Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:19 - 24/06/2024

Το κόκκινο έναντι του λευκού είδους. Μέρος 1.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένα μοναδικό αρθρο με σχεδόν φανταστικές συνδέσεις που ίσως δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι ήταν δυνατές: θα βουτήξουμε στη μυστηριώδη προέλευση δύο αντιμαχόμενων ειδών & στο τελικό πεπρωμένο του πλανήτη μας.

Το ένα είδος συντηρείται από το γάλα, το άλλο από το αίμα!

Ας ξεκινήσουμε με τους Κόκκινους και τον αυτοκράτορά τους: Ρότσιλντ και τους μελλοντικούς απογόνους του. Το όνομα Ρότσιλντ του δόθηκε στην πραγματικότητα και σήμαινε “Κόκκινη Ασπίδα”.

Ο Ρότσιλντ ήταν ένας Χαζάρος που ισχυριζόταν ότι ήταν Εβραίος. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα υβρίδιο των “καθαρών” Χαζάρων, αλλά δεν πειράζει.

Η ίδια η οικογένεια Rothschild εμφανίστηκε στη Γερμανία 250-300 χρόνια πριν από την άνοδο του Mayer στην κυριαρχία μέσω της τοκογλυφίας. 350 χρόνια νωρίτερα, ο πρίγκιπας του Κιέβου Σβιατοσλάβ ο γενναίος κατέστρεψε την αυτοκρατορία των Χαζάρων στη σημερινή Ουκρανία και αυτοί κατέφυγαν στην Ευρώπη όπου αναμείχθηκαν με τον Ασκεναζισμό.

Εκατό χρόνια πριν από την εμφάνισή τους, ένα γερμανικό παραμύθι είχε διαδοθεί σε όλη την ήπειρο, το οποίο μιλούσε για μια αποκάλυψη που ξεκίνησε από έναν δαιμονικό λαό: Οι “Κόκκινοι Εβραίοι”, οι οποίοι θα εισέβαλαν στην Ευρώπη και θα κατέστρεφαν τη χριστιανοσύνη, οδηγώντας στα γεγονότα της Αποκάλυψης (δηλ. της Αποκάλυψης).

“Πολύ, πολύ μακριά από τις περιοχές μας, κάπου πέρα από τα Βουνά του Σκότους, στην άλλη πλευρά του ποταμού Σαμπατιόν… ζει ένα έθνος γνωστό ως Κόκκινοι Εβραίοι”.

Αυτό στην πραγματικότητα αντιστοιχεί τόσο στη Χαζαρία όσο και στους Γωγ και Μαγώγ από το Ρομάντσο του Αλεξάνδρου!

Συγκεκριμένα, βόρεια του ποταμού Sambatyon τυχαίνει να βρίσκεται η πόλη Ashkenaz (όπου οι ηττημένοι Εβραίοι – πραγματικοί Εβραίοι – κατατροπώθηκαν από την αυτοκρατορία των Ασσυρίων) και βόρεια ακόμη βρίσκεται μια ιδιαίτερη τοποθεσία: το φαράγγι Darial στη σημερινή Γεωργία. Αυτή ήταν η νότια έκταση της αυτοκρατορίας των Χαζάρων.

 

Κατά μήκος του φαραγγιού Νταριάλ, ο Μέγας Αλέξανδρος λέγεται ότι ζήτησε τη βοήθεια του Θεού για να χτίσει μια πύλη για να περιορίσει τους σατανικούς ανθρώπους του Γωγ και του Μαγκόγκ (που αργότερα πολλοί συγγραφείς συγχέουν με τους Σκύθες) μακριά από την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Αυτοί θα γίνονταν αργότερα Χαζάροι και αναφέρονται στην Αποκάλυψη.

Φυσικά, οι Γερμανοί είδαν την άνοδο των Χαζάρων (μεταμφιεσμένων σε Εβραίους Ασκενάζι) ως κακό σημάδι, συνδέοντάς τους άμεσα με τον Γωγ και τον Μαγώγ.

Αλλά συμβαίνει και κάτι περίεργο, η λεγόμενη “συκοφαντία του αίματος” – η Ευρώπη είδε μια κατηγορία που δεν είχε ποτέ πριν διατυπωθεί εναντίον των Εβραίων…

Φαίνεται ότι οι “Κόκκινοι Εβραίοι” απήγαγαν περιοδικά ένα μικρό χριστιανό αγόρι και του αποστράγγιζαν το αίμα για να το χρησιμοποιήσουν για τελετές (και για το ψήσιμο φαγητού). Αυτό πράγματι αποδείχθηκε στην περίπτωση του Σίμωνα του Τρεντ (1475) πέραν πάσης αμφιβολίας.

Τέλος πάντων, πίσω στο θέμα των Ρότσιλντ: Ο ίδιος και οι συνεργαζόμενοι με αυτόν ερυθροεβραίοι τραπεζίτες θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη χρηματοδοτώντας πολέμους μεταξύ χριστιανικών εθνών, χρηματοδοτώντας το τέλος των μοναρχιών και ούτω καθεξής. Αυτό είναι γνωστό.

Μια περίπτωση που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής είναι η ρωσική “επανάσταση”.

Σε αυτόν τον πόλεμο, που απεικονίζεται ως πόλεμος μεταξύ ενός ΚΟΚΚΙΝΟΥ στρατού (που χρηματοδοτείται από τον συνεργάτη του Rothschild Jacob Schiff) και ενός ΛΕΥΚΟΥ στρατού (που υποστηρίζεται από κανέναν άλλον εκτός από τους ίδιους τους πατριώτες Ρώσους).

Στο τέλος του πολέμου, ολόκληρη η οικογένεια του λευκού αυτοκράτορα δολοφονήθηκε άγρια από έναν Κόκκινο Εβραίο.

Καθώς η σκόνη αυτού του καταστροφικού πολέμου κατακάθισε, οι Κόκκινοι Εβραίοι αποκαλύφτηκαν – εξέθεσαν το 80% αυτού που έγινε η σοβιετική κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ακόμη και ο ίδιος ο Πούτιν.
Αργότερα θα διέπρατταν την κόκκινη τρομοκρατία, σκοτώνοντας έως και 1,3 εκατομμύρια χριστιανούς και λιμοκτονώντας άλλα 10 εκατομμύρια.

Στην Ευρώπη, μετά από δύο καταστροφικούς “παγκόσμιους” πολέμους, οι Κόκκινοι Εβραίοι φάνηκε επίσης να κυριαρχούν. Σκαρφαλωμένοι στην ανατολική ακτή της τραπεζικής πρωτεύουσας των Ηνωμένων Πολιτειών (Νέα Υόρκη), ήταν ανέγγιχτοι και αργότερα κατέλαβαν και αυτό το έθνος.

Από το χέρι των ΗΠΑ σφαγιάστηκαν 10 εκατομμύρια άνθρωποι.

Όμως αυτοί οι άμεσοι θάνατοι ωχριούν μπροστά στη συστηματική γενοκτονία που άσκησαν οι ερυθρόδερμοι εναντίον των λευκών. Χρησιμοποιώντας τον φεμινισμό, τη μαζική μετανάστευση, μια οικονομία βασισμένη στο χρέος που έχει τρελαθεί και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τον εκφυλισμό, οι λευκοί έχουν σχεδόν σταματήσει να παράγουν παιδιά και φαίνεται ότι πρόκειται να εξαφανιστούν.

Ή… είμαστε; Ποιοι ακριβώς είμαστε τέλος πάντων. Μιλήσαμε εκτενώς για τη μυστηριώδη προέλευση των κόκκινων, και την περιορίσαμε στο θρύλο του Γωγ και του Μαγκόγκ.

Ας κάνουμε μια εκπληκτική στροφή προς τους λευκούς – και επίσης γιατί αυτοί οι Κόκκινοι Εβραίοι δεν είναι καθόλου Ισραηλίτες.

Για να το κάνουμε αυτό, θα επιστρέψουμε στην οικογένεια Ρότσιλντ. Συγκεκριμένα, στον Λόρδο Ρότσιλντ (LR). Ο LR είναι γνωστός για τη δήλωση Μπάλφουρ, στην οποία η βρετανική κυβέρνηση θα υποσχόταν να παραδώσει την Παλαιστίνη στους Σιωνιστές, που γράφτηκε το 1917, ένα χρόνο πριν από το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι κόκκινοι Εβραίοι, σε ένα προβλέψιμο μοτίβο, θα πλημμύριζαν αργότερα την Παλαιστίνη και θα διέπρατταν μια από τις χειρότερες γενοκτονίες στην ιστορία (που ονομάζεται Νάκμπα).

Αλλά εδώ είναι κάτι που πιθανώς δεν γνωρίζατε. Ο ίδιος Ρότσιλντ θα απευθυνόταν στη βρετανική κυβέρνηση για δεύτερη και τελευταία φορά……ζητώντας να απαγορευτεί το νωπό γάλα και να επιβληθεί η παστερίωση!

Αυτός σίγουρα δεν ήταν ένας αξιοπρεπής άνθρωπος – τα άθλια μέσα και οι σκοποί του το αποδεικνύουν. Ποια ακριβώς είναι λοιπόν η ατζέντα εδώ. Γιατί η Παλαιστίνη, όταν ο κόσμος ήταν δικός τους, και γιατί να στοχεύουν σε κάτι τόσο κοινό όπως το γάλα;

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των λευκών ανθρώπων έγκειται στην ικανότητά τους να πίνουν γάλα και να το χωνεύουν αποτελεσματικά χάρη στην παραμονή των ενζύμων λακτάσης στον οργανισμό τους, κάτι που η πλειονότητα του κόσμου στερείται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ο χάρτης είναι ελαττωματικός και δεν υπάρχουν δεδομένα στο Λεβάντε.

Εν τω μεταξύ, το 75% των ερυθροδέρμων Εβραίων έχουν δυσανεξία στη λακτόζη. Το γάλα δεν τους ταιριάζει.

Η παστερίωση, που προωθήθηκε από τον Λόρδο Ρότσιλντ, καταστρέφει τη λακτάση στο γάλα, το πιο ευεργετικό μικροβίωμα, και μετατρέπει το γάλα σε – ουσιαστικά – δηλητήριο που προάγει πολλές ασθένειες.

Η απαγόρευση του πραγματικού (νωπού) γάλακτος, μετατρέπει ένα πλεονέκτημα σε τεράστιο μειονέκτημα για τους λευκούς. Ωστόσο, υπάρχει ένας ενδιαφέρων συμβολισμός που πολλοί θα έχαναν αν δεν γνώριζαν την ιστορία του κόσμου.

Ας δούμε την ιστορία της γεωργίας στη “Μέση Ανατολή”, όπου ο Αρμαγεδδών είναι κοντά…

Χίλια χρόνια μετά από μια παγκόσμια καταστροφή που έπληξε τον πλανήτη μας (η οποία σηματοδοτήθηκε από τη Νεότερη Δρυά), οι άνθρωποι βγήκαν από τις οροσειρές και άρχισαν αμέσως να καλλιεργούν στην επιφάνεια. Όπως θα δείξουν τα στοιχεία, είχαν βοοειδή και έπιναν γάλα από αυτά – όπως απεικονίζουν ανάγλυφα, σχέδια.

Η επιβίωση στις κακουχίες ενός γεγονότος που καταστρέφει μεγάλο μέρος της επιφάνειας απαιτεί μια πηγή τροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε θρεπτικά συστατικά, ενώ δεν απαιτεί πολλά πρόδρομα συστατικά. Η ταπεινή αγελάδα ή κατσίκα είναι το τέλειο μέσο για μια τέτοια απαίτηση: Το χορτάρι γίνεται γάλα!

Δεν είναι λοιπόν περίεργο ότι αυτοί οι επιζώντες ήταν ακριβώς το είδος των ανθρώπων που μπορούσαν να συντηρηθούν μόνο με γάλα! Καθώς οι συνθήκες βελτιώνονταν, μετακινήθηκαν προς όλο και περισσότερες καλλιεργήσιμες εκτασεις, στην πλούσια ήπειρο της Ευρώπης.

…Η προέλευση του λευκού ανθρώπου και του λευκού καυσίμου του, του γάλακτος!

Η περιέργεια δεν τελειώνει εδώ. Οι ερυθρόδερμοι ετοιμάζονται να ξεκινήσουν πόλεμο με τον Λίβανο. Γνωρίζετε την προέλευση του ονόματός της;
Σημαίνει “γαλακτώδης” και “λευκός”. Οι περισσότεροι το αποδίδουν στα χιονισμένα λιβανέζικα βουνά, αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι μόνο η μισή ιστορία!


[Θα συνεχιστεί στο μέρος 2] /Τέλος

https://x.com/cirnosad/status/1804523991018930352



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*