Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:11 - 25/06/2024

Ο Τζούλιαν Ασάνζ μπορεί να ελευθερωθεί, αλλά η ελευθερία του Τύπου έχει ακόμα πολλά εμπόδια και συνεχώς αυξάνονται.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Η αποφυλάκιση του Τζούλιαν Ασάνζ από μια φυλακή του Ηνωμένου Βασιλείου είναι μια νίκη για τον ίδιο και τους πολλούς υποστηρικτές του σε όλο τον κόσμο, αλλά όχι απαραίτητα μια σαφή νίκη για την αρχή που διέπει την της ελευθερία του Τύπου.

Οι κατηγορίες που ο Ασάνζ αναμένεται να παραδεχθεί πως είναι ένοχος ως μέρος μιας συμφωνίας με τις ΗΠΑ, και για τις οποίες θα καταδικαστεί σε φυλάκιση, προέρχονται από τον νόμο περί κατασκοπείας του 1917, για «συνωμοσία για παράνομη απόκτηση και διάδοση απόρρητων πληροφοριών που σχετίζονται με την εθνική άμυνα. των Ηνωμένων Πολιτειών».

Έτσι, παρόλο που ο ιδρυτής του WikiLeaks αναμένεται να απελευθερωθεί από το περιφερειακό δικαστήριο των ΗΠΑ στη Σαϊπάν μετά την ακρόαση της Τετάρτης, ο νόμος περί κατασκοπείας θα εξακολουθεί να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των δημοσιογράφων που αναφέρουν θέματα εθνικής ασφάλειας, όχι μόνο στις ΗΠΑ.

Οι εισαγγελείς των ΗΠΑ υποστήριξαν ότι ο Ασάνζ δεν ήταν σωστός δημοσιογράφος, αλλά ένας χάκερ και ένας ακτιβιστής με τη δική του ατζέντα, που έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των ΗΠΑ, επομένως ο νόμος περί κατασκοπείας θα μπορούσε να εφαρμοστεί χωρίς να βλάψει την ελευθερία του Τύπου.

Η υποκρισία των ακροκεντρώων και της αριστεράς.

Θα δείτε πολλούς δήθεν οι υποστηρικτές του Τύπου και των πολιτικών ελευθεριών να ζητωκραυγάζουν για την ελευθερία του Ασάνζ. Είναι οι ίδιοι που παίρνουν όλο και περισσότερα μέτρα για την δήθεν “ρητορική μίσους” και αυτοί που έχουν επιβάλει την “πολιτική ορθοτητα” τόσο στο δημοσιο διάλογο με τον λεγόμενο αποκλεισμό προσώπων, όσο και στην προσπάθεια να επιβληθεί με νόμους.

Οι αποκαλύψεις που δημοσίευσε το WikiLeaks για τους πολέμους στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν το 2010, δεν διαφέρουν πολύ απο τις αποκαλύψεις που κάνουμε σήμερα τα εναλλακτικά μέσα, γα τους πολέμους της Ουκρανίας και του Ισραήλ. Και οι ίδιοι ζητωκραυγάζωντες θέλουν να πάρουν κι άλλα μέτρα με το πρόσχημα της παραπληροφόρησης.

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, ο Τζο Μπάιντεν δεν ήθελε καν να μεταφερθεί ο Ασάνζ στις ΗΠΑ. Η έκδοση του Ασάνζ για να αντιμετωπίσει τη δίκη θα ήταν μια καταστροφική απόσπαση της προσοχής για τον μαχόμενο πρόεδρο σε μια εκλογική χρονιά, αποξενώνοντας περαιτέρω τους προοδευτικούς και τους ελευθεριακούς.

anazitiseis.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*