Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:58 - 22/06/2024

Η NDAA 2025 τροποποιεί τον νόμο περί επιλεκτικής υπηρεσίας για να συμπεριλάβει τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ στη στρατιωτική επιστράτευση

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Οι δυνάμεις που είναι (TPTB) προετοιμάζουν τις μάζες για έναν άλλο παγκόσμιο, και πιθανότατα θερμοπυρηνικό, πόλεμο που θα είναι τόσο έντονος που θα απαιτήσει τη βοήθεια των γυναικών στην πρώτη γραμμή.

Η τελευταία έκδοση της Πράξης Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας για το οικονομικό έτος 2025 – η NDAA είναι ουσιαστικά ένα ετήσιο σύνολο σχεδίων που ετοιμάζει το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα για να διατηρήσει ανέπαφο το παγκόσμιο αστυνομικό του κράτος – ξεκινά την υποχρεωτική εγγραφή στην επιλεκτική υπηρεσία για τις Αμερικανίδες, καθώς και για τους άνδρες.

Για να παραχωρηθεί στις Αμερικανίδες η ισότητα για την οποία αγωνίζονται εδώ και καιρό, η TPTB θα απαιτήσει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες και όλα τα ενδιάμεσα – αυτό σημαίνει και εσάς, LGBTQPs! – να εγγραφείτε στην εκλεκτική υπηρεσία. Με άλλα λόγια, μόλις οι πλούσιοι ιδιώτες τραπεζίτες ξεμείνουν από πρόθυμα σώματα για να πολεμήσουν τους πολέμους τους, εσείς και η οικογένειά σας, ανεξαρτήτως φύλου, θα αναγκαστείτε να πολεμήσετε για την Ουκρανία ή το Ισραήλ ή όποιο άλλο σιωνιστικό κράτος πληρεξούσιο απαιτεί αυτή τη στιγμή το αίμα σας για πετρέλαιο και άλλους πόρους.

Τα ρεπουμπλικανικά μέλη της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων μόλις ενέκριναν μια τροπολογία για την αυτόματη εγγραφή όλων των Αμερικανών ανδρών εντός του ηλικιακού παραθύρου της επιστράτευσης για την υπηρεσία. Και η ίδια η τελευταία NDAA ορίζει ότι και οι γυναίκες θα εγγράφονται.

Το τμήμα 3, “Ενίσχυση της κοινής δύναμης και του αμυντικού εργατικού δυναμικού”, αναφέρει κάτω από το τρίτο σημείο αναφοράς ότι η NDAA FY 2025 “Τροποποιεί τον νόμο περί Στρατιωτικής Επιλεκτικής Υπηρεσίας για να απαιτήσει την εγγραφή των γυναικών στην Επιλεκτική Υπηρεσία”.

Έτσι μοιάζει η ισότητα

Τώρα που η Ουκρανία υπό τον Σιωνιστή Volodymyr Zelensky έχει ξεμείνει από Ουκρανικά σώματα για να πολεμήσει για τον σκοπό του, και τώρα που είναι σαφές ότι το Ισραήλ χάνει τον πόλεμο στη Γάζα, οι TPTB πανικοβάλλονται για κάποιο είδος τελικής λύσης. Η επόμενη φάση αυτής της επιδίωξης είναι η βίαιη επιστράτευση ανδρών και γυναικών στην Αμερική για να μπουν στην κρεατομηχανή.

Προς το παρόν, υπάρχουν ακόμα πολλοί πρόθυμοι βλάκες πρόθυμοι να πολεμήσουν για την “ελευθερία” ή τη “δημοκρατία” ή ό,τι άλλο τους λένε ότι συνεπάγεται ο αγώνας τους. Μόλις ακολουθήσουν το δρόμο των προγόνων τους, δεν θα υπάρχει κανείς πίσω τους πρόθυμος να πολεμήσει, πράγμα που σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα της επιστράτευσης.

Η αυτοκριτική που θα έπρεπε να είχε γίνει κατά τη διάρκεια της “πανδημίας” του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19) δεν προκάλεσε καμία αλλαγή στο μυαλό της τρέχουσας πορείας των πραγμάτων, οπότε τώρα γινόμαστε μάρτυρες της κορύφωσης μιας αυτοκρατορίας που έγινε κακή, καθώς καταρρέει με ταχύτητα δίνης.

Η Ευρώπη βρίσκεται σχεδόν στην ίδια τροχιά, καθώς οι κυβερνήσεις της εξετάζουν την υποχρεωτική στράτευση για την επιδίωξη του σιωνιστικού σκοπού. Οι πολίτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και αλλού στην άλλη άκρη της λίμνης μαθαίνουν ότι και αυτοί αντιμετωπίζουν την αναγκαστική συμμετοχή τους σε έναν πόλεμο για τον οποίο δεν υπέγραψαν ποτέ, αλλά τον οποίο κληρονόμησαν εκ γενετής.

Η NDAA FY 2025 περιγράφει περαιτέρω ότι το σχέδιο είναι να διεξαχθεί όχι μόνο ένας πόλεμος, αλλά δύο πόλεμοι ταυτόχρονα, με ένα τμήμα να αποκαλύπτει ότι η τελευταία NDAA:

“Απαιτεί ένα σχέδιο του Υπουργείου Άμυνας για την αποτροπή και την ήττα ταυτόχρονης επίθεσης από δύο σχεδόν ισότιμους πυρηνικούς ανταγωνιστές, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων για τη διαστασιολόγηση των πυρηνικών δυνάμεων”.

“Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για πυρηνικό πόλεμο τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Κίνα”, λέει ο Mike Adams, ο Health Ranger, σχετικά με την κατάσταση.

“Το σχέδιο είναι έτοιμο. Άνδρες και γυναίκες θα σταλούν στον πόλεμο. Το δολάριο θα τυπωθεί στη λήθη, αφήνοντας τις αμερικανικές μάζες εξαθλιωμένες. Η κυβέρνηση θα επικαλεστεί την NDAA για να κατασχέσει όλες τις προμήθειες τροφίμων και καυσίμων σε εθνικό επίπεδο και θα χρησιμοποιήσει ως όπλο την έλλειψη τροφίμων και ενέργειας για να προκαλέσει μαζικό θάνατο του αμερικανικού λαού”.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι βρισκόμαστε ήδη στη δίνη του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ “ΙΣΟΤΗΤΑ” ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΕΚΑΜΠΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΥΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*