Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:54 - 03/06/2024

Ο θρύλος των Dallas Cowboys και νικητής του Super Bowl Larry Allen πεθαίνει ξαφνικά σε ηλικία 52 ετών ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο Μεξικό

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φαουτσι ανακριση οπως πρεπει να γινει σε χιλιαδες ακομα σαν και αυτον ….σε ολη την Γη !

Ο θρύλος των Dallas Cowboys και νικητής του Super Bowl Larry Allen πεθαίνει ξαφνικά σε ηλικία 52 ετών ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο Μεξικό

Ο θρυλικός γκαρντ των Dallas Cowboys και νικητής του Super Bowl Larry Allen πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 52 ετών, ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά του στο Μεξικό.

Ο Άλεν έπαιξε στο NFL για 14 σεζόν μετά το ντραφτ του 1994, κυρίως με τους Ντάλας Κάουμποϊς, πριν υπογράψει συμβόλαιο με τους Σαν Φρανσίσκο 49ers για τις δύο τελευταίες σεζόν της καριέρας του.

Έπαιξε στο Super Bowl XXX το 1996 – βοηθώντας τους Cowboys να νικήσουν τους Pittsburgh Steelers με 27-17 στην Αριζόνα.

Ο Άλεν κέρδισε δέκα επιλογές Pro Bowl κατά τη διάρκεια της καριέρας του – τις περισσότερες από κάθε άλλον επιθετικό παίκτη στην ιστορία των Cowboys – και εισήχθη στο Pro Football Hall of Fame το 2013.

Ο Allen αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Janelle, τις κόρες του Jayla και Lariana και τον γιο του, Larry III.

Οι Dallas Cowboys ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους: «Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο θρύλος των Cowboys, πρωταθλητής του Super Bowl, μέλος του Cowboys Ring of Honor και μέλος του Pro Football Hall of Famer Larry Allen απεβίωσε ξαφνικά ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Μεξικό με την οικογένειά του την Κυριακή.

‘Ο Λάρι, γνωστός για τον μεγάλο αθλητισμό του και την απίστευτη δύναμή του, ήταν ένας από τους πιο σεβαστούς και καταξιωμένους επιθετικούς αμυντικούς που έπαιξαν ποτέ στο NFL.

Η ευελιξία και η αξιοπιστία του ήταν επίσης χαρακτηριστικά στοιχεία της καριέρας του. Μέσα από αυτό, συνέχισε να αποτελεί έμπνευση για πολλούς άλλους παίκτες, καθορίζοντας τι σημαίνει να είσαι σπουδαίος συμπαίκτης, ανταγωνιστής και νικητής.

‘Τον αγαπούσαν και τον φρόντιζαν βαθιά η σύζυγός του, Janelle – την οποία αποκαλούσε καρδιά και ψυχή του – οι κόρες του Jayla και Lariana και ο γιος του, Larry III.

‘Η οικογένεια Jones και οι Cowboys εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους, τις σκέψεις και τις προσευχές τους στην οικογένεια Allen και θρηνούν μαζί με τους πολλούς άλλους φίλους και συμπαίκτες των Cowboys που επίσης αγαπούσαν τον Larry.

‘Οι ρυθμίσεις για την επιμνημόσυνη δέηση και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στο εγγύς μέλλον’.

Η εντυπωσιακή καριέρα του Allen στο NFL είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτη αν αναλογιστεί κανείς την τραυματική παιδική του ηλικία.

Μεγαλώνοντας στο Κόμπτον, προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα και παραλίγο να πεθάνει όταν ήταν μόλις έξι εβδομάδων.

Στη συνέχεια, όταν ήταν εννέα ετών, ο Άλεν μαχαιρώθηκε 12 φορές στο κεφάλι και τον ώμο από έναν νεαρό γείτονα, ενώ προστάτευε τον αδελφό του.

Ο πρώην αμυντικός του Sonoma State κάποτε έβγαλε στον πάγκο 700 κιλά, ενώ οι άφωνοι συμπαίκτες του τον παρακολουθούσαν και στη συνέχεια τον πολιορκούσαν.

Οι Cowboys προέρχονταν από διαδοχικές νίκες στο Super Bowl όταν επέλεξαν τον Allen. Ήταν περιτριγυρισμένος από Pro Bowl επιθετικούς αμυντικούς, αλλά δεν άργησε να γίνει αντιληπτός, φτάνοντας τελικά σε 11 Pro Bowl.

Στα τέλη της rookie σεζόν του, ο Άλεν έσωσε ένα touchdown με το τρέξιμο του Darion Conner, όταν φαινόταν ότι ο linebacker της Νέας Ορλεάνης είχε μόνο τον Troy Aikman για να νικήσει στην πλάγια γραμμή. Το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης καριέρας του καθορίστηκε από τη δύναμη – πρώτα ως τάκλιν, όπου οι Cowboys υπολόγιζαν ότι θα ήταν βασικός, και τελικά ως γκαρντ.

‘Το National Football League είναι γεμάτο από προικισμένους αθλητές, αλλά μόνο λίγοι σπάνιοι έχουν συνδυάσει το μέγεθος, την ωμή δύναμη, την ταχύτητα και την ευκινησία του Larry Allen’, ανέφερε το Hall of Fame σε ανακοίνωσή του. ‘Αυτό που μπορούσε να κάνει ως επιθετικός αμυντικός συχνά ξεπερνούσε τη λογική και την κατανόηση’.

Αφού αποσύρθηκε, ο Άλεν αποσύρθηκε σε μια ήσυχη ζωή στη Βόρεια Καλιφόρνια με τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του.

dailymail.co.uk



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*