Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:30 - 13/06/2024

Ο Ivan Raiklin το πετυχαίνει, θέτοντας στον Fauci το καυτό ερώτημα – ΔΕΙΤΕ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο πρώην Green Beret που έγινε δικηγόρος και “υπερμαραθωνοδρόμος” Ivan Raiklin πλησίασε τον Tony Fauci την περασμένη εβδομάδα καθ’ οδόν προς μια ακρόαση στο Κογκρέσο για να πιέσει τον πρώην επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) σχετικά με τη συμμετοχή του στη διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας κατά τη διάρκεια της “πανδημίας” του κοροναϊού της Γουχάν (COVID-19).

Καθώς ο Fauci εισερχόταν στο κυβερνητικό κτίριο με την τεράστια συνοδεία ασφαλείας του, ο Raiklin τον φώναξε και τον ρώτησε πώς είναι να βρίσκεσαι “στην τρίτη θέση για τη δολοφονία ανθρώπων” πίσω από τον Ιωσήφ Στάλιν και τον Αδόλφο Χίτλερ.

“Πόσους ανθρώπους νομίζετε ότι δολοφονήσατε με βάση την πολιτική σας μαζί με τον Μάικ Πενς στην Ομάδα Εργασίας για τον Κοροναϊό του Λευκού Οίκου;”. ρώτησε ο Ράικλιν τον Φάουτσι, χωρίς να λάβει καμία απάντηση, καθώς ο Φάουτσι όρμησε στον διάδρομο προς τον προορισμό του με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.

“Πόσο γνώριζε ο Μάικ Πενς για την εμπλοκή σας στο να πάρετε όχι μόνο εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τα έγγραφα, αλλά και να χρηματοδοτήσετε στη συνέχεια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, το οποίο κατέληξε να καταστρέψει την οικονομία της Αμερικής, καθώς και να καταστρέψει εκατομμύρια ανθρώπους, είτε μέσω των εμβολίων που προκαλούσαν μυοκαρδίτιδα, είτε μέσω των ενέσεων ακρωτηριασμού του DNA που δεν εγκρίθηκαν ποτέ από τον FDA;”

Πότε θα πάει στη φυλακή ο Fauci;

Ο Raiklin θα συνεχίσει να αναφέρεται στο τι έκαναν οι πολιτικές του Fauci στις ένοπλες δυνάμεις των Ηνωμένων Πολιτειών, καταστρέφοντας ουσιαστικά την ικανότητά τους να κάνουν τη δουλειά τους.

“Υπήρχε ένα δόλωμα και μια αλλαγή που ήταν νομικά διακριτή, δηλαδή εξαναγκάζατε σε ενέσεις εγκεκριμένων προϊόντων επείγουσας χρήσης στα μέλη του στρατού μας που κατέστρεφαν την ετοιμότητά μας”, είπε ο Raiklin στον Fauci, ο οποίος δεν απάντησε ούτε μια φορά ούτε καν αναγνώρισε την παρουσία του Raiklin.

Ο Raiklin παρακολούθησε την ακρόαση κατά την οποία ο Fauci ρωτήθηκε για άλλη μια φορά σχετικά με το ποιος βρισκόταν πίσω από την ψυχολογική επιχείρηση COVID, δηλαδή το FBI, η CIA και άλλες λεγόμενες υπηρεσίες πληροφοριών.

Ο Fauci φέρεται να ήταν πολύ αναστατωμένος στην ειδική συνεδρίαση της υποεπιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, κατά την οποία οι Ρεπουμπλικάνοι τον ρώτησαν για την πραγματική προέλευση της γρίπης Fauci.

Ο Fauci αρνήθηκε κάθε αδίκημα, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών ότι επηρέασε τους επιστήμονες να προωθήσουν την αφήγησή του, προσφέροντάς τους εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις. Ο Fauci χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς “απολύτως ψευδείς και απλώς παράλογους”.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη συμμετοχή του με τον Peter Daszak της EcoHealth Alliance στην ανάπτυξη τροποποιημένων κορονοϊών με τη χρήση του gain-of-function, ο Fauci προσπάθησε να αποπροσανατολίσει ισχυριζόμενος ότι κανένας από αυτούς τους ιούς δεν θα μπορούσε να μεταμορφωθεί στον λεγόμενο SARS-CoV-2.

“Αυτοί οι ιοί απείχαν φυλογενετικά τόσο πολύ από τον SARS-CoV-2 που είναι μοριακά αδύνατο να έχουν εξελιχθεί ή να έχουν μετατραπεί σε SARS-CoV-2”, δήλωσε ο Fauci. “Είναι απλώς ένα ιολογικό γεγονός”.

Ο Fauci προηγουμένως είπε το αντίθετο, όπως αποδεικνύεται, αναγνωρίζοντας ότι παραβίασε πολλές πολιτικές χρησιμοποιώντας “ιδιωτικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο-σε έγγραφα”, για να αναφέρουμε τον William Brangham, ο οποίος αμφισβήτησε τον Fauci μαζί με πολλούς πολιτικούς.

“Πρέπει να είσαι ανθεκτικός στο θειάφι, καθώς η δυσωδία από αυτό διέρρεε μέσα από την οθόνη μου όταν μπήκε μέσα”, αστειεύτηκε κάποιος στο Χ σχετικά με τη σπουδαία δουλειά που έκανε ο Ράικλιν στην ανάκριση του Fauci, ενώ διέσχιζε το διάδρομο καθ’ οδόν προς την ακρόαση.

“Δεν θα έπρεπε καν να μπορεί να περπατήσει στο δρόμο”, έγραψε ένας άλλος.

Κάποιος άλλος ρώτησε τον Ράικλιν γιατί αφήνει τον πρόεδρο Τραμπ έξω από αυτό, βλέποντας ότι “πήγε κατευθείαν μαζί με το [COVID] και μάλιστα επιδοκίμασε λαμπρά και εν γνώσει του αυτό το δηλητήριο (το “εμβόλιο”) στους δικούς του ανθρώπους”.

“Ακόμα και σήμερα δεν το καταγγέλλει”, πρόσθεσε το άτομο αυτό για τον Τραμπ και το εμβόλιο. “Θα του κρατήσετε τα πόδια στη φωτιά;”

naturalnews.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Φανή Μπίμπη 06/13/2024 @ 9:38 ΜΜ

    Βρώμα και δυσωδία……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*