23:10 - 07/06/2024

Ενα μεγαλο τεχνικο λαθος που οφειλουμε να σας ζητησουμε συγνωμη απο το Κατοχικα Νεα !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Βλεπαμε ανα καιρους παραπονα και σχολια που μας ελεγαν κατο ποσο ειναι λογικο να εχουμε κλειστα αρθρα ολα οσα δεν ειναι αυθεντικα δικα μας αλλα αναδημοσιευσεις !… Απολογουμαι και ελπιζω να με καταλαβετε !

Ολα αυτα τα χρονια ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα του Κατοχικα Νεα ηταν τα τρολ , οι σχολιαστες αντινοησης και αποδομησης …και οταν εχεις καει στο χυλο φυσας και το γιαουρτι !

Ταυτοχρονα ολο αυτο το μηνα περασα μια μεγαλη απογοητευση μιας και ειδα 50.000 ατομα να αποχωρουν απο την σελιδα , θυμωσα και εβρισα ειναι η αληθεια μιας και ενιωσα προδομενος …αλλα ειχα κανει λαθος και ζητω συγνωμη !

Οσο και να σας φανει απιστευτο ειχα την εντυπωση οτι το Κατοχικα Νεα καθε μερα βγαζει το 60% ελευθερα αρθρα για ολους και 40% κλειστα αρθρα για τους συνδρομητες,…μια λαθος ομως επιλογη στο συστημα μας ειχε κανει κλειστο ολο το Κατοχικα Νεα !!!

Το κατανοησα μολις τωρα που ο ανθρωπος που εβγαλα αρθρο για να βοηθησουμε με πηρε τηλεφωνο και με ενημερωσε οτι δεν μπορει να δει τιποτα …ενω εγω ειχα την επιλογη να ειναι ελευθερο το αρθρο  , μαλιστα σε βιντεο μου εχω πει σε αναγνωστες μου οτι μποορυν να δουν τα παλια μας αρθρα μιας και ειναι ολα ελευθερα …και οτι στα νεα πολλα ειναι ελευθερα !

Ενα μηνα λοιπον ειχαμε κλειστο το Κατοχικα Νεα χωρις να το γνωριζουμε και ζηταω μια μεγαλη συγνωμη σε ολους οσους νομιζαν οτι θα περασουμε σε απολυτα κλειστο συνδρομητικο σαιτ ! Για να καλυψουμε τους εαυτους για τον νεο νομο επιλεξαμε οτι εχει σχεση με πληροοφρια επικινδυνη και κατα της αφηγησης του συστηματος να την κανουμε να ειναι συνδρομητικη …και πολλυ αλλη πληροφορια να προσπαθησουμε να την εχουμε ελευθερη με ρισκο !

Μολις διορθωσαμε το προβλημα …και θα θελαμε να μας βοηθησετε να γινει γνωστο σε ολους οσους απογοητευσαμε χωρις να το θελουμε !

Βλεπετε οι εχθροι δεν ειναι μονο κοινωνικοι …αλλα υπαρχουν και δαιμονες του τυπογραφειου που επεμβαινουν οταν προκειτε να κανεις αντισταση και αμυνα σε εναν μονιμο πολεμο!

Ενημερωστε λοιπον τους φιλους σας για αυτο το λαθος και οτι το Κατοχικα νεα δεν ειχε κλεισει ολο επι σκοπου αλλα … ειχε κλεισει ολο σαν συνδρομητικο και εμεις νομιζαμε οτι καθε μερα τουλαχιστον δεκα εφτα αρθρα μας ερχονται σε ολους !

Ξανζητω συγνωμη για το λαθος μου , λυπαμαι αν δημιουργησα νεες πεοιθησεις μεσα σας …..αλλα δεν το εκανα εγω αυτο ..αλλα καποια αλλη ενεργεια !

Stranger ..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (29)

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΑΚΑΣ 06/07/2024 @ 11:18 ΜΜ

    Μην απολογεισαι Νικόλα λάθη κάνουμε όλοι μας μόνο όποιος κάθεται και κοιτάζει τα ταβάνι δεν κάνει λάθος

  2. Parodimaria Parodi 06/07/2024 @ 11:31 ΜΜ

    Καλησπέρα Νίκο. Ευχαριστούμε πολύ που ελευθερωσες τα αγαπημένα μας Κατοχικα. Θα έκανα συνδρομή αλλά ήταν πολλά τα 10.00 για το μικρο μου βαλαντιο. Χαίρομαι πολύ για την επιλογή σου. Με εκτίμηση ΠΑΡΩΔΗ ΜΑΡΙΑ.

  3. Χαχαχα γεια σου Τσιακα καλά τα λες
    Και εσύ Νικόλα επίσης

  4. Δεν πειράζει! Είμαστε ακόμη εδώ! Έμπαινα κάθε μέρα και διάβαζα τους τίτλους αφού τα άρθρα ήταν κλειδωμένα! Ακόμη και με τους τίτλους μόνο με καλύπτεις! Κατοχικά νέα και stranger forever!

  5. Πάνω που είχα αρχίσει να τα παίρνω με τον Νίκο με έβαλε στην θέση μου.

  6. Τεχνικο λαθος παντως δεν ηταν στην αρχικη οπου εγραφε “Το Κατοχικα Νεα ειναι πλεον 100% συνδρομητικο…”. Καποιος το εγραψε αυτο το 100%, και τωρα καποιος το αφαιρεσε…Τελοσπαντον δεκτη η συγνωμη μιας και ειναι ενδειξη μετανοιας, κατι που χρειαζεται απ ολους μας αυτους τους δυσκολους καιρους.

    • Κατοχικά Νέα 06/08/2024 @ 12:54 ΜΜ

      Οι νομικοι οροι δεν επηρεαζουν την πραξη φιλε μου , σε καθε αρθρο που ειναι συνδρομητικο λεει ΠΑΝΤΑ …Βρισκεστε πλεον σε Τομεα που μονο τα μελη μπορουν να εχουν προσβαση , σκεφθειτε πολυ σοβαρα αν θελετε να μεινετε στην πληροφορια που διαμοιραζετε ελευθερα απο ολους η αν θελετε να ειστε οι πρωτοι που μαθαινουν την αληθεια με τον τροπο που το κατοχικα νεα την προσεγγιζει.Aν επιλέξετε να κάνετε δωρεά 10 ευρω το μήνα συμφωνείτε ρητά και κατηγορηματικά ότι επιλέγετε να ενημερώνεστε για όλη το ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ,την εναλλακτική πληροφορία, είτε αυτή θεωρείτε συνωμοσία, είτε αυτή θεωρείτε ότι είναι ψευδή είδηση από το εκάστοτε πολιτικός ορθό της χώρας σας, είτε αυτή μιλάει για ανύπαρκτα πράγματα η μη πιστοποιημένα επιστημονικά είτε για θεωρίες μη πιστοποιημένες κοκ, κοκ η δωρεά σας στον Τομέα του Stranger Voice γίνεται με πλήρη επίγνωση στο τι πληροφορία θέλετε να δέχεστε από αυτόν τον Τομέα ! Για αυτο καλο θα ηταν να σταματησεις την πονηραδα …αν δεν εχεις εμπιστουσυνη εδω μεσα οτι αυτο που σου λεμε ειναι και η αληθεια γιατι λυσας να εισαι μαζι μας ;.. Αλλο τι γραφεις να καλυφθεις νομικα αλλο τι κανεις …καμια σελιδα στον κοσμο που εχει συνδρομη δεν ειναι 100% κλειστη γιατι αυτο την εμποδιζει να εξελιχθει ..λες να εχω το σουπερ μαρκετ που πρεπει να μεγαλωσω , το radionics και το peinases που χρειονται την προβολη και διαφημιση και να κλεισω το μηχανημα με χιλιαδες δεκαδες χρηστες καθε μερα ;;,,,Ειπαμε μαλακας αλλα οχι τοσο πια !

      • DogFishAttack 06/08/2024 @ 2:07 ΜΜ

        Ποια πονηραδα αδελφε μου; Να τα παρουμε απ την αρχη; Ειχες ενα σαιτ εντελως ανοιχτο για ολους (και το stranger voice ανοιχτο). Μετα εκανες το stranger voice συνδρομητικο και ολα τα αλλα αρθρα ανοιχτα για ολους. Στη συνεχεια (πριν 40 μερες) ανεβασες κατι αρθρα και ελεγες οτι θα το κλεισεις εντελως διοτι δεν εχεις αλλη επιλογη κλπ κλπ. Το οποιο και εκανες. Τωρα βγαινεις και λες οτι εγινε τεχνικο λαθος που για 1 μηνα ηταν τα παντα κλειδωμενα, αλλα μπαινω και βλεπω οτι το σαιτ το εχεις παλι οπως ητα

        • Κατοχικά Νέα 06/08/2024 @ 2:09 ΜΜ

          Ναι και ;;…Εκανα το Stranger voice συνδρομητικο λες αλλα ξεχνας να πεις οτι και συνδρομητικο που το εκανα και το δηλωσα εβγαζα 80% ελευθερα τα αρθρα …γιατι ξεχνας ρε φιλε δεν ειναι σωστο !! χαχαχαχαχ

          • DogFishAttack 06/08/2024 @ 2:25 ΜΜ

            Δεν νομιζω να ηταν το 80% ελευθερα. Καποια λιγα ηταν αλλα οχι και 80%. Μακαρι να κανω λαθος αλλα τα τελευταια περιπου 4 χρονια μπαινω σχεδον καθημερινα στα Κατοχικα. Το θεμα ομως δεν ειναι αυτο, αλλα εγραψα και αλλα καταλαβες.

      • DogFishAttack 06/08/2024 @ 2:08 ΜΜ

        ν πριν 40 μερες..  Δηλαδη το stranger voice με συνδρομη και ολα τα αλλα ανοιχτα. Οποτε προς τι αυτη η ενημερωση που εκανες πριν 40 μερες για ολα κλειστα; Ειπα καπου οτι δεν εχω εμπιστοσυνη εδω μεσα οτι αυτο που μας λετε ειναι  η αληθεια; η’ οτι λυσαω να ειμαι μαζι σας; Αυτο καταλαβες; Για το μονο που λυσαω ειναι να υπαρχει κυρος και ειλικρινεια.  Ευτυχως εχω μαθει στη ζωη μου να μην πηγαινω καπου με το ζορι αν δεν με θελουν, ενοχλω, καποιος ζηταει την μοναξια του η’ για οποιοδηποτε αλλο λογο.

        • Κατοχικά Νέα 06/08/2024 @ 2:11 ΜΜ

          Ξανα θα το πω να νικησεις πεποιθησεις ..το stranger voice αφου ηταν συνδρομητικο πως και αν πας πισω στον χρονο τωρα αυτη την στιγμη θα βρεις οτι το 80% ΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ηταν ανοιχτο για ολους ;;

      • DogFishAttack 06/08/2024 @ 2:10 ΜΜ

        Δικο σου ειναι το σαιτ και εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις οτι θελεις, δεν ειναι δικο μου. Απ την στιγμη ομως που το εργο σου απευθυνεται σε ενα συγκεκριμενο κοινο ανθρωπων το οποιο ειναι εκ φυσεως δυσκολοπιστοι, αρνητες, ψεκασμενοι, συνωμοσιολογοι κλπ κλπ οφειλεις να σταθεις και εσυ στο υψος τους.

  7. ιωαννης κουλουδης 06/08/2024 @ 12:57 ΜΜ

    μια φορα μαγκας,για παντα μαγκας στις καρδιες μας…!!!!!!
    να σαι παντα γερος ΝΙΚΟΛΑ..δεν χρειαζεται συγνωμες..εμεις συγνωμη που φανηκαμε κατωτεροι των περιστασεων…

  8. ο αγαπητικός της βοσκοπούλας 06/08/2024 @ 1:05 ΜΜ

    Feedback μετά 40ημεο σε υπηρεσίες?
    Kαι μάλιστα ούτε καν αυτό, αφού δεν ήταν μια προγραμματισμένη διαδικασία (ανατροφοδότησης του συστήματος από τα αποτελέσματα) αλλά όπως λες σε ειδοποίησε “ένας άνθρωπος που…” Αυτό ρε μεγάλε δεν είναι λάθος, είναι grand m4l4k14! Μετά από αυτό ξέρεις τι Καταλάβαμε οι ακόλουθοί σου? Ότι είσαι χύμα στο κύμα! Και μετά σου φταίνε οι άλλοι… Εντάξει δεν είχα σκοπό να τρολάρω και να στα χώσω (φιλικά πάντα) αλλά με κάτι τέτοια φτιάχνομαι, να ‘ούμε!

    • Κατοχικά Νέα 06/08/2024 @ 1:11 ΜΜ

      Ρε Μαγκακο , κριτικη και τρολαρισμα ανωνυμο ειναι ευκολο …εισαι ακολουθος μου για ποιο σκοπο οταν δεν γνωριζεις καν γιατι μιλαω τοσα χρονια ;;.. Κναε την δουλεια σου δεν θιγομαι απο ανωνυμους πια ..δεν θεωρω οτι ανθρωπος που κρυβεται πισω απο πληκτρολογιο ,που φοβαται να πει ποιος ειναι οτι μπορει να εχει τον σεβασμο μου για να με ενοχλησει η αποψη σου ..κατσε παιξε με αυτο που εχεις επιλεξει και ολα καλα ..Θες Γκραντ Μαλακια …Υπερ Γκραντ ηταν σου το υπογραφω … και οι λογοι που για 40 μερες δεν το πηρε κανεις χαμπαρι παρα πολλοι που δυστηχως δεν εχεις το κεφαλι να το πιασεις ! Αλλα μιαω μαζι σου στο τρολαρισμα γιατι εχεις και δικιο ..Υπερ Υπερ γκραντ μαλακια … απο που προηλθε ομως εχει μεγαλυτερο ζουμι!

  9. χρηστης 48.456 06/08/2024 @ 2:38 ΜΜ

    Η σελιδα σου και η θεματολογιας της υπαρχει ακριβως γιατι αρκετοι πριν απο εμας πουλησαν σταδιακα την ιδεολογια τους..και σιγουρα το εκαναν για πολλα περισσοτερα απο 10ευρο το μηνα…
    (και μην απαντησεις με χαχαχα..) ειναι συστιμικο κολπο να χρισημοποιουμε χαβαλε για να ελαφρυνουμε μια κατασταση..

  10. Ψεκασμενος 06/08/2024 @ 6:03 ΜΜ

    Και εγώ έμπαινα τουλάχιστον για τους τίτλους, που να βρω παραπανίσια 10 ευρώ με δανεικό wifi κλπκλπ

  11. Φιλονόη 06/08/2024 @ 6:07 ΜΜ

    Mου αρέσει που έβριζες και αυτούς που σχόλιαζαν περί συνδρομών στο λαιβ στην τελευταία εκπομπή σου στον Μπάντι.
    Δικό σου είναι το μαγαζί αδερφέ, όποτε θέλεις το ανοίγεις και όποτε θέλεις το κλείνεις.

    • Κατοχικά Νέα 06/08/2024 @ 6:15 ΜΜ

      Ναι ρε φιλε εβριζα μιας και ημουν σιγουρος οτι η σελιδα ηταν ανοιχτη …τωρα τι θες να σου αναλυσω τι και πως για να με αγαπησεις …;; δεν θες να ξερεις τι και πως ..

  12. Μην ασχολείσαι με ζόμπι… Τον χρόνο σου χαλάς… Όποιος είναι να δουλέψει ο εγκέφαλος του θα δουλέψει… Απλά… Και καλά έκανες και το έβαλες συνδρομητικό έτσι όπως το κατάντησε η άθλια Google… Αλλά όσοι προλάβαμε να ανοίξουμε τον εγκέφαλό μας σε “υψηλά” επίπεδα από εποχής που έγραφε και ο ένας που βλέπει και άλλοι (και εγώ θα έλεγα βοηθήθηκα στο να ανοίξω και άλλο τον εγκέφαλό μου) προλάβαμε… Οι υπόλοιποι εφόσον δεν μπορεί κάποιος να γράψει αυτά που θέλει όπως τα θέλει σκ@τ@ πλέον…

  13. ΦΙΛΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ SITE ΣΟΥ, ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΕΧΩ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ,ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ , ΦΑΓΗΤΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ….ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ…ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ NA ZHTAEI ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΕΝΙΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ….ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ SITE….

    • Κατοχικά Νέα 06/08/2024 @ 8:43 ΜΜ

      Ρε παλικαρια πειτε μου κατι , πως και μαζευτηκατε τοσοι πολλοι σε αυτο το αρθρο να μας πειτε οτι ειναι δυσβαχτατο το δεκαρικο για να μην με πανε φυλακη και εσεις να διαβαζετε την αληθεια ; Μηπως μιλαω γαλικα η γιαπωνεζικα ; Πως και ειστε ολοι της φαμπρικας που δεν αντεχετε 30 λεπτα τη μερα ; και ηρθατε να συμφωνησετε ολοι ;;; Μηπως σας καιει μην δυναμωσει συγκεκριμενη ομαδα …και τα κανει ολα τουμπα ;;.. Πρεπει να το πω και αυτο μιας και εσεις μιλατε σε μενα που εχω ονομα επιθετο και εδρα και εγω ακουω εσας που ειστε ολοι ανωνυμοι με ξενα εμαιλς;; Δεν παρα παει το θεμα να μας πεισετε ολους οτι το δεκαρικο ειναι κατι το απιστευτα μεγαλο; Γιατι νοιωθω οτι η συντονισμενη αυτη προσπαθεια ειναι αλλων υπηρεσιων και φατριων ;; Ε γαμο τον αντιχριστο μου ….λαθος κανω ;;

  14. χρηστος 06/08/2024 @ 10:55 ΜΜ

    νικολα

  15. χρηστος 06/08/2024 @ 11:03 ΜΜ

    νικολα ολοι κανουμε λαθοι αδερφε φτανει να εισαι αρσενικος ειτε ετσι ειτε αλλιως καταλαβες το λαθος και αυτο σε τιμα ασε τωρα τους φελους σε αφτα που σου λενε ….το πιο συμαντικο ειναι τοσα χρονια που προβληματιζομαστε σε αυτο το σαιτ που μαθενουμε τα ψαγμενα κ.τ.λ και που τα κλειδωσες και μονο που διαβαζαμε την επικεφαλιδα καταλαβαιναμε τη επαιζε…. οποτε ειδες υπαρχουν και ανθρωποι που πλεων δεν χρειαζεται και πολλα πολλα για να καταλαβουν…. σε ευχαριστουμε για το λιθαρακι το δικο σου

  16. O αγαπητικός της βοσκοπούλας 06/09/2024 @ 11:11 ΠΜ

    Χαίρομαι για το ότι συμφωνούμε στο αποτέλεσμα.
    Τώρα ο λόγος που συνέβη αυτό, (το ρεζουμέ δηλαδή της υπόθεσης), εμένα μου είναι αδιάφορο, δεν έχει κάποιο νόημα να το ξέρω εγώ, ή κάποιος άλλος τρίτος που δεν εμπλέκεται στις προσφερόμενες υπηρεσίες που παρέχεις. Εσύ οφείλεις να το αναζητήσεις (την παθογένεια) και βέβαια να δώσεις ριζική λύση. Και μπράβο σου άμα το έπραξες. Αλλά αυτό έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα. Αυτή είναι η ένστασή μου Αυτά από έναν ανώνυμο που δεν έχει να κερδίσει κάτι

  17. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.ΕΓΩ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 780 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΖΗΣΩ 5ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΑΠΟΡΩ, ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ:”Ρε παλικαρια πειτε μου κατι , πως και μαζευτηκατε τοσοι πολλοι σε αυτο το αρθρο να μας πειτε οτι ειναι δυσβαχτατο το δεκαρικο”. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΙΜΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    • Κατοχικά Νέα 06/09/2024 @ 6:31 ΜΜ

      Ρε παλικαρι ηρθες να μας πεις το πονο σου ..που ειναι πονος εκατομμυριων ελληνων και στο τελος μας λες οτι ενημερωνεσαι απο αλλη σελιδα … με εμαιλ live.com δεν παιζει ουτε μια στο δις να εισαι αληθινος αναγνωστης ..και οτι σου εδωσα βημα τρεις φορες φανερωνει ποσο μαλακας ειμαι !… Εκανες την δουλιτσα που εχεις μαθει τωρα ασε μας στην ησυχια μας ..καλα κανεις να ενημερωνεσαι απο αλλη σελιδα ..μια χαρα ειναι ολες οι σελιδες του κοσμου !Εγω θα σου μαθω να εχεις σωστη κριση ; Οχι κανε την δουλεια σου και εμεις την δικη μας ..μην το συνεχισεις ομως το κλαψολοι το στημενο γιατι στην επομενη θα ακουσεις καντηλια…Ελληνα φτωχε με εμαιλ live.com…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*