Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:24 - 22/06/2024

Οι “Πύλες της κολάσεως” Θα ανοίξουν στη Μέση Ανατολή;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

GEWKWN

Η πλειοψηφία των ηγετών των διαφόρων χωρών είναι πολύ άρρωστοι, είναι ψυχικά διαταραγμένες προσωπικότητες. Από την μια μεριά θέλουν να παρουσιάζονται σαν δήθεν σωτήρες και υπέρμαχοι της Δημοκρατίας και από την άλλη στο όνομα της Δημοκρατίας καταστρέφουν την ανθρωπότητα. Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί για την ψυχική υγεία ηγετών που παίρνουν αποφάσεις έξω από κάθε λογική;  

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ:

Απόσπασμα από το…’’ βιβλίο των Προφητειών ‘’, το έχει γράψει ο Ανδρέας Σαββίδης το  1970-72. Ο Κύριος Ανδρέας αναφέρει ότι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του το 1970 μόνος, ξαφνικά είδε ένα ( όπως λέει ) καλοκάγαθο, σεβάσμιο Γέροντα με κατάλευκη όπως το χιόνι γενειάδα . Ο Γέροντας του είπε ‘’ όλα όσα θα σου αποκαλυφτούν είναι εκείνα που είναι γραμμένα να γίνουν. Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τη ροη η το χρόνο των γεγονότων που θα ακολουθήσουν, εκτός από τον Δημιουργό.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ: ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΓΡΑΦΕΙ:

Θα υπάρξει αλυσιδωτή σύγκρουση των 12 πλακών της Γης , ο άξονας της Γης θα μετατοπιστεί, μεγάλα τεμάχια γης θα εξαφανιστούν για πάντα, νέα ξηρά θα εμφανιστεί σε μέρη όπου τώρα υπάρχει θάλασσα, οι άνθρωποι θα αναζητούν σπηλιές για να κρυφτούν, ενώ οι άστεγοι και οι νεκροί θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Πριν τους μεγάλους σεισμούς θα υπάρξουν τρία προειδοποιητικά σημεία: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ έχουν γραφτεί σε βιβλίο που κυκλοφόρησε το……… 1972 

Α. σημείο θα είναι η εξαφάνιση από προσώπου της γης των διδύμων της σημερινής υπερδύναμης, τα δίδυμα θα κατεδαφιστούν από ισχυρότατες εκρήξεις που θα προκαλέσουν δυο ιπτάμενα αεροπλάνα και θα υπάρξει μέγας οδυρμός από την απώλεια χιλιάδων ζωών.

Β’ σημείο το Αφγανιστάν και το Ιράκ θα γνωρίσουν μεγάλη καταστροφή και θα βρεθούν υπό την κατοχή ξένων στρατευμάτων για αρκετά χρόνια….

Γ. σημείο…… χιλιάδες νεκροί από σεισμό και από τα πελώρια κύματα που θα ακολουθήσουν

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις 26 Δεκεμβρίου 2004, ένας σεισμός μεγέθους 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ  προκάλεσε μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές της σύγχρονης ιστορίας. Λίγο μετά τις 8 το πρωί ένα τσουνάμι με κύματα που ξεπερνούν τα 17 μέτρα, πλήττουν παράκτιες περιοχές στην Ινδονησία, τη Σρι Λάνκα, την Ινδία, την Ταϊλάνδη και άλλες 10 περίπου χώρες προκαλώντας το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Στο βιβλίο γράφει και για πολλά που έχουν ήδη συμβεί, αλλά και λίγα που δεν έχουν γίνει ακόμη όπως:

Δ’ σημείο…. α) θα είναι πλήρης η ισοπέδωση μιας μεγάλης ανατολικής χώρας που συνορεύει με το Ιράκ και της βορειοδυτικής Τουρκίας με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: στο βιβλίο γράφει για ισοπέδωση μιας χώρας ανατολικά του Ιράκ, στον χάρτη η χώρα αυτή φαίνεται να είναι το ΙΡΑΝ. Η πλήρης ισοπέδωση, μπορεί να συμβεί με ένα μεγάλο καταστροφικό Σεισμό, η με πόλεμο, ίσως πυρηνικό. ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕ: «ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Γέροντας μου, ΤΟ 2022 ΕΙΠΕ: ‘’να παρακολουθείτε παιδιά μου…… το ΙΡΑΝ, κάτι θα συμβεί ξαφνικά και θα αρχίσουν τα γεγονότα όπως σας τα αποκάλυψα πριν από πολύ καιρό, μετά από το Ιράν θα είναι η σειρά των ελληνοτουρκικών’’

Επίσης γράφει για ισοπέδωση της βορειοδυτικής Τουρκίας (ίσως από Σεισμό η πόλεμο η και τα δυο) 

Β) Πριν από το γεγονός αυτό (στο Ιράν και στην Τουρκία) ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ και θα υπάρξουν εκατοντάδες νεκροί κυρίως πολίτες και αθώα παιδιά. Αυτά έχουν γραφτεί από το 1970-72

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: το Ισραήλ πριν από λίγες μέρες έστειλε προειδοποίηση ότι θα κτυπήσει τον Λίβανο και θα τον μετατρέψει σε ερείπια όπως την Γάζα

Λόγω της επικείμενης ισραηλινής επίθεσης στον Νότιο Λίβανο, ίσως στις 24 του μήνα, κάποιες χώρες όπως η Γερμάνια, Ιταλία, Αγγλία και άλλες, έδωσαν εντολή στους πρεσβευτές τους όπως εγκαταλείψουν άμεσα τον Λίβανο.  

Δανία, Βρετανία, Γερμανία και άλλες χώρες κάλεσαν τους πολίτες τους να αποθηκεύουν τρόφιμα, νερό και φάρμακα τριών ημερών. Σε λίγο θα είμαστε μάρτυρες της έναρξης ενός ολοκληρωτικού πολέμου

 1/3/2023…..Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου μας τα αποκάλυψε από τον Μάρτιο του 2023 : ‘’προς Συρία και προς αραβικές χώρες, θα έχουμε μια καινούργια Σαχάρα (έρημος) λόγω πολέμου, όσοι σε αυτές τις περιοχές έχουν πλουτίσει με τον πλούτο της Γης που ήταν εκ θεού, θα φτωχύνουν για να πληρώσουν για αυτήν την τεράστια εκμετάλλευση, όποιοι και αν είναι αυτοί…….’’ όπου η εκμετάλλευση του ανθρώπου ξεπέρασε ακόμα και την ντροπή εκεί θα γίνουν Σαχάρα, δηλαδή μεγάλες οικολογικές καταστροφές, δεν γνωρίζω τον χρόνο….’’

στις 18 Φεβ 2022: Το ΝΑΤΟ θα ‘’κινηθεί’’ εναντίον της Ρωσίας όμως τότε θα ενεργοποιηθεί η ΚΙΝΑ και θα ανοίξει νέο μέτωπο ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ…. Πριν ξεκινήσει η Κίνα θα έχουμε μικρό-αναταράξεις στην περιοχή της Σερβίας, για να απασχολήσουν την Ρωσία. Στην αρχή η κατά την διάρκεια του νέου Μετώπου στην ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ οι τούρκοι θα κτυπήσουν Ελλάδα…….

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, το να επιβιώσεις από τον παγκόσμιο πόλεμο είναι ένα πράγμα, το να επιβιώσεις από τα επακόλουθα είναι ένα εντελώς διαφορετικό θέμα. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ Θα δώσουμε όλοι εξετάσεις, πολύ δύσκολες εξετάσεις, όσες νηστείες και αν έχεις κάνει, όσες γονυκλισίες και όσες εξομολογήσεις έκανες δεν θα έχουν αξία αν δεν βοηθήσεις τον συνάνθρωπο σου, όχι μόνο αυτούς που αγαπάς αλλά όλους που θα χρειαστούν την βοήθεια σου για  λίγο φαγητό για  λίγο νερό κλπ. 

Διότι σήμερα αυτό που είπε ο Χριστός δεν μας φαίνεται δύσκολο διότι έχουμε περισσότερους από δυο χιτώνες και έχουμε φαγητό να φάμε και να δώσουμε και στον άλλον και να κάνουμε και τους φιλάνθρωπους και τους καλούς χριστιανούς, όταν όμως έρθουν όλα αυτά τα τρομερά που περιμένουμε ΕΣΥ ο καλός άνθρωπος που θα έχεις δυο κομμάτια ψωμί και πεινά ο γείτονας σου θα του δώσεις το ένα η θα το κρύψεις για το φας μετά; Αν απάντησες θετικά ότι θα το δώσεις τότε σημαίνει ότι δεν έχεις περάσει ποτέ πείνα, εδώ θα είναι η μεγάλη δοκιμασία που θα περάσεις και όχι τώρα που εκ του ασφαλούς το παίζεις καλός χριστιανός.

 

Αν δεν έχετε ζήσει πόλεμο, πείνα, προσφυγιά, δεν μπορείτε να καταλάβετε την σημασία αυτών των λέξεων και τον πόνο που κουβαλούν

Μην περιμένετε από κανένα βοήθεια, τότε θα καταλάβουμε ότι ο μόνος που μας αγαπά και ενδιαφέρετε για εμάς είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ που εμείς τον εγκαταλείψαμε.

GEWKWN 22/6/2024



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*