Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

10:02 - 31/05/2024

Ο Γκάλαντ λέει ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει τη δράση στη Ράφα, παρά την απαίτηση του Παγκόσμιου Δικαστηρίου του ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Γκάλαντ λέει ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει τη δράση στη Ράφα, παρά την απαίτηση του Παγκόσμιου Δικαστηρίου του ΟΗΕ για κατάπαυση του πυρός

Το Ισραήλ είναι πρόθυμο να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε στη Γάζα, ολοκληρώνοντας την αμφιλεγόμενη χερσαία εισβολή του στη Ράφα.

Αφού ρουκέτες έπεσαν βροχή στο Τελ Αβίβ αυτή την εβδομάδα για πρώτη φορά μετά από περίπου τέσσερις μήνες, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ κατηγόρησε τη Ράφα για τις επιθέσεις, ενώ ταυτόχρονα ορκίστηκε να βάλει τις Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας (IDF) να εισβάλουν ακόμη πιο βαθιά στον θύλακα της νότιας Γάζας, και αυτό παρά την εντολή κατάπαυσης του πυρός από το Παγκόσμιο Δικαστήριο (ICJ) των Ηνωμένων Εθνών (UN) και άλλους διεθνείς οργανισμούς.

«Οι στόχοι μας στη Γάζα τονίζονται εδώ στη Ράφα: να καταστρέψουμε τη Χαμάς, να επιστρέψουμε τους ομήρους και να διατηρήσουμε την ελευθερία των επιχειρήσεων», δήλωσε ο Γκάλαντ στα ισραηλινά στρατεύματα.

«Όσον αφορά το θέμα των ομήρων – καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, τόσο μέσω φυσικών δραστηριοτήτων όσο και μέσω της επίτευξης συμφωνιών».

Ο Gallant δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να εκτελεί την εντολή του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου να μην σταματήσει ο πόλεμος μέχρι να εξαλειφθεί πλήρως η Χαμάς.

«Να θυμάστε: η δουλειά σας είναι να εξαλείψετε τη Χαμάς, να κερδίσετε αυτόν τον πόλεμο», συνέχισε ο Gallant. «Η δική μας δουλειά είναι να το πάρουμε [το επίτευγμά σας] και να το πάμε στο επόμενο επίπεδο στη Γάζα και σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Αυτά τα ζητήματα συνδέονται μεταξύ τους».

Ράφα, το τελευταίο προπύργιο της Χαμάς

Αφού υπέστησαν οκτώ επιθέσεις με ρουκέτες στο κεντρικό Ισραήλ, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να καταστραφεί τουλάχιστον ένα ισραηλινό σπίτι, οι Ισραηλινοί ηγέτες επανέλαβαν την έκκλησή τους για ολοκληρωτική νίκη στη Γάζα.

Όχι μόνο πιστεύεται ότι η Ράφα είναι το τελευταίο μέρος όπου κρύβονται μαχητές της Χαμάς, αλλά το Ισραήλ λέει επίσης ότι είναι από τις τελευταίες τοποθεσίες όπου εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλα αποθέματα ρουκετών.

Είναι επίσης πιθανό ότι η Χαμάς εξακολουθεί να κατασκευάζει ρουκέτες στη Ράφα, αν και οι IDF πιστεύουν ότι πιθανόν έχουν ήδη καταστρέψει όλα τα εργοστάσια κατασκευής όπλων.

Σε μια ανάρτηση στο Telegram, οι Ταξιαρχίες Ezzedine al-Qassam, μια από τις ένοπλες πτέρυγες της Χαμάς, δημοσίευσε ότι στόχευσε το Τελ Αβίβ «με ένα μεγάλο πυρπολικό πυραύλων ως απάντηση στις σιωνιστικές σφαγές εναντίον αμάχων».

Ό,τι διαθέτει ακόμη η Χαμάς ωχριά μπροστά στον προηγμένο οπλισμό που διαθέτει το Ισραήλ, γεγονός που αναστατώνει ορισμένους που λένε ότι όλα αυτά είναι απλώς ένα προπέτασμα καπνού για να μπορέσει το Ισραήλ να πάρει τη γη.

«Στην πραγματικότητα, η Χαμάς διαθέτει ελάχιστο οπλισμό και οι Ισραηλινοί σφάζουν και λιμοκτονούν το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες που οδήγησαν στη Ράφα», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Είναι πραγματικά ο Δαβίδ εναντίον του Γολιάθ», απάντησε ένας άλλος.

«Τα βίντεο από την επίθεση στον προσφυγικό καταυλισμό δείχνουν κορμιά απανθρακωμένα πέρα από κάθε αναγνώριση να σέρνονται ακόμα μέσα στη φωτιά, έναν άνδρα να κουβαλάει ένα αποκεφαλισμένο παιδί, αιμοσταγείς κραυγές θλίψης καθώς γίνεται ξεκάθαρο το δαιμονικό νυχτερινό κολαστήριο από τις βόμβες των 2.000 κιλών που έπεσαν πάνω σε ΣΚΗΝΕΣ και ΠΑΙΔΙΑ», έγραψε ένας άλλος για όσα λέγεται ότι συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη Ράφα.

Ένας άλλος μοιράστηκε την ακόλουθη ανάρτηση από τον Χ:

Ένας άλλος εξέφρασε την υποστήριξή του προς το Ισραήλ, αποκαλώντας τη Χαμάς «αποβράσματα» και δηλώνοντας ότι ο πόλεμος «δεν θα τελειώσει μέχρι να πεθάνει κάθε Χαμάς και κάθε υποστηρικτής της Χαμάς».

«Υπάρχει περίπτωση να εκτοξεύουν ρουκέτες στο Τελ Αβίβ πράκτορες των IDF;» ρώτησε ένας άλλος σε μια εικασία σχετικά με μια πιθανή ψεύτικη σημαία που λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα. «Για το γενικότερο καλό, φυσικά».

«Γαλάζιος ο εγκληματίας πολέμου», έγραψε ένας άλλος.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*