06:04 - 22/05/2024

Καταγγελία και για δεύτερη νεκρή από λιποαναρρόφηση στον ίδιο γιατρό μετά την κομμώτρια της Πάτρας

Διαφημίσεις

Άλλη μία γυναίκα φέρεται να κατέληξε μετά από επέμβαση για λιποαναρρόφηση στον ίδιο γιατρό

Σοκαριστικές εξελίξεις για την υπόθεση της νεκρής κομμώτριας από την Πάτρα, καθώς άλλη μία γυναίκα φέρεται να πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση που έλαβε μάλιστα στον ίδιο γιατρό.

Την αποκάλυψη έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου στo TLive. Μία ακόμα γυναίκα, αυτή τη φορά από την Κάρπαθο, αφού επισκέφθηκε τον ίδιο γιατρό σε πασίγνωστο κέντρο της Αθήνας έχασε επίσης τη ζωή της.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η 69χρονη γυναίκα είχε απευθυνθεί στον εν λόγω γιατρό το 2020. Όπως αναφέρεται στην εκπομπή, μέσα σε 10 ημέρες μετά τη λιποαναρρόφηση στον κορμό της, κατέληξε σε νοσοκομείο της Ρόδου.

Της τρύπησε το έντερο και της έδωσε εξιτήριο
Ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε πως ο γιατρός είχε τρυπήσει το έντερο της 69χρονης κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Δεν είναι σαφές πώς η συγκεκριμένη γυναίκα πείστηκε να ταξιδέψει μέχρι την Αθήνα για την επέμβαση, η οποία έγινε μάλιστα εν αγνοία των συγγενών της, οι οποίοι έμαθαν για τη διαδικασία μόνο μετά το πέρας της.

Μετά την επέμβαση, η 69χρονη παραπονιούνταν για πόνους, αλλά της έδωσαν εξιτήριο και την άδεια να επιστρέψει στην Κάρπαθο. Το σώμα της έφερε πολλαπλές μελανιές και καθώς η κατάστασή της χειροτέρευε, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο χειρουργός είχε τρυπήσει το έντερο της γυναίκας, πράγμα που παραδέχτηκε ο ίδιος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το προσωπικό του νοσοκομείου.

Η γυναίκα πέθανε στις 21 Μαρτίου του 2020 στο ίδιο νοσοκομείο, από πολυοργανική ανεπάρκεια, σηπτική καταπληξία και διάτρηση εντέρου.

Αναφέρεται δε πως η οικογένεια της άτυχης γυναίκας επιδιώκει νομικά την υπόθεση, έχοντας προσλάβει δικηγόρο και καταθέσει αγωγή.

Τι είπε η κόρη της 69χρονης
Τραγική φιγούρα στην υπόθεση, η κόρη της 69χρονης, που μίλησε για εγκληματική αμέλεια: «Η μητέρα μου τον Μάρτη του 2020, πήγε να κάνει λιποαναρρόφηση, ο συγκεκριμένος γιατρός είναι πασίγνωστος, θα έπρεπε να είχε αποτρέψει τη μητέρα μου 69 ετών να κάνει μια τέτοια επέμβαση.

Eίχαμε κορονοϊό και ήταν και φυσιολογική στα κιλά της. Της έδωσαν εξιτήριο με 28 αιματοκρίτη και αδιαφόρησαν τελείως», πρόσθεσε.

Η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη ήρθε όταν η κόρη δήλωσε πως ο εν λόγω γιατρός προσφέρθηκε να αποζημιώσει την οικογένεια, για να διευθετηθεί η υπόθεση μακριά από τη δικαιοσύνη: «Μου έδωσε το τηλέφωνο και το όνομα της ασφαλιστικής εταιρείας του και μου είπε ότι η ασφαλιστική εταιρεία του θα κανονίσει το θέμα, να μας δώσει κάποια αποζημίωση».

«Θα δώσει, είπε, και από τα δικά του χρήματα για να μπορέσουμε να κλείσουμε το θέμα, γιατί τον ενδιέφερε πολύ το όνομά του διότι είναι πασίγνωστος. Είπε νομίζω γύρω στις 20.000», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε πως «Σαφέστατα και υπάρχει γνωμάτευση και η αιτία θανάτου είναι η διάτρηση του εντέρου. Η οικογένεια έχει δε ορίσει τεχνικούς συμβούλους, οι οποίοι έχουν επιβεβαιώσει ότι η αιτία θανάτου ήταν ακριβώς αυτό».

reader.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*