πιθανό να είναι η αμοιβή που έλαβαν μετά τη δολοφονία του Καραϊβάζ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα ζητηθεί δικαστική συνδρομή, προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιοι κρύβονται πίσω από το υπέρογκο αυτό έμβασμα.

Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

Οι αρχές είχαν συλλάβει τους δύο κατηγορούμενους στις 28 Απριλίου 2023. Πρόκειται για δύο αδέρφια, σήμερα 41 και 49 ετών που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Και οι δύο κατηγορούμενοι έχουν αρνηθεί την ενοχή τους κατά τις απολογίες τους στον ανακριτή, μετά τη σύλληψή τους, ενώ, απορρίπτοντας το αίτημά τους να αφεθούν ελεύθεροι με όρους ή μέσα επιτήρησης, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών τους είχε χαρακτηρίσει ιδιαίτερα επικίνδυνους.

Πώς δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ

Στο ίδιο βούλευμα, περιγράφονται αναλυτικά όσα έγιναν την ημέρα της δολοφονίας του δημοσιογράφου. «…Προσέγγισαν τον Γιώργο Καραϊβάζ και πυροβόλησαν, επανειλημμένα, εναντίον του με πιστόλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Γεωργίου Καραϊβάζ» έγραφε το βούλευμα, προσθέτοντας: «Αμέσως μετά οι δύο δράστες επιβιβάσθηκαν σε μοτοσυκλέτα τύπου scooter και κινούμενοι επί της οδού Θέμη Άννινου, με κατεύθυνση προς την οδό Γεωργίου Παπανδρέου, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση από το σημείο της δολοφονίας. Οι δράστες, οδηγός και συνοδηγός φορούσαν ο μεν οδηγός μπουφάν, σκούρου χρώματος και κράνος μηχανής, γκρι χρώματος με αμύρη ζελατίνα, ο δε συνοδηγός σκούφο, μαύρου χρώματος, μαύρη μάσκα προστασίας στο πρόσωπο και μαύρα γυαλιά ηλίου».

Οι δράστες πυροβόλησαν 19 φορές εναντίον του δημοσιογράφου με ένα εννιάρι πιστόλι.

Ακολούθως στο βούλευμα περιγράφονται μαρτυρίες και στοιχεία της δικογραφίας που οδήγησαν στη σύλληψη των δύο κατηγορουμένων, ενώ περιγράφονται και συνομιλίες που είχαν μετά τη δολοφονία οι οποίες δείχνουν την προσπάθειά τους να δημιουργήσουν άλλοθι για την παρουσία τους στην περιοχή του Αλίμου τις κρίσιμες ώρες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

protothema.gr

 



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*