Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:19 - 16/06/2024

Συναγερμός στο Λονδίνο! Το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Kazan εντοπίστηκε σε βρετανικά ύδατα-Έκτακτο αμυντικό συμβούλιο διέταξε ο Σούνακ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Λίγο μετά τον εντοπισμό λέγεται πως έλαβε χώρα αμυντικό συμβούλιο στο Λονδίνο

ΟΒρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ ενημερώθηκε μυστικά για έναν αναπάντεχο επισκέπτη στα χωρικά ύδατα του Ηνωμένου Βασιλείου: ένα ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο εντοπίστηκε ανοιχτά της ακτής της Σκωτίας.

Έκτακτο Αμυντικό Συμβούλιο στο Λονδίνο
Όπως όλα δείχνουν, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αποφάσισε να τιμωρήσει έμμεσα την Δύση για τις όλο και αυξανόμενες αποστολές όπλων στην Ουκρανία. Συγκεκριμένα πρόσφατα, η Δύση ενέκρινε την παροχή ενός δανείου 40 δισεκατομμυρίων λιρών στο Κίεβο εκμεταλλευόμενη παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, το ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Kazan της υπερσύγχρονης κλάσης Yasen-M κατέφτασε πριν λίγες ημέρες στην Αβάνα της Κούβας, μαζί με άλλα 3 ρωσικά πολεμικά πλοία.

Τώρα αποκαλύφθηκε πως το προηγμένο πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Kazan της Μόσχας εντοπίστηκε στις 5 Ιουνίου από ένα ανθυποβρυχιακό αεροσκάφος τύπου P-8 Poseidon της βρετανικής βασιλικής πολεμικής αεροπορίας (RAF) σε κοντινή απόσταση από το νησιωτικό κράτος. Το αεροσκάφος εντόπισε το ρωσικό υποβρύχιο μέσω ηχοσημαντήρα που έριξε στην θάλασσα. Αυτό το σύστημα είναι σχεδιασμένο να ανιχνεύει υποβρύχια δραστηριότητα σε σχετικά μεγάλα βάθη.

Το βρετανικό κατασκοπευτικό ναυτικό αεροσκάφος εντόπισε και παρακολούθησε την πορεία του ρωσικού υποβρυχίου όσο αυτό έπλεε κατά μήκος της δυτικής ακτής του Ηνωμένου Βασιλείου και συγκεκριμένα με κατεύθυνση από την Ιρλανδία προς την Σκωτία. Ένας από τους λόγους που η ανίχνευση του Kazan ανησύχησε τους Βρετανούς είναι το γεγονός πως στην περιοχή αυτή βρίσκεται μία βρετανική πυρηνική ναυτική βάση στον κόλπο Faslane.

Είναι πολύ πιθανό η Μόσχα να επέλεξε να στείλει το υποβρύχιο από αυτήν την πορεία για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην Δύση και ειδικά στο Λονδίνο. Με το να πλεύσει τόσο κοντά στην ναυτική βάση του κόλπου Faslane οι Ρώσοι λένε στους Βρετανούς ωμά πως «ξέρουμε τα αδύναμα σημεία σας».

Η είδηση της προσέγγισης του υποβρυχίου μεταδόθηκε άμεσα στα κεντρικά του βρετανικού στρατού στο Northwood, ενώ λίγο αργότερα ενημερώθηκε τόσο ο πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ όσο και ο υπουργός άμυνας Γκραντ Σαπς.

Εν τέλει το Kazan πέρασε ανενόχλητο από την Σκωτία και βρέθηκε στην Νότια Αμερική λίγο αργότερα, όπως και ήταν προσχεδιασμένο. Έφτασε στην Αβάνα της Κούβα χωρίς καθυστερήσεις, μαζί με τον υπόλοιπο στολίσκο του ρωσικού πολεμικού ναυτικού. Εννοείται όμως πως το ΝΑΤΟ συνέχιζε και συνεχίζει να παρακολουθεί όλα τα ρωσικά πολεμικά σκάφη που βρίσκονται στις λατινικές χώρες.

pentapostagma.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. αλ μαμελουκ αλ γιουνανί 06/16/2024 @ 7:30 ΜΜ

    φλερτάκηδες οι ρώσσοι , τσικ του τσίκ τους πάνε τους όκους.. γουτσου- γούτσου …

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*