Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:13 - 18/06/2024

Αν έχετε “εμβολιαστεί” για το COVID, είναι πιο πιθανό να πεθάνετε: ΜΕΛΈΤΗ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο ανακάλυψαν πρόσφατα ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι ασθενείς που έχουν θετική εξέταση για τον κοροναϊό Wuhan (COVID-19) έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από τους ανεμβολίαστους ασθενείς με COVID.
Η μελέτη τους, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Frontiers in Immunology, αναφέρει ότι “μεταξύ των ασθενών με COVID-19, το ποσοστό θνησιμότητας ήταν σημαντικά υψηλότερο μεταξύ των ασθενών με Vax έναντι των ασθενών με NVax (p=0,002)”.

“Ενώ τα ποσοστά θνησιμότητας ήταν 36% (n=25) και 27% (n=15) για τους μη-COVID-19 [μη εμβολιασμένους] και [εμβολιασμένους] ασθενείς, αντίστοιχα, στους ασθενείς COVID-19 τα ποσοστά θνησιμότητας ήταν 37% [για τους μη εμβολιασμένους ασθενείς] και 70% [για τους εμβολιασμένους ασθενείς]”.

Με απλά λόγια, το να εμβολιαστεί κανείς για τον κινεζικό ιό αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από COVID κατά σχεδόν το διπλάσιο, αυτό σε σύγκριση με έναν πολύ χαμηλότερο κίνδυνο θνησιμότητας μεταξύ εκείνων που προστάτευσαν τη φυσική τους ανοσία επιλέγοντας να μην εμβολιαστούν.

Οι ερευνητές σημείωσαν επίσης ότι η “βαθμολογία του δείκτη συννοσηρότητας Charlson (CCI) ήταν επίσης σημαντικά υψηλότερη μεταξύ” των ατόμων που εμβολιάστηκαν έναντι εκείνων που αποφάσισαν να αποφύγουν τις ενέσεις.

Η ασθένεια και ο θάνατος είναι οι συνέπειες της ένεσης COVID
Ενώ είναι αλήθεια ότι όσοι επέλεξαν να κάνουν την ένεση ήταν πιο πιθανό να έχουν επίσης υποκείμενες παθήσεις – οι εξουσίες ξεγέλασαν τους ανθρώπους με προϋπάρχουσες παθήσεις διαδίδοντας μια ψευδή αφήγηση – είναι επίσης αλήθεια ότι δεκάδες εκατομμύρια κατά τα άλλα υγιείς άνθρωποι έκαναν τον εμβολιασμό επειδή το απαιτούσαν οι δουλειές τους, τα σχολεία τους κ.λπ.

“[Τα] αποτελέσματά μας υποδηλώνουν ότι η κατάσταση εμβολιασμού των ασθενών που εισάγονται στο νοσοκομείο με COVID-19 μπορεί να μην είναι διδακτική για τον προσδιορισμό του κινδύνου θνησιμότητας”, έγραψαν οι ερευνητές. “Αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει ότι εντός του γενικού πληθυσμού, εκείνα τα άτομα που διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο θνησιμότητας/ανοσολογικής ανεπάρκειας από το COVID-19 είναι πιθανό να εμβολιαστούν”.

Ο πρόωρος θάνατος δεν είναι ο μόνος παράγοντας κινδύνου που σχετίζεται με τις ενέσεις COVID. Γνωρίζουμε επίσης ότι τα εμβόλια COVID συνδέονται με άλλες σοβαρές επιπλοκές στην υγεία, όπως δυνητικά θανατηφόρες αιματολογικές, καρδιακές και νευρολογικές παθήσεις.

Η μεγαλύτερη παγκόσμια μελέτη που έγινε ποτέ επί του θέματος διαπίστωσε ότι οι ενέσεις COVID είναι γενικά επικίνδυνες.

Η μελέτη αυτή δημοσιεύθηκε περίπου την εποχή που η AstraZeneca απέσυρε την ένεση COVID με ιικό φορέα από την παγκόσμια αγορά μετά την αποκάλυψη ότι η ένεση προκαλεί θανατηφόρο σύνδρομο θρόμβωσης με θρομβοπενία (TTS).

“Ενώ είναι διαπιστωμένο ότι ο εμβολιασμός μειώνει τον κίνδυνο νοσηλείας, υπάρχουν αντικρουόμενα δεδομένα σχετικά με το αν βελτιώνει την έκβαση μεταξύ των νοσηλευόμενων ασθενών με COVID-19”, αναφέρεται περαιτέρω στη μελέτη.

“Αν και το μέγεθος της κοόρτης μας είναι μικρό, τα αποτελέσματά μας υποδηλώνουν ότι η κατάσταση εμβολιασμού των ασθενών που εισάγονται στο νοσοκομείο με COVID-19 μπορεί να μην είναι διδακτική για τον καθορισμό του κινδύνου θνησιμότητας”.

Το μόνο ίσως πιθανό όφελος του εμβολιασμού – με έμφαση στη λέξη ίσως – είναι η πρόληψη της νοσηλείας, υποδηλώνει η μελέτη, καθώς αυτό είναι το μόνο πιθανό όφελος του εμβολιασμού που μας είπαν από την αρχή σε όλους μας.

Οι συγγραφείς της μελέτης ξεκαθάρισαν ότι σε καμία περίπτωση δεν διερεύνησαν αυτό το ενδεχόμενο, επειδή τα δεδομένα τους δεν το εξετάζουν. Προτείνουν ότι απαιτείται περαιτέρω έρευνα για τον “εντοπισμό παραγόντων που προβλέπουν ανώμαλες ανοσογενετικές αποκρίσεις στον εμβολιασμό”.

“Όλα αυτά ήταν απλώς μια βήτα δοκιμή για τους αιμοδιψείς δολοφόνους”, πρότεινε ένας από τους αναγνώστες μας σχετικά με τον πραγματικό σκοπό που κρύβεται πίσω από τα “εμβόλια” του κοροναϊού Wuhan (COVID-19).

“Δεκαεπτά εκατομμύρια; Ούτε κατά διάνοια δεν είναι αρκετός αποπληθυσμός για τους παγκοσμιοποιητές”, έγραψε ένας άλλος. “Περιμένετε μια άλλη πιο θανατηφόρα πανδημία με ένα θαυματουργό “εμβόλιο” που θα ακολουθήσει σύντομα”.

“Η Gate και άλλοι μας έχουν ήδη πει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη “πανδημία”, η οποία είναι απλώς ένα μπόνους για τους παράφρονες παγκοσμιοποιητές. Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι το κύριο γεγονός της ερήμωσης”.

Ένας άλλος τακτικός χρήστης πρότεινε ότι ίσως η σχέση μεταξύ των ενέσεων COVID και του μαζικού θανάτου να είναι συσχετιστική και όχι αιτιολογική. Ο ίδιος αναγνώστης απορρίπτει πάντως συστηματικά την ιδέα ότι τα εμβόλια είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο επικίνδυνα.

Το να κάνετε ενέσεις για τη γρίπη Fauci δεν είναι πολύ έξυπνο πράγμα να κάνετε

naturalnews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*