Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:38 - 24/06/2024

Η Big Tech συνεργάζεται με το WEF για την εφαρμογή του σχεδίου “Παγκόσμιος Συνασπισμός για την Ψηφιακή Ασφάλεια” με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα κορυφαία διαδικτυακά κέντρα λογοκρισίας του κόσμου συνεργάζονται για να προσπαθήσουν να υποτάξουν τον πλανήτη στο πλαίσιο ενός νέου συμφώνου “Παγκόσμιας Ψηφιακής Ασφάλειας”, το οποίο ως συνήθως δίνει στους παγκοσμιοποιητές όλη τη δύναμη.

Η Digital Trust & Safety Partnership (DTSP), η ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου OFCOM και το διαβόητο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) αγκάλιασαν έναν γάμο τριάδας μεταξύ τους, απόγονος του οποίου είναι αυτό το μικρό κατασκεύασμα που περιγράφει το σχέδιό τους για παγκόσμια κυριαρχία.

Αυτό που η DTSP, η OFCOM και το WEF φέρνουν ο καθένας στη σχέση είναι στρατηγικό:

– Η DTSP υπάρχει για να “αντιμετωπίζει το επιβλαβές περιεχόμενο” και να διασφαλίζει την επαλήθευση της διαδικτυακής “διασφάλισης της ηλικίας”.

– Η OFCOM υπάρχει για την καθιέρωση της “διαδικτυακής ασφάλειας”.

– Η WEF υπάρχει για να διασφαλίζει ότι δεν σας ανήκει τίποτα και ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτό, καθώς και για να κάνει πλύση εγκεφάλου στις αρχές επιβολής του νόμου ώστε να πολεμήσουν την ελευθερία του λόγου, σαν να ήταν “έγκλημα” η άσκηση των δικαιωμάτων της Πρώτης Τροποποίησης, κάτι που προωθείται από το παραπάνω έγγραφο αυτής της τριάδας.

(Σχετικό: Πέρυσι, θυμάστε όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας [ΠΟΥ] ανακοίνωσε την έναρξη ενός “δικτύου πιστοποίησης ψηφιακής υγείας”;)

Δεν θα μιλήσετε ποτέ ελεύθερα και θα σας αρέσει αυτό

Το σχέδιο είναι αυτοί οι φορείς “διαδικτυακής ασφάλειας” να συνεργαστούν με την αστυνομία για να διασφαλίσουν την εφαρμογή όλων των τελευταίων κανόνων λογοκρισίας, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην πραγματική ζωή. Το πρόβλημα είναι αυτό το ενοχλητικό Σύνταγμα, το οποίο απαγορεύει το είδος της διερεύνησης που θέλουν αυτά τα φαιδρά για την αμερικανική κοινωνία.

Όλες οι ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τη διαφάνεια πρέπει να παραμεριστούν προκειμένου να λειτουργήσει το σχέδιο. Διαμορφώνοντας το ζήτημα ως απειλή “εθνικής ασφάλειας”, “αντισημιτισμού” ή όποιες άλλες δικαιολογίες σκαρφιστούν, οι εξουσιαστές (TPTB) ελπίζουν να κατατροπώσουν τα δικαιώματα της ελευθερίας του λόγου σας στο διαδίκτυο.

Μια σειρά από ερευνητικά ιδρύματα βρίσκονται υπό αίτηση να συμμετάσχουν επίσης στο πάρτι. Ο σκοπός τους θα περιλαμβάνει την παρακολούθηση και το χειρισμό μεγάλου όγκου δεδομένων από “ευρύ φάσμα πηγών δεδομένων”.

Άλλα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στα εν λόγω δεδομένα και ορισμένα από αυτά θα έχουν ως αποστολή την ανάπτυξη και εφαρμογή “στοχευμένων παρεμβάσεων” για τη μετατροπή “υποκειμενικών εμπειριών των χρηστών σε απτά, ποσοτικοποιήσιμα δεδομένα”. Αυτό θα δώσει στους κατασκόπους και τα συνεργεία παρακολούθησης χώρο, όπως μας είπαν, για να μετρήσουν “την πραγματική βλάβη ή τις θετικές επιπτώσεις”.

Όλη αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τους εμπλεκόμενους να κατανοήσουν “την εμπειρία της βλάβης” όσον αφορά την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν πλήρως όταν εμφανίζονται “καταστάσεις που συνεπάγονται σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις και σημαντική βλάβη”.

Οι διάφοροι συμμετέχοντες φορείς λένε επίσης ότι είναι κρίσιμο να αναπτυχθεί ένα πρωτόκολλο για τη συλλογή και παρακολούθηση δεδομένων “αποφεύγοντας παράλληλα ζητήματα προστασίας της ιδιωτικής ζωής”, αν και η έκθεση δεν διευκρινίζει πώς μια τέτοια επιχείρηση θα προστατεύει με οποιονδήποτε τρόπο την ιδιωτική ζωή του κοινού.

Μόλις διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες μεταξύ των διαφόρων συμμετεχόντων, οι τελικές στοχευμένες παρεμβάσεις που θα προκύψουν από αυτό μπορούν να “εναρμονιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο”, πράγμα που σημαίνει ότι οι παγκοσμιοποιητές θα το επεκτείνουν ώστε να περιλαμβάνει όλους από παντού, είτε τους αρέσει είτε όχι.

“Ο εξορθολογισμός των διαδικασιών για την πρόσβαση στα δεδομένα και η προώθηση των συμπράξεων μεταξύ ερευνητών και διαχειριστών δεδομένων με τρόπο που να προστατεύει την ιδιωτική ζωή μπορεί να ενισχύσει τη διαθεσιμότητα των δεδομένων για ερευνητικούς σκοπούς, οδηγώντας σε πιο ισχυρές και τεκμηριωμένες προσεγγίσεις για τη μέτρηση και την αντιμετώπιση ζητημάτων ψηφιακής ασφάλειας”, αναφέρεται στο έγγραφο.

“Ο καθορισμός μετρήσεων για τη διαδικτυακή ασφάλεια είναι ζωτικής σημασίας για τη χρηστή διακυβέρνηση, καθώς προάγει τη λογοδοσία, βοηθά στη λήψη αποφάσεων βάσει στοιχείων, παρακολουθεί την πρόοδο, καθοδηγεί την κατανομή των πόρων, διευκολύνει τη συγκριτική αξιολόγηση, προάγει τη διαφάνεια και τη δέσμευση και επιτρέπει την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας των παρεμβάσεων”.

“Η μέτρηση της διαδικτυακής ασφάλειας είναι επιτακτική ανάγκη για την καλλιέργεια ενός ασφαλέστερου και πιο ανθεκτικού ψηφιακού περιβάλλοντος. Επιτρέπει τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων, διευκολύνει την ανάπτυξη πολιτικής και ενισχύει την ευαισθητοποίηση των ενδιαφερομένων σε θέματα διαδικτυακής ασφάλειας. Με την υιοθέτηση αυτών των προσεγγίσεων, οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να εργαστούν συλλογικά προς την κατεύθυνση ενός ασφαλέστερου διαδικτυακού περιβάλλοντος για όλους.”



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*