20:05 - 10/06/2024

Τι σπουδαιο αναστημα να εχει αραγε αυτο το Προχωραμε Παρακατω χωρις να εχουμε τελειωσει το προηγουμενο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ουτε ενας στα καναλια και στα πανελ δεν μιλησε για το …Πεθανε Ξαφνικα !

Ουτε ενας που μπηκε στο Στο ανδρο της ακολασιας της βουλης δεν υποσχεθηκε οτι θα το ψαξει εστω !…

Μου φαινεται οτι το αναστημα του παμε παρακατω που εχει επιβαλει η ομερτα του Καθεστωτος πρεπει να ειναι για νανους …και το οτι ολοι εμεις κανουμε το παγωνι μου δειχνει οτι οι νανοι γουσταρουν να πηδανε τα παγωνια !

Ισως , σκεφτομαι καμια φορα δεν εγινε σωστη διατυπωση του εγκληματος και ετσι οι ανθρωποι δεν δινουν την ιδιαιτερη σημασια στο εγκλημα! Το εγκλημα ειναι οτι εχασες εναν συγγενη σου …επιτηδες αν δεν το εχεις καταλαβει !

Η καταγγελια ειναι η εξης ..

Ομαδα ανθρωπων απο την κυβερνηση μετα απο συνωμοτικα σχεδια επέβαλαν και εκτελεσαν σχεδιασμο φοβου και προπαγανδας  οπου με ατυπο εκβιασμο αναγκασαν ανθρωπους να κανουν τα πειραματικα εμβολια οπου οι ιδια ομαδα την ιδια στιγμη γνωριζε οτι αυτο θα τους κοστισει την ζωη ! Εκτελεσαν λοιπον οι ανθρωποι της εξουσιας στην Ελλαδα και στο εξωτερικο ενα σχεδιο αποπληθυσμου χρησιμοποιωντας την προπαγανδα, έπεισαν τους πολιτες τους να αποφασίσουν μονοι τους (δηθεν λεμε κοκ) την επιλογη να δοκιμασουν πανω τους το πειραμα !

Αυτο μπορει να αποδειχθει μεσα απο τα βιντεο , της ειδησεις , της δηλωσεις …με βαση τι ελεγαν τοτε και τι τωρα αλλα και με βαση τι ερευνες υπηρχαν τοτε … που ξεκαθαρα εδειχναν οτι η προτροπη στο να κανει ενας ανθρωπος το πειραματικο δεν ειχε καμια λογικη …ουτε καν την λογικη του συνολου και το καλο του ..μιας και τα νουμερα κινδυνου απο την αορατη ασθενεια με τα αποτελεσματα απο τα πειραματα εδειχναν ξεκαθαρα οτι το ρισκο δεν ηταν να πεθανεις απο την αορατη ασθενεια οσο το να πεθανεις απο το πειραματικο !

Σημερα εχουν ηδη απαντησει κατηγορουμενοι οπως ο Φαουτσι , ενορχηστρωτης της πανδημίας, οτι πολλα εγιναν με βαση οτι κατεβηκε στο κεφαλι του καθενος ..οπως μασκες στα παιδια (ειδικη ερευνα εχει μιλησει για το συνδρομο κουρασμενου πνευμονα που πολλα παιδια ηδη εχουν ) …τι μας κανει λοιπον να παραγκωνιζουμε το θεμα ..και να κοιτάξουμε μπροστα οταν στο θεμα πανδημια μπορει να μιλαμε για μεγαλυτερη γενοκτονια απο οτι εκαναν οι γερμανοι με το ολοκαύτωμα ;…

Το οτι ειναι υβριδικος πολεμος το εχει μονη της δηλωσει η εξουσια , το οτι δεν γνωριζουμε να αμυνθούμε σε αυτο το ειδος πολεμου παλι το εχει δηλωσει…τι μας εμποδιζει λοιπον να σκεφτουμε …αλλα οχι εμεις ..Εσεις οι δικαστες και οι εισαγγελεις οτι μπορει σε αυτον τον υβριδικο πολεμο να συμμετείχαν και Ελληνες προδοτες ;…Ποιος το αποκλειει ;;

Ενας υγιης πολιτισμος για να μπορεσει να συνεχισει μπροστα πρεπει να διορθωσει ολα τα λαθη και κενα του σε ολα τα θεματα …και νομιζω το θεμα ασφαλειας και ζωης ειναι σημαντικο , αν επιλεξουμε σαν πολιτισμος -λαος να πεταξουμε κατω απο το χαλι αυτη την γενοκτονια σαν πραξη …ειτε γιατι φοβομαστε ειτε γιατι απειληθηκαμε …αλλα ακομα και πιο χαμηλα ..πχ επειδη φοβομαστε μην χασουμε θεσούλα τοτε ειναι απολυτα σιγουρο οτι προσδιδουμε στα παιδια μας ενα μελλον γεματο με αορατους εκτελεστες ,βιαστες , τραμπουκους , δολοφονους κοκ ..!

Ειναι ανατριχιαστικο για μενα ως οντοτητα να γνωριζω οτι δολοφονηθηκαν ανθρωποι μεσα σε νοσοκομεια , οτι δολοφονηθηκαν ανθρωποι επειδη μια κλειστη ομαδα αποτελουμενη απο πολιτικους , επιστημονες ,επιχειρηματιες και νεο ταξιτες αποφασισε οτι αυτο ειναι το καλυτερο να κανει για την ανθρωποτητα …εχοντας αυτο στο μυαλο μου δεν μπορω να συνεχισω να υπαρχω μεσα στην κοινωνια σας , να συμμετεχω σε οτιδηποτε εχει δημιουργησει ο πολιτισμος σας , να σεβαστώ νομους και εξουσιες …γνωριζοντας αυτες της αληθειες ειμαι απομονωμένος απο σχεδον το 98% των δραστηριοτητων που θα μπορουσα να ειχα μεσα στην κοινωνια , σκεφτομαι μονο πως θα εκδικηθω τους αδικοχαμενους και πως θα ξεκινήσω πολεμο στο συστημα σας !!…

Ολο αυτο που συμβαινει με οδηγει ,και ειστε απολυτα υπευθυνοι εσεις ολοι που μπορειτε να κανετε κατι για το εγκλημα ,να αναζητησω τροπους να παρω τον νομο στα χερια μου !

Ειμαι σιγουρος οτι σαν και μενα υπαρχουν ακομα χιλιαδες , ειμαι σιγουρος οτι για αυτους τους χιλιαδες δεν θα μπορέσει να περασει αυτη η ζωη χωρις να δουμε την τιμωρια ολων οσων επραξαν το εγκλημα …!

Σας παρακαλουμε λοιπον εσας τους εχοντες ακομα το βημα και το λειτουργημα να πράξετε αμεσα τα δεοντα πριν η αναγκαστικη θηλια της ψυχης μας και το ηθος μας αποφασισει μια για παντα οτι ο νομος πρεπει να τηρηθει και θα τον τηρησουν πλεον μονο αυτοι που μπορουν !

 

 

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. DogFishAttack 06/10/2024 @ 9:52 ΜΜ

    Το παιχνιδι εχει χαθει απο την αρχη. Οι ιδιοι οι παθοντες που σακατευτηκαν η’ χαιρετησαν απο την γνωστη ιστορια υποστηριζουν ακραδαντα οτι δεν ειναι απ αυτο. Οταν σου εγραφα για “νομο στα χερια” μου ελεγες ναι Λολα η’ Ραμπο θα βγαλεις το φιδι απ την τρυπα….Τωρα μονο η προσεχη απεμεινε και ευτυχως δλδ για ολους μας. Εσυ αν εχεις καποιον τροπο να κανεις τον Ραμπο και να ξυπνησουν αυτοι οι οποιο σε καθε σταδιο συγκομιδης πανε ολο και πιο βαθια σε υπνο REM, πες μας να το μελετησουμε.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*