Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:31 - 24/06/2024

Με αυτόν τον τρόπο η Ρωσία μπορεί να πάρει πίσω τα κλεμμένα χρήματά της, αφήνοντας την οικονομική Δύση να καταρρεύσει μόνη της.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο συντάκτης τηςStrategic Intelligence, Jim Rickards, δήλωσε στον Steve Bannon του “War Room” αυτή την εβδομάδα ότι η Ρωσία έχει μια εύκολη και προφανή λύση στην απόπειρα κλοπής των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων από τη Δύση: να βάλει ενέχυρο 40 τρισεκατομμύρια δολάρια στον θεματοφύλακα της Euroclear, γεγονός που θα οδηγήσει σε οικονομικό χάος.

Οι δυτικοί μεσίτες εξουσίας έχουν σχεδιάσει μια έξυπνη αλλά παραπλανητική ιδέα δομημένου προϊόντος για την απόπειρα κλοπής 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε δεσμευμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν για να χρηματοδοτήσουν ένα “δάνειο” 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς την Ουκρανία. Το κραυγαλέο πρόβλημα είναι ότι το δομημένο προϊόν επιτρέπει στη Δύση να κλέψει τους τόκους των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων.

“Ο τρόπος με τον οποίο κλέβουν τα περιουσιακά στοιχεία είναι ένα δομημένο προϊόν”, εξήγησε ο Rickards στον Bannon, σημειώνοντας τις ομοιότητες μεταξύ αυτού του χρηματοοικονομικού σχεδίου και αυτού που οι δυτικοί μεσίτες εξουσίας μαγείρεψαν το 2008 για να προσπαθήσουν να σωθούν από την οικονομική κατάρρευση.

“Πηγαίνετε πίσω στο 2008 με όλα αυτά τα σκουπίδια υποθηκών εκεί έξω – πώς θα μπορούσατε να τα μετατρέψετε σε τίτλους ΑΑΑ; Και η Γουόλ Στριτ είπε “κρατήστε την μπύρα μου και θα σας δείξω πώς να το κάνετε”, και το έκαναν, και φυσικά όλα κατέρρευσαν”.

Όσον αφορά την κατάσταση με τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, οι ΗΠΑ ουσιαστικά προσπαθούν να “δανείσουν” στην Ουκρανία 50 δισεκατομμύρια δολάρια – με τη στήριξη των Αμερικανών φορολογουμένων, φυσικά – αποσπώντας όλους τους τόκους που εισπράττονται από τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία.

“Τα 300 δισεκατομμύρια δολάρια πρόκειται να ρίξουν περίπου 13,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε τόκους με επιτόκιο 4,5% … δηλαδή 67,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε τόκους σε πέντε χρόνια”, εξήγησε ο Rickards, αναλύοντας τα μαθηματικά.

“Οι τόκοι για το “δάνειο” των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι 2,25 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, επί πέντε χρόνια είναι 11,25 δισεκατομμύρια δολάρια, και πρέπει να αποπληρώσετε τα 50 δισεκατομμύρια δολάρια ως αρχή. Έτσι, θα χρειαστείτε 61,25 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος της πενταετίας για να αποπληρώσετε την αρχή και τους τόκους του δανείου. Άρα θα κλέψουμε 67 δισεκατομμύρια δολάρια περίπου από τα ρωσικά συμφέροντα και αυτό είναι αρκετό για να πληρώσουμε τα 61,25 δισεκατομμύρια δολάρια του δανείου”.

Στην ουσία, το δάνειο θα χορηγηθεί- θα συσσωρεύει τόκους- θα αποπληρωθεί- και η αποπληρωμή αυτή θα προέλθει από τα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία, τα οποία τυχαίνει να είναι έξι φορές μεγαλύτερα από το δάνειο, τουλάχιστον προς το παρόν.

“Έτσι, θα παράγει αρκετούς τόκους για να αποπληρώσει το δάνειο”, λέει ο Rickards. “Κλέβουν τους τόκους”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης με τον Bannon και τον Rickards στο The Burning Platform.

Ώρα για τη Ρωσία να ρίξει την οικονομική πυρηνική βόμβα

Όταν το σχέδιο τελικά αποτύχει – και θα αποτύχει – ο δυτικός χρηματοπιστωτικός χάρτινος πύργος θα κλονιστεί όσο ποτέ άλλοτε. Και αυτό γιατί το μόνο που έχει να κάνει η Ρωσία ως απάντηση σε αυτή την απειλή είναι να ανταποδώσει τη χάρη.

“Θα κατασχέσουν τα ευρωπαϊκά περιουσιακά στοιχεία στη Ρωσία – πετρέλαιο, υποδομές, τηλεπικοινωνίες, franchises λιανικής πώλησης, είδη πολυτελείας και πολλά άλλα”, προειδοποιεί ο Rickards.

Το πραγματικά επικίνδυνο, όμως, είναι το πόσο εύκολο θα είναι για τη Ρωσία να μηνύσει το Euroclear, το κέντρο εκκαθάρισης που μεσολαβεί για όλα αυτά στην Ευρώπη, για παράνομη μετατροπή περιουσιακών στοιχείων.

“Η Ρωσία πιθανότατα θα κερδίσει και στη συνέχεια θα μεταφέρει αυτή την απόφαση σε όλο τον κόσμο για να αρχίσει να κατάσχει περιουσιακά στοιχεία της Euroclear”, λέει ο Rickards. “Η Euroclear είναι θεματοφύλακας 40 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό θα προκαλέσει χάος στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα”.

Λάβετε υπόψη ότι όταν συμβεί αυτό, η Ρωσία δεν θα είναι η υπεύθυνη για την επακόλουθη χρηματοπιστωτική κατάρρευση. Η Δύση είναι υπεύθυνη, αφού έχει ψήσει όλη αυτή τη διαφθορά στο χρηματοπιστωτικό σ**τo κέικ εδώ και δεκαετίες. Η Ρωσία απλώς κρατάει το κουμπί εκτόξευσης για να επιφέρει την πολυαναμενόμενη κρίση στο μυστηριακό Βαβυλωνιακό σύστημα που είναι υπεύθυνο για όλα αυτά τα οικονομικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η Δύση παίζει με τη φωτιά όσον αφορά τις σχέσεις της με τη Ρωσία.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*