ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ο ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι η «παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα» είναι απαραίτητη (μεταξύ άλλων) για την «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής»!

· Κατοχικά Νέα

Καταρχάς να τονίσουμε πως η «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής» είναι μια απάτη και έχουμε πολλά επιστημονικά άρθρα στο anazitiseis γιαυτό. Όλα τα μέτρα για την δήθεν καταπολέμιση της κλιματικής αλλαγής απο την παγκόσμια ελίτ και τις κυβερνήσεις καταλήγουν στον περισσότερο έλεγχο των πολιτών.

Ο Μπιλ Γκέιτς μετά τον σχεδιασμό της ψηφιακής ταυτότητας του που προώθησε (στη χώρα πειραμά του) την Ινδία, απαιτεί από όλες τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα της και να εγκρίνουν το σύστημα «παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας» που έχει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα να αποκλείουν μελλοντικά τους ανθρώπους από τη συμμετοχή τους στην κοινωνία εάν δεν συμμορφώνονται στις διαταγές τους.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ , η ψηφιακή ταυτότητα του Μπιλ Γκέιτς θα προσφέρει πολυάριθμα οφέλη για εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και θα καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή:

«Η υιοθέτηση της ψηφιοποίησης προσφέρει ένα μονοπάτι για τη γεφύρωση αυτού του παγκόσμιου χάσματος ταυτότητας, με  την ψηφιακή νομική ταυτότητα να λειτουργεί ως ακρογωνιαίος λίθος της ψηφιακής δημόσιας υποδομής, ενισχύοντας τη διαλειτουργικότητα μεταξύ διαφορετικών συστημάτων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτές οι ταυτότητες αποθηκεύουν πολύτιμες προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διαμονής και των ιατρικών συνθηκών, οι οποίες μπορεί να είναι κρίσιμες σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».

Ωστόσο, ο ΟΗΕ δεν αναφέρει το γεγονός ότι η τεχνολογία ψηφιακής ταυτότητας θα δώσει στην πολιτική ελίτ τη δύναμη να δεσμεύει τραπεζικούς λογαριασμούς ανθρώπων, να τους εμποδίζει να κάνουν ταξίδια και να συμμετέχουν στην κοινωνία με οποιονδήποτε ουσιαστικό τρόπο.

«Η ψηφιακή ταυτότητα δεν είναι απλώς ένα διαβατήριο που θα έχετε στο iPhone σας σε μορφή ψηφιακού διαβατηρίου. Συνεπάγεται σχεδόν όλα όσα η κυβέρνηση θα ήθελε να μάθει για εσάς», εξήγησε η Eva Vlaadingerbroek.

 

«Το μειονέκτημα είναι –και ελπίζω ότι ο κόσμος θα αρχίσει να το βλέπει αυτό– ότι η κυβέρνηση μπορεί να σας αποκλείσει απο την κοινωνία. Αν θέλετε να αγοράσετε πχ ένα burger, και δεν επιτρέπεται για όποιουσδήποτε λόγους θα ανάβει ένα κοκκινο φωτάκι, το ίδιο για μια πτήση

«Είναι πολύ ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με τον στόχο τους εδώ», συνέχισε η Vlaadingerbroek.

« Πρέπει να πάρουμε τον λόγο τους πολύ σοβαρά και να πούμε όχι, θα πρέπει να ακυρώσουμε αμέσως αυτούς τους κομμουνιστές, και να τους πούμε φύγετε από την ιδιωτική μας ζωή, δεν σας επιτρέπω να παρακολουθείτε τι τρώω και πού πηγαίνω».

Το WEF κυκλοφόρησε με μια  σειρά  άρθρων  τον Σεπτέμβριο για την επιβολή του DPI.

Το WEF υπόσχεται ότι οι νέες «κοινωνίες χωρίς μετρητά» και τα ψηφιακά αναγνωριστικά θα γίνουν ευπρόσδεκτα από το κοινό λόγω της «ευκολίας των πολιτων».

anazitiseis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ακραία ζέστη και ισχυρό El NiñoFEATURED

Super El Niño: Πώς βγαίνει ο αριθμός των 451.000 «θανάτων από ζέστη» – Τι μετρά πραγματικά το μοντέλο

Δεξαμενές αποθήκευσης καυσίμωνΔΙΕΘΝΗ

Παγκόσμια έλλειψη diesel μπορεί να κρατήσει μέχρι το 2027 – Αδειάζουν τα αποθέματα και αυξάνεται η πίεση στις μεταφορές

Συμβολική εικόνα ΗΠΑ και Ιράν σε γεωπολιτική αντιπαράθεσηΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ–Ιράν: Τρίωρη συνάντηση αξιωματούχων μετά τις απειλές Τραμπ – Η πρώτη σοβαρή ένδειξη διπλωματικής στροφής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *