15:40 - 03/06/2024

Δημος Κυμης Αλιβεριου , το αλιβερι χωρις νερο εδω και 5 ωρες χωρις καμια προειδοποιηση !!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

… Και λεω εγω τωρα ..τι εγινε ρε Δημε ; απο τωρα εχουμε ελλειψεις ; Η επεσε τηλεφωνο να εκπαιδευσεις το ποπολο στην Κλιματικη αλλαγη;;

..Επειδη γνωριζω οτι τωρα εχουν μερικες μουτσουνες κολοτρεχαμενες στραβωσει και με υφος καρδιναλιου λενε ..μα τι λεει δεν γνωριζει να ενημερωσω ολες της τους γλυφτρομανεις οτι μπορει εσενα να σου εχουν πει την μια ιστορια αλλα εγω μιλαω για την αλλη ιστορια που ενας απο εκει μεσα παιρνει χαμπαρι τι ρωτησα !

… Απο τωρα αρχες καλοκαιριου οι νεροσυλλεκτες , πηγες και δεξαμενες εμειναν χωρις νερο; Εχουμε παλι βλαβη σε γεννητρια ; Εκλεψαν παλι οι γυφτοι το χαλκο ; Κατεβηκε ο Διας και εμποδιζει την ροη του νερου ;.. Κοιτατε μην την πατησετε εσεις οι “μυημενοι” ξανα οπως και με το αφηγημα της πανδημιας και κανετε τα ιδια λαθη ξανα …

Μην πιστευετε τους απο πανω σας , μην εκτελειτε κατα γραμμα εντολες , μην ακουτε ξανα αφηγματα μη αποδεδειγμενα γιατι μπορει για τους πολλους κολακες να ειστε αρεστοι και αγαπημενοι αλλα για τους λιγους με γνωση γινεστε ρεζιλη των σκυλιων !/…Και εν πασει …αντε και εγινε η στραβη και δεν ειναι δογμα και εντολη …μια ενημερωση να ξερουμε ποτε θα χεσουμε; …

Ποσο δυσκολη ειναι μια αυτοματη ενημερωση με sms Πχ ;; Κλεινω το μηνυμα μου προς τους προυχουντες και εξουσιαστες του Δημου με μια ερωτηση , ακουστηκε σαν κουτσομπολιο οτι θα βαζετε προστιμο σε οποιον ποτιζει τα φυτα του η τα λαχανα του (αν εχει νερο να ποτισει ) ..και ρωτω απο ενδιαφερον ..ποιος νομικα σωστα φορεας-οργανισμος θα κανει εισπραξη του διοικητικου προστιμου που επεβαλε το διοικητικο σας συμβουλιο πανω σε αγαθο για την ζωη ;;..

Δεν γνωριζω τι γραμματα εχετε μαθει η ποσοι εμπιστημονες ειστε εκει μεσα αλλα δεν το πατε καλα καθολου το γραμμα ηδη …και μολις ξεκινησατε ! Την νεοταξιλα , την δουλοπρεπεια στο κομμα , το σφαξε με πασα μου να αγιασω καλο ειναι να το κρατησετε σε κλειστο κυκλο γιατι ερχονται δυσκολοι καιροι για ολους !

Μην βλεπετε πολλες ταινιες με τριτο Ραιχ και αποφασιζομεν και διατασσομεν γιατι ουτε τον τροπο δεν γνωριζετε για να επιβαλετε το οτιδηποτε ! Καλυτερα λοιπον αντι για προστιμα να ασχοληθειτε με εργα …προβληματα δεκαετιων δεν λυνονται με ακυρα προστιμα ..ακομα και αν σας επεισαν οτι ερχεται το τελος του κοσμου μεσω της κλιματικης κρισης !

Να ενημερωθω παρακαλω για το ποσο να κρατησω την τουαλετα μου σημερα ..μιας και δεν μας το ειπατε οτι θα ξανα ματα εχουμε προβλημα νερου !

Stranger…

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΧΑΡΙΚΛΕΩΝ 06/03/2024 @ 4:55 ΜΜ

    Τελικά σε αυτόν τον πολιτισμό της χεστρας ούτε να χέσει κάνεις με ξενοιασιά δεν μπορεί…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*