20:25 - 16/05/2024

Η αληθινή επιστήμη είναι ο Εχθρός του βιομηχανικού συμπλέγματος των εμβολίων και η αχίλλειος πτέρνα της απάτης της κλιματικής αλλαγής

Διαφημίσεις

Η επιστήμη είναι ξεκαθαρισμένη. Κανείς δεν επιτρέπεται να μιλάει για την «επιστήμη» των εμβολίων, ή να συζητάει την επιστήμη πίσω από την «υπερθέρμανση του πλανήτη», και ποτέ μην κάνετε το λάθος να βασιστείτε στην επιστήμη για να μιλήσετε για το βιολογικό φύλο. Εάν κάποιος αποκαλύψει οπουδήποτε ότι η επιστήμη, σε όλες τις τεκμηριωμένες έρευνές της, αποδεικνύει ότι τα εμβόλια mRNA είναι επικίνδυνα, ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια φάρσα και ότι οι άνδρες που φορούν περούκες και ψηλά τακούνια δεν μπορούν να γεννήσουν, τότε, λοιπόν, το άτομο αυτό είναι ένας υποκριτής, ακροδεξιός, ρατσιστής, λευκός υπερεξουσιαστής, εγχώριος τρομοκράτης.

Ο «σοσιαλισμός» είναι ξεκαθαρισμένος, και δεν έχει ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με την επιστήμη, αλλιώς, όλες οι θεωρίες συνωμοσίας θα κατέρρεαν αμέσως. Η επιστήμη δείχνει ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα, και ότι ο κίνδυνος αντισταθμίζει κατά πολύ τα οφέλη, αν υπάρχουν καν. Η επιστήμη δείχνει ότι η γη βρίσκεται στην πραγματικότητα σε μια αργή περίοδο ψύξης που διαρκεί χιλιάδες χρόνια. Η επιστήμη δείχνει ότι οι αισθητικές επεμβάσεις, τα ορμονικά χάπια και τα στήθη και οι επεμβάσεις ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων δεν κάνουν ένα αγόρι κορίτσι, ή ένα κορίτσι αγόρι, ή έναν άνδρα γυναίκα, ή μια γυναίκα άνδρα. Από αυτές τις απόψεις, η επιστήμη είναι ξεκαθαρισμένη, αλλά μην ξαναπάτε να επιχειρηματολογήσετε ή να συζητήσετε για την «επιστήμη», αλλιώς το τίμημα που θα πληρώσετε είναι η λογοκρισία και ο κοινωνικός αφορισμός.

Το «η επιστήμη έχει διευθετηθεί» σημαίνει να μη μιλάτε για επιστήμη όταν πρόκειται για θανατηφόρα εμβόλια, για απάτες σχετικά με την κλιματική αλλαγή ή για παιχνίδια ρόλων (υποκριτική) με ρευστά φύλα.

Η επιστήμη δεν είναι ποτέ «κατασταλαγμένη», αλλιώς δεν είναι καθόλου επιστήμη. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι τα «εμβόλια» του Covid είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, επειδή δεν μπορούν να το αποδείξουν με την επιστήμη, και δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες μελέτες επειδή είναι μόλις τριών ετών. Ωστόσο, οι βραχυπρόθεσμες συνέπειες συμβαίνουν γύρω μας, καθημερινά, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι που έλαβαν τα βιολογικά όπλα μαζικής ανοσοκαταστροφής ενέσεις (mRNA jabs) υποφέρουν από αγγειακούς θρόμβους, μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, αυτόματες αποβολές, άγχος και κατάθλιψη, και ότι η επιστήμη είναι πλέον «μέσα».

Η επιστήμη είναι «κατασταλαγμένη» μόνο όταν αυτή η επιστήμη είναι ψέμα και αποτελεί μέρος μιας ευγονικής ατζέντας, όπως με τα θανατηφόρα εμβόλια mRNA και το σχέδιο Ponzi για την κλιματική αλλαγή που χρεοκόπησε τη μεσαία τάξη. Κανένας αριστερός δεν μπορεί να έχει μια υγιή συζήτηση ή μια πολιτισμένη συζήτηση για τις «πλατφόρμες» και τις αφηγήσεις τους, επειδή όλα καταρρέουν μόλις κάποιος αναφερθεί στην πραγματική επιστήμη. Δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ο κόσμος θερμαίνεται περισσότερο ή ότι υπάρχουν περισσότεροι τυφώνες ή σεισμοί από ποτέ. Η στάθμη της θάλασσας δεν ανεβαίνει, και καμία παραλία δεν εξαφανίζεται. Οι άνδρες εξακολουθούν να μην μπορούν να έχουν περίοδο ή να γεννήσουν παιδιά. Οι γυναίκες εξακολουθούν να μην μπορούν να παίξουν linebacker στο NFL, ή να ανταγωνιστούν τους άνδρες στο UFC, απλά βιολογικά δεν πρόκειται να λειτουργήσει τόσο καλά.

Οι Επιστημονικοί Πόλεμοι βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δημοσιεύονται ειδήσεις μόνο για τη μία πλευρά, και εκεί είναι που εδράζεται και φουντώνει ΟΛΗ η παραπληροφόρηση και η παραπληροφόρηση, 24/7/365. Οι Επιστημονικοί Πόλεμοι του 2024 δεν ήταν ποτέ πιο επικίνδυνοι για τον πληθυσμό, ο οποίος κυκλοφορεί παραμορφωμένος και με πλύση εγκεφάλου, σαν πρόβατα που ζουν στο πεδίο της μάχης χωρίς ασπίδα. Περπατούν σε καταστροφές υγείας καθημερινά, ενώ βασίζονται στην παραπληροφόρηση από τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, το CDC και τον FDA. Χάνουν κάθε μάχη στον Επιστημονικό Πόλεμο, εξ ορισμού, και απλά δεν μπορούν να καταλάβουν το γιατί.

Οι άνθρωποι που παίρνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι οι πιο άρρωστοι άνθρωποι στον κόσμο, και πιστεύουν την ψεύτικη επιστήμη που δημοσιεύει το καρτέλ της φαρμακοβιομηχανίας για να τους καταβροχθίσει. Απλά ακούστε τις παρενέργειες που διαφημίζονται στην τηλεόραση για οποιοδήποτε φάρμακο. Πρέπει να έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου για να το δεχτείτε αυτό ως «επιστήμη». Συντονιστείτε στο διαδίκτυο στο Gender.news για ενημερώσεις σχετικά με τους ακραίους φιλελεύθερους που μισούν την επιστήμη επειδή αποδεικνύει την απάτη τους. Καλώς ήρθατε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και δεν πρόκειται για όπλα, βόμβες και πυραύλους, αλλά για την ΚΑΚΗ επιστήμη, την ευγονική και τον αποπληθυσμό. Ξυπνήστε.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*