01:20 - 08/06/2024

40 Μερες αμολουσαμε Αετο !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

40 Μερες αμολουσαμε Αετο !

@stranger471111 #CapCut #κατοχικανεα #stranger #συνωμοσια #ενναλακτικησκεψη #νεαταξηπραγματων #ψεκασμενοι #συγκομιδη #nwo #ιλουμινατοι #μασωνια #προδοτες #πατριωτες ♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Gonos

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (12)

  1. Stranger, ισχύει. Ακόμη και μετά την συνδρομή για ένα διάστημα τα θέματα ήταν όλα κλειδωμένα. Τέλος καλό όλα καλά. Χαιρετώ. Καλή Δύναμη στον Αγώνα σας.

  2. Χρησtος 06/08/2024 @ 3:07 ΠΜ

    Δεν φύγαμε ρε φίλε, εδώ είμαστε και θα παίξει και συνδρομή όταν μπορέσουμε. 14ετία και πλέον στρειντζεροπαραξενιάρη περίεργε σε ακολουθάου και δεν τουκναου ρουπ. Kαλή δύναμη, χαιρετισμοί, παίξε μπάλα Νικόλα…

  3. Βασίλης 06/08/2024 @ 4:58 ΠΜ

    Καλημέρα Νικόλα.. Δεκτή η συγνωμη σου γιατι Πράγματι είχα στεναχωρηθεί .. Το “παράξενο” όμως του θέματος είναι .. Που είναι οι Φίλοι .. οι Συνεργάτες .. η επιΚοινωνία σου με τον κόσμο ??
    Πως δεν έγινε πιο γρήγορα αντιληπτό κάτι τέτοιο ??
    Ευχαριστώ για το Χρόνο σου και την Προσοχή σου αγορίνα.

  4. Αρπαχτή πήγες να κανείς κι εσύ . Ακριβώς ότι κάνουν και βολευτες.

  5. Μια γλυκιά ανακούφιση μετά την διαπίστωση του λάθους σου….

  6. Να πω εγω ήμουν μαζι σου που το κατέβασες.

  7. Το Κατοχικα Νεα ειναι πλεον συνδρομητικό κανάλι γράφανε πριν λίγες ημερες, κατά τα άλλα δεν ξέρανε. Δεν με πειράζει το ότι έγινε συνδρομητικό αλλά όχι δούλεμα πως έγινε κατά λάθος.

    • Κατοχικά Νέα 06/09/2024 @ 6:27 ΜΜ

      Γιατι ποιος σου ειπε οτι δεν ειμαστε συνδρομητικο ;;; Μπαινεις σε ολα τα αρθρα ;Οχι ..αρα τι να κανω τωρα να ψαξω γιατρο να σου κανει μετρηση iq στο τι στο διαολο δεν καταλβαινεις ;;..Γερμανικα μιλαμε ρε γαμο το φελεκι μου ;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*