09:14 - 21/05/2024

Γιατί το Βατικανό επέλεξε αυτήν την ακριβή στιγμή για να ρίξει βόμβες για τα UFO, τους εξωγήινους και τις «εμφανίσεις»;

Διαφημίσεις

Για αιώνες, το Βατικανό φυλάει προσεκτικά τα πιο πολύτιμα μυστικά τους. Τα τελευταία χρόνια, αυτό ισχύει ιδιαίτερα σχετικά με το τι γνωρίζουν για τα UFO, τους εξωγήινους και τα μυστήρια του σύμπαντος.

Γιατί λοιπόν επέλεξαν αυτήν ακριβώς τη στιγμή της ιστορίας για να μιλήσουν δημόσια για αυτά τα πράγματα; Η συνέντευξη Τύπου στο Βατικανό την Πέμπτη είναι η πρώτη φορά που το Βατικανό διοργανώνει συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και τα «φαντάσματα» από το 1978.

Άρα αυτό είναι πραγματικά μεγάλο θέμα. Αναφέρεται ότι το Βατικανό αποφάσισε να εκδώσει νέες κατευθυντήριες γραμμές «για τους εξωγήινους και πώς θα αντιμετωπίσει πιθανές συναντήσεις στο μέλλον»…

Το Βατικανό ανακοίνωσε ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου για τα «υπερφυσικά φαινόμενα» αύριο, και θα θίξει εξωγήινους και πώς θα αντιμετωπίσει πιθανές συναντήσεις στο μέλλον.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Βατικανού, θα ξεκινήσει αύριο το μεσημέρι και θα περιλαμβάνει τρία εξέχοντα μέλη του Βατικανού.

Έχοντας δεσμευτεί να «παρουσιάσει τις νέες διατάξεις του Dicastery for the Doctrine of the Faith για τη διάκριση μεταξύ των εμφανίσεων και άλλων υπερφυσικών φαινομένων», θα καθοδηγείται από τον καρδινάλιο Victor Manuel Fernandex, τον Messenger Armando Matteo και την Daniela Del Gaudio.

Εάν το Βατικανό αισθάνεται την ανάγκη να εκδώσει κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τον τρόπο «αντιμετώπισης πιθανών συναντήσεων στο μέλλον», αυτό φαίνεται να σημαίνει ότι πιστεύουν ότι θα υπάρξουν «δυνητικές συναντήσεις στο μέλλον».

Τι ξέρουν ότι δεν μας λένε;

Μάλλον πολλά.

Η τελευταία φορά που το Βατικανό έκανε κάτι τέτοιο ήταν τον Φεβρουάριο του 1978

Η τελευταία φορά που το γραφείο δογμάτων του Βατικανού εξέδωσε κανόνες για την αξιολόγηση υποτιθέμενων εμφανίσεων και εκθέσεων για υπερφυσικά γεγονότα ήταν τον Φεβρουάριο του 1978.

Εκείνη την εποχή, ο νομάρχης, καρδινάλιος Φράνιο Σέπερ, είπε ότι οι κανόνες ήταν απαραίτητοι δεδομένου του τρόπου με τον οποίο οι ειδήσεις για υποτιθέμενες εμφανίσεις διαδίδονται γρήγορα χάρη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Τι άλλαξε από τότε έως τώρα;

Ένα πράγμα που έχει αλλάξει είναι ότι ο σημερινός Πάπας φαίνεται να ενδιαφέρεται αρκετά για το θέμα των εξωγήινων.

Σε σχόλια που έκανε κοντά στα τέλη του 2023 , ο Πάπας Φραγκίσκος φαινόταν να προτείνει ότι οι εξωγήινοι θα μπορούσαν πραγματικά να βαφτιστούν…

Ωστόσο, ο Πάπας Φραγκίσκος άγγιξε τους εξωγήινους στα τέλη του περασμένου έτους, όταν μιλούσε για το πώς οι πρώτοι Χριστιανοί συζητούσαν τη συναναστροφή με «Εβραίους και Εθνικούς» – τους οποίους, για κάποιο λόγο, συνέκρινε με εξωγήινους.

Είπε: «Αυτό ήταν αδιανόητο. Αν, για παράδειγμα, αύριο ερχόταν μια αποστολή Αρειανών και κάποιοι από αυτούς ήρθαν σε εμάς, εδώ… Αρειανοί, σωστά; Πράσινο, με αυτή τη μακριά μύτη και τα μεγάλα αυτιά, όπως τα ζωγραφίζουν τα παιδιά… Και ένας λέει, “Μα θέλω να βαφτιστώ!” Τι θα μπορούσε να συμβεί?”

Δεν απάντησε στη δική του ερώτηση, αλλά πρόσθεσε: «Δεν ήταν ποτέ το υπουργείο κλειστής πόρτας, ποτέ».

Σκοπεύει λοιπόν να έχει μια «ανοιχτή πόρτα» για τους εξωγήινους;

Πώς θα έμοιαζε αυτό;

Ο παραγωγός ενός νέου ντοκιμαντέρ με τίτλο «God Versus Aliens» φαίνεται να πιστεύει ότι το Βατικανό θέλει να μας προετοιμάσει για την ημέρα που η ανθρωπότητα θα έρθει επιτέλους σε επαφή με τέτοια όντα

Το ντοκιμαντέρ «God Versus Aliens» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών και να αποκαλύψει τα μυστικά του Βατικανού για τα UFO.

Ο βραβευμένος κινηματογραφιστής Mark Christopher Lee λέει ότι το Βατικανό δημοσιεύοντας νέες οδηγίες για τις εμφανίσεις σημαίνει ότι η πλήρης αποκάλυψη για τα φαινόμενα UFO πλησιάζει.

Είπε: «Το Βατικανό μελετά τα UFO για δεκαετίες και μάλιστα έχει τον δικό του Καρδινάλιο διορισμένο να ασχολείται με την πρώτη επαφή. Από την έρευνά μου πιστεύω ότι αυτή η νέα καθοδήγηση για τις εμφανίσεις είναι απόδειξη ότι γνωρίζουν ότι τα UFO είναι κάτι περισσότερο από φυσικές τέχνες από άλλους κόσμους και ότι έχουν μια παραφυσική πλευρά τους.»

Αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι το Βατικανό βρίσκεται στην αιχμή της αναζήτησης εξωγήινης ζωής εδώ και πολύ καιρό.

Το Παρατηρητήριο του Βατικανού στη Ρώμη χρηματοδοτείται πολύ καλά και το Βατικανό έχει επίσης μια «ερευνητική ομάδα» που χρησιμοποιεί τον πολύ υψηλής ισχύος εξοπλισμό στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα στο Τούσον…

Πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται όταν μαθαίνουν ότι το Βατικανό έχει ακόμη και παρατηρητήριο. Η ιστορία του Αστεροσκοπείου του Βατικανού ξεκινάει δυόμισι αιώνες πίσω. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας του, υπήρξαν κάποιες αναταραχές και αρκετές κινήσεις για να ξεφύγουν από το φως και άλλα εμπόδια που θέτουν οι μεγάλες πόλεις, όπως η Ρώμη, στην αστρονομία. Ως εκ τούτου, πριν από περισσότερο από μισό αιώνα το Αστεροσκοπείο του Βατικανού ίδρυσε μια ερευνητική ομάδα στο Αστεροσκοπείο Steward του Πανεπιστημίου της Αριζόνα στο Tucson, ενώ η έδρα του Παρατηρητηρίου του Βατικανού παρέμεινε στην Ιταλία.

Περιττό να πούμε ότι το Βατικανό δεν πρόκειται να μας πει όλα όσα γνωρίζουν αυτή τη στιγμή.

Αλλά μερικά πράγματα έχουν γίνει αρκετά ξεκάθαρα.

Νούμερο ένα, το Βατικανό πιστεύει ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή.

Το δεύτερο, το Βατικανό σχεδιάζει να αναπτύξει μια θετική σχέση με οποιονδήποτε «εξωγήινο» έρχεται σε επαφή με την ανθρωπότητα.

Θα μπορούσαν όλα αυτά να μας προωθούν μια μεγάλη εξαπάτηση απολύτως επικών διαστάσεων;

Ενώ ήταν ακόμα ζωντανός, ο συγγραφέας Τομ Χορν έκανε την ακόλουθη παρατήρηση …

Το γιατί το Βατικανό ακολούθησε αυτήν την προσεκτικά σχεδιασμένη και σκόπιμη πορεία τα τελευταία χρόνια είναι το μεγαλύτερο μυστήριο, αλλά συνεπάγεται γνώση εκ μέρους του γεγονότων που είναι ακόμα κρυμμένα στον περισσότερο κόσμο που μπορεί να έχουν εκτεταμένες και ιστορικές επιπτώσεις. Δείχνει επίσης πώς η Ρώμη, συνειδητά ή άθελά της, έχει ρυθμιστεί για να γίνει ο φορέας της μαζικής εξαπάτησης των εσχάτων καιρών σχετικά με την «σωτηρία άνωθεν». Αυτό συμβαίνει επειδή, ιστορικά, υπάρχει ένα ξεκάθαρο μοτίβο όπου η ψυχολογική ανάγκη του ανθρώπου για σωτήρα εμφανίζεται σε περιόδους στενοχώριας -μια εποχή όπως η σημερινή- όπου οι άνθρωποι κοιτάζουν προς τον ουρανό για θεϊκή παρέμβαση.

Είναι αλήθεια.

Όταν τα πράγματα γίνονται αρκετά άσχημα, ο κόσμος θα ψάχνει για έναν σωτήρα.

Και αν εμφανιστεί στη σκηνή μια «ανώτερη φυλή» που φαίνεται να έχει όλες τις απαντήσεις, πολλοί άνθρωποι εκεί έξω θα τις αγκαλιάσουν πλήρως.

Για δεκαετίες, τα βιβλία, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές μάς υποχρέωσαν να περιμένουμε ότι κάποια μέρα θα αλληλεπιδράσουμε με «εξωγήινους» από άλλο πλανήτη. Πριν από 100 χρόνια, όλοι θα είχαν απορρίψει τέτοιες συζητήσεις ως ανοησίες, αλλά τώρα έχουμε προετοιμαστεί καλά για τη μεγάλη εξαπάτηση που τελικά έρχεται .

Δυστυχώς, το Βατικανό φαίνεται να είναι αρκετά έτοιμο να υποδεχθεί τους «εξωγήινους» σαν νέους καλύτερους φίλους τους, και αυτό είναι εξαιρετικά ατυχές.

Συντάχθηκε από τον Michael Snyder μέσω του TheMostImportantNews.com,

theburningplatform.com

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*