Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:31 - 16/06/2024

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

GEWKWN

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ

Οι Έλληνες είμαστε αυτόχειρες, διότι λίγο πολύ γνωρίζαμε ότι η πλειοψηφία των πολιτικών είναι ψυχικά άρρωστοι, μισούν την Ελλάδα και τις ιδέες που αντιπροσωπεύει. Δεν μπορεί να δοθεί καμιά άλλη εξήγηση. Μισούν την Πατρίδα, και όμως εμείς ψηφίζαμε και συνεχίζουμε να ψηφίζουμε ψυχικά άρρωστους ηγέτες και πολιτικούς από όλα τα κόμματα………

Η χούντα των Αθηνών μαζί με τον Μακάριο και την Αγγλία έχουν καταστρέψει την Κύπρο το 1974. Για την Ελλάδα όμως η χούντα τι έχει κάνει μέχρι το 1974, ΑΛΛΑ και τι έκανε η ‘’Δημοκρατική ‘’ Μεταπολίτευση από το 1974 μέχρι σήμερα.

Μας προκαλεί ντροπή , θλίψη αηδία και απελπισία η σύγκριση, όχι η αποτυχία της Δημοκρατίας αλλά Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ της ελληνικής ‘’δημοκρατίας της μεταπολίτευσης ‘’ και των ανίκανων πολιτικών μέχρι σήμερα.

1. Η ετήσια έκθεσή του ΔΝΤ (σελίδα 9 ) που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 1975 :

Α) Κατά την περίοδο 1968-1973 η βιομηχανική παραγωγή (της Ελλάδας ) είχε τον υψηλότερο ρυθμό από όλες τις χώρες μέλη του ΟΟΣΑ πλην Ιαπωνίας. Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης είναι διεθνής οργανισμός των αναπτυγμένων χωρών που υποστηρίζουν τις αρχές της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και της οικονομίας της ελεύθερης αγοράς.

Β) Ο αριθμός των Ελλήνων εγγεγραμμένων ανέργων μειώθηκε στις 27.000 ( είκοσι-επτά χιλιάδες!!!) άτομα ( σελίδα 24-25 της έκθεσης )

Οι Financial Times του Λονδίνου απένειμαν δυο φορές το Όσκαρ της οικονομίας στην Ελλάδα, το 1971 και το 1972. Για την καλύτερη γενική επίδοσή. Για την ψηλή αύξηση του εισοδήματος, για την επίτευξή ρυθμού αναπτύξεως 8,5% και για την νομισματική σταθερότητα.

-Προϋπολογισμός: πριν από την χούντα 1967= 29 δις το 1973 επι χούντας = 109 δις

-Συναλλαγματικό απόθεμα :το 1967: 200 εκατομμύρια δολάρια. Το 1973 : 1 δισεκατομμύριο δολάρια

-Δαπάνες παιδείας : Το 1967 : 2 δις τετρακόσια εκατομμύρια. Το 1973 : 5 δισεκατομμύρια

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ότι μας προκαλεί ντροπή , θλίψη αηδία και απελπισία η σύγκριση, όχι η αποτυχία της Δημοκρατίας αλλά Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ της ελληνικής ‘’δημοκρατίας της μεταπολίτευσης ‘’ και των ανίκανων πολιτικών.

ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ: ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ

Κ. Καραμανλής: 1974 παρέλαβε χρέος 14.7 δισ. – Το 1981 παρέδωσε χρέος 28.9 δις.

Α. Παπανδρέου: 1981 παρέλαβε χρέος 28.9 δισ. – Το 1989 παρέδωσε χρέος 75.9 δις.

Κ. Μητσοτάκης: 1989 παρέλαβε χρέος 75.9 δις. – Το 1993 παρέδωσε χρέος 139.1 δις.

Α. Παπανδρέου και Κ. Σημίτης: 1993 παρέλαβαν χρέος 139.1 δις. -Το 2004 παρέδωσαν χρέος 231.0 δις.

Το α’ τρίμηνο του 2024 το δημόσιο χρέος είναι στα 405,5 δισ. Ευρώ !!!

Η ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ, ΑΝΑΠΗΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Έργα και ημέρες της ελληνικής ‘’δημοκρατίας’’ της μεταπολίτευσης:

– Την Τράπεζα Κρήτης και τα 32 δις που ‘’χάθηκαν ‘’

– Τα παμπερς με τα πεντοχίλιαρα επι ΠΑΣΟΚ.

– το χρηματιστήριο

– Τις ελληνοποιήσεις, για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές της 9ης Απριλίου 2000 με διαφορά (70 μόλις, χιλιάδων ψήφων).

– Την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους.

– Την Εθνική ταπείνωση με την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας στα Ίμια. tromaktiko

-Το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας

Το 1974 Θυσιάστηκε η Κύπρος για να πέσει η χούντα των Αθηνών. Η Ελληνική Δημοκρατία έχει υποχρέωση, απέναντι στους προδομένους Έλληνες της Κύπρου και στους αγωνιστές της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΥΠΡΟΥ που έδωσαν την ζωή τους για την υπεράσπιση του Ελληνισμού της Κύπρου

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ η ελληνική ‘’δημοκρατία ‘’ που ονομάστηκε Μεταπολίτευση, ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ τον «εθνικό ηγέτη» Κ. Καραμανλή που αναφώνησε το 1974 το προδοτικό : «η Κύπρος κείται μακράν» και, άρα, «δεν μπορούμε να τη βοηθήσουμε»(!)

Καταλαβαίνετε τι σήμαινε αυτό για τον Ελληνισμό της Κύπρου; για μας που πολεμούσαμε τους τούρκους χωρίς βοήθεια, παρά μόνο με τους ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ….. καταλαβαίνετε τι σημαίνει την ώρα που πολεμάς και σε βομβαρδίζει η τουρκική αεροπορία, εσύ να περιμένεις να δεις έστω και ένα ελληνικό Μαχητικό, αλλά τίποτα, να βλέπεις τους στρατιώτες να πεθαίνουν δίπλα σου περιμένοντας την ελληνική βοήθεια που οι ‘’Δημοκρατικοί ‘’ πολιτικοί της Ελλάδος, της Μεταπολίτευσης, μας την αρνήθηκαν

Νοέμβριος 1974. Νικόλαος Σκαρλάτος διοικητής, τότε, της Γ΄ Πυροβολαρχίας, της 183 ΜΠΠ έγραψε ‘’ Με προσωπική, άκρως απόρρητη, διαταγή, το Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας ζητούσε ξεχωριστά από τον κάθε αξιωματικό, που υπηρετούσαμε στην Κύπρο, να υποβάλουμε, εντός δεκαπενθημέρου, εκθέσεις επί των γεγονότων που έλαβαν χώραν στην Κύπρο κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, με διαπιστώσεις και συμπεράσματα. Τις αποστείλαμε. Μετά από λίγο καιρό με νεώτερη διαταγή, την οποία υπόγραφε ο τότε υπουργός Άμυνας, Γεώργιος Αβέρωφ, διατασσόμασταν να καταστρέψουμε τα εις χείρας μας αντίγραφα των εκθέσεών μας και ν΄ αναφέρουμε εκτέλεση. Αν δεν εκτελούσαμε, οι εκθέσεις θα εχρησιμοποιούντο εναντίον μας. Έτσι νόμιζαν θα έσβηναν αυτή τη μαύρη σελίδα της Ιστορίας». ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Ο κύπριος Υπουργός το 1974 , κος Δημητρίου ενημέρωσε τον υπουργό της Ελλάδας Μαύρο για τις παραβιάσεις της εκεχειρίας από τους Τούρκους και για τις ωμότητές τους εις βάρος του Ελληνισμού και ζήτησε βοήθεια. Η απάντηση του Μαύρου : «δεν πειράζει, αφήστε τους ( τους τούρκους ) να τα κάνουν όλα αυτά για να έχουμε θύματα και επιχειρήματα για να τους καταγγείλουμε στα Ηνωμένα Έθνη».

Κατάλαβες ρε Έλληνα τι έγινε το 1974 ; η χούντα των Αθηνών μας πρόδωσε και η ‘’δημοκρατία ‘’ της Μεταπολίτευσης μας αποτελείωσε.

H ελληνική ‘’δημοκρατία’’ της μεταπολίτευσης, ξέχασε την ιστορία μας, την γλώσσα μας, την τιμή και την πίστη μας, άλλαξαν την ιστορία μας, και η σφαγή στην Μικρά Ασία την μετονόμασαν σε συνωστισμό.

Στην ελληνική ‘’δημοκρατία’’ της μεταπολίτευσης, την ΣΗΜΑΙΑ μας την αποκαλούν ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, τον παράτυπο μετανάστη τον λένε μετανάστη, τους πατριώτες τους αποκαλούν φασίστες και εθνικιστές.

Είναι αυτή η ίδια η ‘’δημοκρατία’’ της μεταπολίτευσης, που σε κάνει να ξαγρυπνάς και να κλαις όταν σκέφτεσαι ότι αύριο δε θα έχεις να δώσεις γάλα στο παιδί σου

Είναι αυτή η ίδια η ‘’δημοκρατία’’ της μεταπολίτευσης που θέλει να κάνει τα παιδιά μας δούλους στην Νέα Τάξη…. που δεν μπορούν οι μητέρες να βγάλουν τα μικρά τους με το καροτσάκι στην πλατεία γιατί είναι τρομοκρατημένες από τις διάφορες φυλές που κατακλύζουν τις γειτονιές, που η ‘’δημοκρατία ‘’ μας τους αποκαλεί μετανάστες.

Lakedaimon appelaios: Το Ελληνικό Έθνος μεγαλούργησε όχι με δημοκρατικό καθεστώς, αλλά υπό βασιλικά, μοναρχικά και αριστοκρατικά πολιτεύματα. Ο Ελληνισμός κατέκτησε τα πέρατα της Ασίας, καταλύοντας την άλλοτε κραταιά Περσική αυτοκρατορία, όχι «εν δημοκρατία», αλλά με επί κεφαλής έναν… μονάρχη –τον Μέγα Αλέξανδρο-, ο οποίος προηγουμένως είχε επιτύχει την διά της βίας επιβληθείσα ένωση όλων των Ελλήνων, υπό τα δόρατα της Μακεδονικής φάλαγγας. Τέλος, το Έθνος επέζησε και πορεύτηκε στα μαύρα χρόνια της τουρκικής σκλαβιάς, με την μνήμη και την προσδοκία ενός Μαρμαρωμένου Βασιλιά, και όχι φυσικά ενός μαρμαρωμένου… προέδρου της δημοκρατίας!!!

GEWKWN



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*