14:54 - 05/06/2024

Ημερα Ραδιονικης Σημερα , μεγαλη Πιεση ….Διαβασε το !

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ξεκινησα σκληρα πριν μερικες μερες και εβαλα νεα ορια και τιμες …ισχυουν κανονικα αλλα δεν εχω δημιουργησει το μεταξυ μας συμβολαιο για το θεμα ειδικου ραδιονικου σκευασματος σε θεματα ειδικα … Ειμαι σκληρος αλλα με φωναζουν φετα λοιπον και ετσι πολλοι φιλοι μου ξαναζητησαν ειδικα νομισματα που απο χτες το βραδυ φτιαχνω και θα τα στειλω δωρεαν !

Πολλα θεματα ειναι απιστευτα ιδιαιτερα και εχω λυωσει στο διαβασμα ..και ταυτοχρονα στην απωλεια ενεργειας , οπως γινεται παντα σε καθε δημιουργια αυτου του ειδους !

Εχω εναν φιλο ηλικιωμενο , ραφτης απο τους παλιους που με αξια και τεχνη πηγε καλα στην ζωη του , εζησε αξιοπρεπως…στα παλια καλα χρονια ! Πολλα θεματα για να λυθουν θελουν πανω απο 3 νομισματα …σαν ας πουμε συνδιασμος για συνεπικουρικη βοηθεια !!…

Αυτο ειναι ενα προβλημα μιας και βαλε βγαλε απο τσεπη , αλλαξε πουκαμισο , αλλαξε παντελονι πολλοι φιλοι εχαναν ξανα και ξανα τα νομισματα τους , εγω στις προσωπικες μου εφαρμογες για να λυσω προσωπικα προβληματα τα εχανα η τα κατεστρεφα σε σημειο να μην γνωριζω ποιο ειναι τι !

Ετσι αποφασισα να ζητησω στον φιλο ενα ειδικο βραχιολι με θηκες οπου θα μπορουν ολοι να εχουν σε σωστο σημειο και χωρις να ταλαιπωρουνται τα νομισματα τους

Με το χερι γραμμενο το radionics.gr ..ενταξει δεν βγαινει και πολυ ομορφο ετσι θα φροντισω να γινει με λογκο και θερμοσταμπο και θα το βαλω σαν προιον με τιμη 5 ευρω…οσο πληρωνω στον φιλο μου ακριβως με σκοπο να τον ενισχυσω !… Ειναι χειροποιητο με 5 θηκες που κλεινουν με χρατς και με λαστιχακι για να ταιριαζει σε καθε καρπο ! …Ωραιο; Ωραιο και ο φιλος να εχει μεροκαματο !!

Για ολους οσους εχουν ηδη ραδιονικα νομισματα και αντιμετωπιζουν το δικο τους προβλημα γνωριζω οτι σας εκανε κλικ … !

Μην φυγεις στο τελος σου εχω μεγαλο νεο , διαβασε μεχρι το τελος !

Παμε τωρα να σας δωσω εναν τυφλοσουρτη που θα σηκωσω και στο radionics.gr ετσι ωστε να γνωριζεται τι ειναι τι και πως συνδιαζεται κοκ …!

Οι ενδειξεις σε καθε σακουλακι με ραδιονικο νομισμα ειναι οι εξης :

ΗΕΑL – Ολα τα νομισματα με αυτη την ενδειξη τα φοραμε ολη μερα και τα βγαζουμε στον υπνο μας (Βελτιστη χρηση ταυτοχρονης χρησης νομισματων ειναι τα 3 νομισματα πανω μας )

HEAL-KILL Τα νομισματα με αυτη την ενδειξη τα φοραμε οσο αντεχουμε ..μολις μας ενοχλησουν τα βγαζουμε (Ενοχληση ειναι το αισθημα κουρασης , πονοκεφαλος , ζαλαδα , ταση προς εμετο κοκ)

DETOX HEAL KILL Και εδω ακολουθουμε τον κανονα οσο αντεχω αλλα εχουμε μεσα στο μυαλο μας το εξης …αν εχουμε χρησιμοποιησει η χρησιμοποιουμε HEAL-KILL H KILL τοτε παντα πρεπει να εχουμε και της αναγκαιες ωρες του detox heal kill ωστε να μπορουμε να πεταξουμε εξω οτι σκοτωσαμε ! Δηλαδη μπορεις να δεις το heal kill Η Kill σαν τον σκοπευτη που αφηνει πισω τους νεκρους και το detox heal kill σαν το ασθενοφορο που ερχεται να παρει απο το πεδιο μαχης τους νεκρους να τους βγαλει εξω !!

KILL και DETOX KILL Παντα με χρονο που αναγραφεται πανω σε καθε σακουλακι ….πχ 4 ωρες ημερα !

WM Αυτα τα νομισματα εχουν πανω τους την ταυτοτητα φαρμακου και πρεπει να τα φοραμε με ευλαβια στον χρονο και στον συνδιασμο που θα αναγραφεται πανω στο σακουλακι …πχ 1 ωρα στις 12 μεσημερι μια ωρα 12 βραδυ !

Συνδιασμοι – Παραδειγμα 

Ας πουμε οτι εχεις επικονδυλιτιδα και τενοντιτιδα , θα λαβεις δυο heal ενα για την καθε στοχευση , ενα detox kill 4 ωρες ημερα για 15 μερες και ενα detox heal kill αν θεωρηθει αναγκαιο να καθαριστει κατι ακομα για να μειωθει η φλεγμονη !

Πως τα φορας , ο νομος του 3 

Τα δυο heal και το αρχικο detox kill για δεκαπεντε μερες, μολις περασουν τα δυο heal και το detox heal kill , αν εχεις παραπανω θεματα με περισσοτερα heal και heal kill κοκ ..τοτε πας σε κυκλους εννεα ημερων αλλα παντα επιλεγωντας 2 προς 1 …δυο heal ενα απο τα detox-kill-heal kill , μην ανησυχείτε δεν μπορει να γινει λαθος με την ραδιονικη η κακος συνδιασμος …το σωμα σας θα σας δειξει ακριβως τι και πως !

Αν θυμαστε τον κανονα του 3 , τον κανονα οτι σκοτωνω πρεπει να το καθαριζω και το 2 προς ενα τοτε θα βρειτε μονοι σας τους σωστους συνδιασμους !

Παμε για τα καλα νεα της ημερας ,…για να μην πω ηδη …αλλα να πω ειμαστε κοντα …εχουμε βρει τροπο να κανουμε το σωμα του ανθρωπου μεγαφωνο!!.. Δηλαδη να δονειτε ολοκληρο στο σημα – σηματα που μας ενδιαφερουν !…

Με τον ιδιο τροπο μπορουμε να κανουμε ενα κρεβατι μεγαφωνο …η ενα αυτοκινητο ..! ….Η το σκυροδεμα ενος κτηριου και πολλα ακομαααααααα…..! Σημαντικο ; Δεν ειμαι σιγουρος οτι η φαντασια σου θα σε βοηθησει να καταλαβεις τι μολις διαβασες …αλλα επρεπε να γραφθει στο πεδιο !

Αυτα ..παω να συνεχισω την δημιουργια ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ στην ραδιονικη για οσους ενδιαφερονται χωρις ποτε να υποσχεθω οτι μπορει να υπαρχει θεραπεια μεσα απο την ραδιονικη

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Καλησπέρα Νίκο σου έστειλα με καθυστέρηση την απάντηση στο μαιλ για το αν συνεχίζω να θέλω το νόμισμα για την ονυχομηκυτιαση και ήταν θετική. Μη με ξεχάσεις γιατί πιστεύω ότι μπορεί να.με βοηθήσει και στο σοβαρότερο πρόβλημα που σου έχω ξαναπεί. Οι δύο όγκοι που έχω στον εγκέφαλο δεν είναι κυτταρικοι είναι μηκυτισιακοι. Και επειδή πιστεύω ότι όλα συνδέονται στο σώμα και τα νύχια των ποδιών σπάνε χρόνια τώρα κάποια σύνδεση πρέπει να υπάρχει. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων να είσαι πάντα καλά.

    • Κατοχικά Νέα 06/05/2024 @ 4:09 ΜΜ

      Εχω ετοιμασει για τα νυχια θα φυγουν αυριο , αν θες και για κατι αλλο πρεπει να μου πεις ..

      • Νίκο δεν ξέρω τι άλλο θα βοηθούσε. Νόμισμα αποτοξίνωσης θα έχει όπως τις άλλες φορές? Με τον ίδιο τροπο που εξοντώνει τους μύκητες στα νύχια μπορεί να τους χτυπήσει και σε όλο το σώμα?Για καντίνα υπάρχει? Όπως και να χει σε ευχαριστώ πολυ

  2. Alice who the fuck is Alice??? 06/05/2024 @ 4:39 ΜΜ

    Πω πω πω θα τρελαθωωωωωωωωωωωωω 💙

  3. Alice who the fuck is Alice??? 06/05/2024 @ 4:41 ΜΜ

    Θα ητανε πολυ ομορφο το “λογκο” να ειναι ραμμένο δεν θα χαλασει εύκολα και θα ειναι ομορφότερο πιστεύω 🌸

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*