21:29 - 20/06/2024

Οι τυχεροί του χτες…. Οι άτυχοι του αύριο… Το κενό στο χρόνο της αντίδρασης.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Προσπάθησαν για δεκαετίες να σβήσουν την οποιαδήποτε πληροφορία ήταν έξω από το αφήγημα τους εκείνη την εποχή.

Παρουσίασαν τους ανθρώπους που προσπάθησαν να ενημερώσουν ως ψεκασμένους παρακατιανούς απατεώνες και στόχευσάν με ό,τι είχαν και δεν είχαν το έργο που άφηνε ο καθένας για να το κάνουν τοσο άσχημο ώστε να μη θέλει να το δει ο κόσμος.

Ο στόχος στην τελευταία δεκαετία ήταν να μην μάθουν πολλοι άνθρωποι την κρυφή αλήθεια του κόσμου μας.

Γιατί πάντα έτρεμαν τα μεγάλα νούμερα γιατί μόνο αυτά μπορούν να φέρουν αλλαγή.

Την τελευταία δεκαετία λοιπόν έδωσαν τα πάντα ωστε οποιαδήποτε άλλη φωνή υπάρχει να μην καταφέρει να έχει επιρροή.

Σήμερα κάναν το αντίθετο…. Με απόλυτη δικτατορία ονόμασαν όσους ήθελαν ως ψεύτες και μέσα σε μία νύχτα τους εξαφάνισαν από παντού….. Τους εξαφάνισαν έτσι ώστε μόλις φύγει η δικιά μας γενιά η γενιά που πρόλαβε να πάρει βιωματική εμπειρία… Να έρθει η επόμενη και να μην γνωρίζει τίποτα… Να μη θυμάται τι έγινε πραγματικά στον πόλεμο τη συγκομιδής.

Και η ιστορία να γράψει με βάση τον νικητή όλα όσα θέλει στο μέλλον .

Πάντα έτσι γίνεται πάντα έτσι θα γίνεται.

Βλέπεις στο γυαλί σήμερα ανθρώπους που παίρνουν δεκάδες εκατομμύρια να λένε και να αφηγούνται εξελίξεις που οι ίδιοι πριν 10 χρόνια της θεωρούσαν και τις έλεγαν θεωρίες συνωμοσίας… Έλεγαν της σελίδες περιθωριακές και τους ανθρώπους που εξηγούσαν το μέλλον τους έβγαζαν τρελούς.

Τα ίδια κανάλια που πολέμησαν το χτες σήμερα κάνουν αφήγηση όλα όσα πολέμησαν.

Τελικά ναι όλος ο πόλεμος της συγκομιδής παίχτηκε πάνω στην πληροφορία και όσοι ήταν στην επιφάνεια πληροφορίας και δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν είναι οι άτυχοι του αυριο.

Σε όλες τις επιθέσεις έχεις ένα χρόνο αντίδρασης, ένα μικρό πακέτο χρόνου που πρέπει να το εκμεταλλευτείς άμεσα αν θες να νικήσεις, αν χάσεις αυτό το χρόνο αντίδρασης τότε χάθηκε και αυτή η μάχη.

Και πραγματικά έχουμε χάσει όλες τις μάχες, δεν είχαμε φροντίσει βλέπεις εδώ και αιώνες να ελέγχουμε την πληροφορία, δεν είχαμε φροντίσει να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους να έχουν το χρόνο τους ώς το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο στη ζωή .

Αν πραγματικά θέλουμε να μιλήσουμε για αλλαγή των σχεδίων τους και δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, αν πραγματικά θέλουμε να μιλήσουμε με λέξεις που δεν βιάστηκαν εννοιολογικά τότε αυτή τη στιγμή μόνο ένα πράγμα θα έπρεπε να είναι στο στόμα μας…. Η λέξη επανάσταση.

Αν δεν ξεσηκωθούμε τώρα τότε για άλλη μία φορά θα έχουν καταφέρει τον αποπληθυσμό τους και θα έχουν φέρει πλέον μια νέα κοινωνία όπου θα παράγει πολύ μεγαλύτερους σκλάβους από ότι μέχρι σήμερα.

Έχουν φροντίσει βέβαια να γονατίσουν όλους όσους θα ήταν ικανοί να αντιληφθούν τα παραπάνω, όσους όλους θα ήταν ικανοί να πράξουν γιατί έχουν ακόμα μέσα τους πατρίδα οικογένεια θρησκεία…

Καμία σημασία όμως δεν έχει και αυτό… Ακόμα και με πέτρες και με τσουγκράνες πρέπει σήμερα να επαναστατήσουμε, με όποιο τρόπο με όποιο κόστος με όποιο αποτέλεσμα.

Μην αφήσουμε μη ανθρώπινες οντότητες να ελέγξουν τον πλανήτη γη …. Τον ίδιο πλανήτη που θα είναι πάνω τα παιδιά μας όταν εμείς αποχωρήσουμε

Εμείς οι τυχεροι του χθες … Πρέπει πριν φύγουμε από δώσουμε την ευθύνη μας… Την ευθύνη της αλήθειας σε όλο τον κόσμο… Αν και εμείς οι τυχεροι του χθες σιωπήσουμε τότε και εμείς θα έχουμε προδώσει την ανθρώπινη φυλή.

Όσοι κατανόησαν και όσοι πρόλαβαν να δουν το ψέμα την αλλαγή την ενέδρα και όλα όσα μαζί βιώσαμε τα τελευταία 15 χρόνια… Τα οφείλουμε ως δώρο που μας δόθηκε στη ζωή μας σε αυτούς που θα μείνουν μετά από μας… Ο μόνος τρόπος να ακουστούμε πια να υπάρχουμε στην ιστορία είναι αν τώρα σηκωθούμε όρθιοι να σταματήσουμε τους δράκους που ήρθανε στη γη για να χορτάσουν.

Αν δεν το κάνουμε εμείς τότε ποιοι θα το κάνουν ε;

Stranger

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΚΑΣ 06/20/2024 @ 10:04 ΜΜ

    Μαζί σου Νικόλα όμως όπου μιλάω βλέπω φοβισμένα καχεκτικά ανθρωπάκια να με αποκαλούν συνωμοσιολογο και γραφικό και με εκνευρίζει γιατί κάποιοι παρέδωσαν την ελευθερία τους για ένα μισθιο της πείνας κάθε μήνα, καλύτερα να μαζεύω χόρτα από το βουνό και να τρώω παρά δούλος.

  2. Νίκο εσύ τα λες και έχεις τη συντήρηση σου καθαρή. Εμείς τα λέμε κάνεις δεν ακούει και μας λένε κουραστικός παρανοικους που τα βλέπεις αυτά δεν μπορούν να τα κάνουν αυτά κλπ και στενοχωριομαστε που δεν καταλαβαίνουν. Ακόμα κι αυτοί της οικογένειας μας μας τα λένε.
    Τα είπαμε και. Θα τα πούμε ξανά με κάθε ευκαιρία μπας και το δουν κάποια στιγμή και κάνουμε αυτό που λέει η συντήρηση μας. Αλλά νέα όπως αυτά του δικηγόρου θα κυριαρχούν και αυτά τα εύκολα θα μαγνητίζουν το αφτί και το μάτι.

  3. Καλημέρα,να θυμόμαστε αδέλφια ότι τίποτα δεν πάει χαμένο!!!Εμείς συνεχίζουμε να ρίχνουμε τους σπόρους που κάποια στιγμή θα καρποφορίσουν, όταν έρθει ο κατάλληλος καιρός και χρόνος για τον καθένα!!! Όπως έλεγε και ο μακαριστός Ανανίας Κουστένης,”Μή μασάτε!Έχει ο Θεός,ο Θεός είναι μεγάλος!
    Ο Ναζωραίος έχει τον τελευταίο λόγο!Χριστός Ανέστη!”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*