Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:50 - 07/06/2024

Στην Μπίλντερμπεργκ συζήτησαν τρία θέματα. Πόλεμο, πόλεμο, πόλεμο

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Δυστυχώς όσες περισσότερες πληροφορίες διαρρέουν από τα κέντρα εξουσίας διεθνώς, τόσο περισσότερο γίνεται φανερό ότι ο πυρηνικός πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Όσο και αν είναι στενάχωρη για τους ανθρώπους μια τέτοια έκβαση της διεθνούς περιπλεγμένης καταστάσεως ο πόλεμος έχει προαποφασισθεί. Οι παγκόσμιοι ηγέτες περιπλέκουν οι ίδιοι την κατάσταση για να φαντάζει ο πυρηνικός πόλεμος ως αναπόφευκτη εξέλιξη. Τα αποτελέσματα ενός τέτοιου πολέμου, όλως τυχαίως, εξυπηρετούν απόλυτα και τα σχέδια της παγκοσμίου ελίτ.

Δεν μας λένε όμως τι πρόκειται να επιφέρουν στο περιβάλλον, που κατά τα άλλα θέλουν να σώσουν, οι πυρηνικές εκρήξεις. Κάποιοι φιλάνθρωποι και ανήσυχοι ερευνητές δημοσιεύουν τα αποτελέσματα που θα έχουν αυτού του είδους οι εκρήξεις. Ας τα δούμε αυτά με την σειρά.
Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που έγινε στην Μαδρίτη από τις 30 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, συζητήθηκαν η έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και οι πολιτικές που πρέπει να ακολουθήσουν οι της ελίτ ώστε να εγκαθιδρύσουν ένα παγκόσμιο σύστημα ελέγχου και το σύστημα του ενός, παγκοσμίου, κράτους.

Άλλα θέματα συζητήσεως ήταν η Τεχνητή Νοημοσύνη και ο ρόλος της στην ασφάλεια (ενν. στην ασφάλεια της εξουσίας), οι μεταβολές στην βιολογία, προώθηση κλιματικής αλλαγής, το μέλλον του πολέμου, οικονομίες Ευρώπης και ΗΠΑ, πόλεμος στην Ουκρανία, πόλεμος στην Μέση Ανατολή, Ρωσία, Κίνα.

Οι πόλεμοι αυτήν την στιγμή είναι αρκετοί και κυρίως αναμένεται εντατικοποίηση πολεμικών συγκρούσεων σε πολλά μέρη της Γης. Όπως, σε Καύκασο, σε όλα τα σύνορα του Ιράν, Πακιστάν – Ινδία, Κορεατική χερσόνησο, Ταϊβάν, Υεμένη, Κεντρική Αμερική, Υποσαχάρια Αφρική (Ρουάντα, Ουγκάντα, Σομαλία, Αιθιοπία, κ.α.), επέκταση του πολέμου στην Μέση Ανατολή (ενημερωτικά να ειπωθεί ότι ήδη αναχωρούν και Έλληνες μισθοφόροι για την Ιορδανία). Για όλ’, αυτά είναι άκρως απαραίτητη η λογοκρισία των ανθρώπων και γι αυτό θέλουν την τεχνητή Νοημοσύνη. Την θέλουν για τον έλεγχο όλων των πληροφοριών και ειδήσεων που θα δημοσιεύονται και φυσικά θ’ απαγορεύουν ότι τους ενοχλεί διότι ως γνωστόν, η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα.

Τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, όπως πάντα, συναντούνται απολύτως μυστικά και έχουν ορκιστεί στο απόρρητο, σύμφωνα με τον κανόνα του Chatham House. Βάσει αυτού του κανόνος, του συγκεκριμένου εν Λονδίνω Ιδρύματος, απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομάτων και συζητήσεων στα γκόιμ που ζουν στην φαιδρή κοσμάρα τους. Σύμφωνα με μελέτη του Lukas Kantor του Πανεπιστημίου Καρόλου της Πράγας (πρωτεύουσα της Τσεχίας) διαπιστώνεται ότι τουλάχιστον 133 πολιτικοί αναδείχθηκαν σε θέσεις εξουσίας μετά την παρουσία τους σε μια συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ! Μεταξύ αυτών είναι οι Μπιλ Κλίντον, Άνγκελα Μέρκελ και Εμμανουήλ Μακρόν. Σύμφωνα πάντα με τον Lukas Kantor, του οποίου η έκθεση υπάρχει ολόκληρη στο academia.edu, άλλοι τουλάχιστον 42 συμμετέχοντες έγιναν πρωθυπουργοί, πρόεδροι ή ανώτατα στελέχη Διεθνών Οργανισμών όπως π.χ. η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Ο Kantor έγραψε: «Από το 2019 έως το 2023, όλοι οι βασικοί διεθνείς οργανισμοί —ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΔΝΤ και ΟΗΕ— έχουν την προεδρία των Bilderbergers (Ursula von der Leyen, Jens Stoltenberg, Kristalina Georgieva και Antonio Guterres). Φαίνεται απίθανο αυτό να είναι απλώς μια σύμπτωση».

Είναι ενδιαφέρον ότι το θέμα του πολέμου ήταν στην ημερήσια διάταξη κατά την συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ εφέτος στην Μαδρίτη. Σχεδόν κάθε δυτικό κράτος συμφωνεί με την επέκταση της σύγκρουσης Ρωσίας – Ουκρανίας και να γίνει ένα από τα κύρια θέατρα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος μάλλον θα γίνει πυρηνικός κάποια στιγμή. Οι μόνες δύο χώρες στη Δύση που έχουν ηγέτες οι οποίοι τοποθετούνται σθεναρά κατά της επέκτασης του πολέμου είναι η Ουγγαρία και η Σλοβακία. Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Βίκτωρ Ορμπάν, δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί λόγω ψευδών καταγγελιών για διαφθορά και ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίκο, πυροβολήθηκε τέσσερις φορές σε απόπειρα δολοφονίας τον περασμένο μήνα (επέζησε από θαύμα). Οποιοσδήποτε δυτικός ηγέτης τολμήσει να αντιταχθεί στις πολιτικές της παγκοσμιοποιητικής ελίτ κινδυνεύει να εξαλειφθεί με κάθε τρόπο.

Αλλά αυτά δεν εμπόδισαν τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας Βίκτωρ Ορμπάν, στη Βουδαπέστη το Σάββατο 1 Ιουνίου, να καταγγείλει την πολιτική της ΕΕ για κλιμάκωση της έντασης με τη Ρωσία κατά την φιλειρηνική διαδήλωση που έγινε στην Πράγα. Ο Πρωθυπουργός Ορμπάν απευθύνθηκε στο πλήθος λέγοντας: «Ποτέ άλλοτε δεν είχαν παραταχθεί τόσοι πολλοί άνθρωποι για την ειρήνη. Είμαστε το μεγαλύτερο ειρηνευτικό σώμα, η μεγαλύτερη ειρηνευτική δύναμη στην Ευρώπη. Η Ευρώπη πρέπει να αποτραπεί από το να σπεύσει στον πόλεμο, θα σπεύσει στην ίδια της την καταστροφή». Με βάση αυτό, φαίνεται ότι αυτήν την στιγμή μόνο οι Ούγγροι σκέπτονται λογικά.

Το ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πυρηνικός Πόλεμος είναι αναπόφευκτος φαίνεται και από τη στάση του Προέδρου των ΗΠΑ, Ιωσήφ Μπάιντεν. Ο uncle Josef για δύο χρόνια ήταν ανένδοτος στο να χρησιμοποιηθούν αμερικανικά όπλα εναντίον της Ρωσίας. Τώρα αλλάζει τελείως πολιτική στάση και ωθεί όλη την Δύση σε πυρηνική αναμέτρηση με την Ρωσία. Αν αυτό δεν είναι τρέλα, τι είναι; Είναι οι πολίτες στην Δύση πράγματι αδιάφοροι ή ο ρόλος των Δυτικών ΜΜΕ είναι τόσο ισχυρός και κρατούν τους Δυτικούς σε αφασιακή κατάσταση; Ο Πούτιν λέει τι έρχεται στην Δύση, αλλά ουδείς ακούει.

Υπ’ όψιν ότι ο Ιωσήφ Μπάιντεν και ο κάθε Πρόεδρος των ΗΠΑ, σύμφωνα με αναλυτές στις ΗΠΑ, ο χρόνος που έχει στην διάθεσή του για να πάρει απόφαση για επιβίωση ή καταστροφή, από την στιγμή που θα ανιχνευθεί από τους αμερικανικούς δορυφόρους εκτόξευση πυρηνικού πυραύλου από Ρωσία ή Κίνα (την Βόρειο Κορέα δεν την υπολογίζουν), είναι 6 λεπτά! Το προσέξατε το «6»; Σύμφωνα με το τρέχον δόγμα των Η.Π.Α., το δόγμα «εκκίνησης με προειδοποίηση», υπάρχει ο ελάχιστος χρόνος των 6 λεπτών για συζήτηση ή αξιολόγηση της κατάστασης. Οπότε ο Πούτιν κατασκεύασε όπλα καταστροφής των δορυφόρων, πόλεμος των άστρων, ώστε να έχει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Από την αρχή, στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας, ήταν φανερό ότι η τακτική της χαλαρής στρατιωτικής επιχείρησης ήταν μια στρατηγική γκάφα που θα επέτρεπε στη Δύση να εμπλακεί, με συνέπεια τη διεύρυνση του πολέμου. Αυτό ακριβώς έχει συμβεί, αλλά τα χρηματιστήρια της Δύσης καταρρίπτουν ρεκόρ αποδόσεων τα δύο αυτά χρόνια. Τώρα φτάσαμε στο σημείο όπου ο Πούτιν λέει στη Δύση να κάνει πίσω ή να μην σκέπτεται τα πυρηνικά. Η Ουάσιγκτον δεν νοιάζεται τόσο για τους Ουκρανούς όσο για τους Παλαιστίνιους. Η σύγκρουση όμως στην Ουκρανία είναι ένας τρόπος για τις ΗΠΑ ν’ αναγκάσουν την Ρωσία σε μια απάντηση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να επιτεθεί ο σχηματισμός ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στην Ρωσία. Τι θα εξυπηρετήσει αυτό; Είναι μια μορφή αυτοκτονίας για τη Δύση, αλλά ικανοποιούνται τα σχέδια της ελίτ.

Το πιο σημαντικό που κανείς δεν μας λέει είναι το τι συνέπειες θα έχουν οι εκρήξεις των νέων, «μοντέρνων», πυρηνικών όπλων. Αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να είναι στις πρώτες σελίδες για να ξέρουν οι άνθρωποι τι μας ετοιμάζουν. Τι θα συμβεί λοιπόν στον πλανήτη, δηλαδή πόσο καταστροφικές θα είναι οι συνέπειες στην Γη, μετά από εκρήξεις σύγχρονων πυρηνικών πυραύλων;

Την απάντηση την παίρνουμε από την επικεφαλής μιας επιστημονικής ομάδος, την Cheryl Harrison, επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Ωκεανογραφίας και Παρακτίων Επιστημών του LSU, του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Λουιζιάνα, με την μελέτη της που συνυπογράφηκε και από μια άλλη ομάδα εμπειρογνωμόνων. Η επιστήμων αυτή , διεξήγαγε πολλαπλές προσομοιώσεις υπολογιστή για να αξιολογήσει τις συνέπειες του περιφερειακού και μεγάλης κλίμακας πυρηνικού πολέμου με βάση τα σημερινά δεδομένα.

Είναι πολύ βαρύ το παρακάτω κείμενο. Οι προσομοιώσεις έδωσαν μια θλιβερή εικόνα. Σε όλα τα σενάρια, οι πυρηνικές καταιγίδες θα απελευθέρωναν αιθάλη και καπνό στην ανώτερη ατμόσφαιρα, εξαλείφοντας ουσιαστικά τον Ήλιο και προκαλώντας παγκόσμιες καταστροφές στις καλλιέργειες, άρα θα προκύψει έλλειψη τροφίμων, άρα θα έλθει πείνα. Η έλλειψη ηλίου θα επηρεάσει φυσικά και τους ανθρώπους και ειδικά αυτούς οι οποίοι έχουν ταλαιπωρημένο ανοσοποιητικό. Η έλλειψη βιταμίνης D3 θα έχει ολέθρια αποτελέσματα στους ανθρώπους.
Μέσα στον πρώτο μήνα μετά τις πυρηνικές εκρήξεις, οι μέσες παγκόσμιες θερμοκρασίες θα έπεφταν κατακόρυφα κατά περίπου 13 βαθμούς Φαρενάιτ, ξεπερνώντας ακόμη σε πτώση θερμοκρασίας και την τελευταία Εποχή των Παγετώνων.

Προσέξτε ‘δώ πως τα φέρνει το σατανικό μυαλό τους και αποδεικνύεται πόσο πολύ υπηρετούν και τιμούν στον θεό τους. Η μέση θερμοκρασία του πλανήτη είναι 14 βαθμοί Κελσίου ή 57 βαθμοί Φαρενάιτ. Αν πέσει η θερμοκρασία 13 βαθμούς Φαρενάιτ, τότε η μέση θερμοκρασία στην Γη θα είναι 44 βαθμοί Φαρενάιτ, δηλαδή, 6,66 βαθμοί Κελσίου. Είναι άπιαστοι. Και το ερώτημα; Γιατί τότε «σπρώχνουν» τους ανθρώπους και τα κράτη στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πινάκων; Στον πυρηνικό χειμώνα θα είναι άχρηστα και οι φιλάσθενοι και πεινασμένοι άνθρωποι θα είναι και χωρίς ενέργεια.

Συνεχίζει η κυρία Cheryl Harrison. Επιπλέον, η απότομη ψύξη των θερμοκρασιών των ωκεανών θα οδηγούσε σε επέκταση του θαλάσσιου πάγου, εμποδίζοντας τα μεγάλα λιμάνια και εμποδίζοντας τις ναυτιλιακές διαδρομές στο βόρειο ημισφαίριο. Αυτή η διαταραχή θα παρεμπόδιζε σοβαρά τη διανομή βασικών αγαθών, επιδεινώνοντας τις ελλείψεις τροφίμων σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Σαγκάη.

Οι επιπτώσεις θα εκτείνονται πολύ πιο πέρα ​​από την επιφάνεια της θαλάσσης, με τα θαλάσσια οικοσυστήματα να αντιμετωπίζουν αποδεκατισμό καθώς τα επίπεδα φωτός θα πέφτουν κατακόρυφα, διαταράσσουν την ευαίσθητη ισορροπία των θαλάσσιων φυκιών, τη βάση του θαλάσσιου τροφικού ιστού. Αυτή η καταστροφική διαταραχή θα οδηγήσει σε εκτεταμένο λιμό στους ωκεανούς, ακρωτηριάζοντας τις αλιευτικές βιομηχανίες και την υδατοκαλλιέργεια παγκοσμίως. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως θα επιφέρουν μείωση του πληθυσμού.

Αυτοί είναι οι λόγοι που θα χρησιμοποιηθούν πυρηνικά, διότι εξυπηρετούν απόλυτα τα σχέδιά τους. Θέλουν χάος και μείωση πληθυσμού. Εν αρχή ην το χάος… Είναι δυνατόν αυτοί της ελίτ να νοιαστούν για το κλίμα, ενώ εσύ πίνεις ποτό με πλαστικό καλαμάκι και νομίζεις ότι έτσι θα σώσεις τον πλανήτη; Ζούμε μια τρέλα!

Οι μάζες, και λόγω ευρωεκλογών τώρα, είναι μπλεγμένες στα ψεύτικα δίχτυα των «–ισμών». Καπιταλισμός , κομμουνισμός, σοσιαλισμός, κοκ. Ο μόνος «–ισμός» που θα σώσει, για ακόμη μια φορά, τον πλανήτη είναι ο Ελληνισμός δια των Ελλήνων που είναι ακόμη Έλληνες.
Χρήστος Μαντζιάρης



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*