Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:29 - 16/06/2024

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη για τρομοκρατικό χτύπημα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Mια “εξαιρετικά σοβαρή” τρομοκρατική απειλή αντιμετωπίζει η πόλη της Νέας Υόρκης

ΗΝέα Υόρκη αντιμετωπίζει “εξαιρετικά σοβαρή” τρομοκρατική απειλή, καθώς μέλη του ISIS πέρασαν τα σύνορα και συνελήφθησαν 8 άτομα.

Η πόλη της Νέας Υόρκης βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού για τρομοκρατική επίθεση μετά τη σύλληψη την Παρασκευή οκτώ υπηκόων του Τατζικιστάν με φερόμενους δεσμούς με το ISIS , ανακοίνωσε ο επικεφαλής ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής.

Σύμφωνα με την Mirror μια “εξαιρετικά σοβαρή” τρομοκρατική απειλή αντιμετωπίζει η πόλη της Νέας Υόρκης μετά τη σύλληψη των οκτώ ατόμων που διέσχισαν τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού αυτή την εβδομάδα, όπως ανακοινώθηκε.

Ο επικεφαλής ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ προειδοποίησε ότι η πόλη της Νέας Υόρκης θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης μετά τη σύλληψη των υπηκόων Τατζικιστάν στη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια και το Λος Άντζελες.

Ο Greg Ehrie περιέγραψε την απειλή κι όπως είπε, “όλα τα μέτωπα να μπαίνουν στο παιχνίδι”. Πρόσθεσε ότι πρόκειται για “εξαιρετικά σοβαρή” απειλή, αλλά απέτυχε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την απειλή, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια επίθεση ή πού συγκεκριμένα.

Οκτώ άνδρες από το Τατζικιστάν που πιστεύεται ότι συνδέονται με το ISIS-Khorasan, επίσης γνωστό ως ISIS-K, συνελήφθησαν στις τρεις προαναφερθείσες πόλεις αφού πέρασαν τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, ανέφερε το Newsweek.

Ο Ehrie διερευνούσε στο παρελθόν τρομοκρατικές απειλές για το FBI πριν ενταχθεί στη Λιμενική Αρχή, ανέφερε το δημοσίευμα, και δήλωσε στην Erin Burnett του CNN την Παρασκευή ότι οι συλλήψεις θα μπορούσαν να υποδηλώνουν μια επίθεση. Οι άνδρες τέθηκαν υπό κράτηση την Παρασκευή.

newsbomb.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*