14:11 - 16/05/2024

Περι Ραδιονικης και Αιτηματων …

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Θα ειμαι συντομος γιατι ειναι απλα ολα οσα θελω να γνωριζεται ! Παραλαμβανω πολλα αιτηματα για διαφορα θεματα που σας απασχολουν , επειδη τα αιτηματα εξω απο τα κλασικα ραδιονικα που εχουμε στο Ε-σοπ μας γινονται μεσω μηνυματων οταν μου στελνετε ενα αιτημα ξεχνατε μαζι να βαλετε την διευθυνση σας με τηλ και τκ ωστε να μπορω να σας τα στειλω ! (Δωρεαν) ειναι τα αιτηματα για διαφορα προβληματα …αντε να μας πληρωσετε μολις λυθει το προβλημα βαση δικης σας συνειδησης ..!

Για αυτο πολλες φορες εχουμε καθυστερησεις σε αιτηματα μιας και στελνετε ενα μηνυμα και μετα μαλλον δεν ξανακοιτατε τα εμαιλ σας που σας λεω πειτε μου που τα στελνω …ετσι καταφερνουμε το εξης ..και εγω να αφιερωνω χρονο και εσεις να μην παραλμβανετε !

Αρα οσοι περιμενετε καποιο αιτημα ελεξτε τα εμαιλς αν σας εχω ζητησει της παραπανω πληροφοριες , αν δεν εχετε λαβει μηνυμα και εχουν περασει πανω απο δεκα μερες απο το αιτημα σας τοτε εχω καθυστερησει επαναλαβετε το αιτημα με ολα τα στοιχεια σε νεο εμαιλ οχι σε απαντητικο εμαιλ για να γινει ξανα καταχωριση !…

Οσο για το παραγγελνω αλλα δεν παραλαμβανω …κατανοω να γινεται σε καποια αντικαταβολη που καποιος το μετανοιωσε η δεν εχει χρηματα την συγκεκριμενη στιγμη …αλλα στο δωρεαν δεν το καταννοω !

Να διαφημισω τι και πως δεν θελω ..γνωριζει το μικρο δικτυο ανθρωπων απο στομα σε στομα τι δυναμικη εχουμε ..για αυτο αν εχεις δει εχω και καιρο να μιλησω για αυτο το σπουδαιο εργο που γινετε στο παρασκηνιο …μην πετας λοιπον κατι παρα πολυ σπουδαιο …, αν δεν θες να το παρεις ενημερωσε με να μην χανει αλλος ανθρωπος τον χρονο να λυσει το προβλημα του , ολα με λιγο ευγενεια και λιγο ενσυναισθηση μπορουν να γινουν ομορφα χωρις κανεις μας να νοιωθει οτι χανει !

Συντομα στην σελιδα μας radionics.gr θα ερθουν και μηχανηματα ραδιονικης για οποιον θελει να ασχοληθει ενεργα με αυτο το τεραστιο πεδιο γνωσης αλλα και αποτελεσματος !

Stranger ..

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Stranger
Μετά από την πρώτη πτώση στα 3 μου έτη από μια αντίκα κούνια της γιαγιάς δημιούργησα τα πρώτα μου κενά ! Στην πορεία ένα ατύχημα με ένα ποδήλατο, όπου σε μια κατηφόρα βουνού, συνάντησα ένα γέρικο πλάτανο με το κεφάλι,η συνάντηση αυτή με έφερε στην κατάσταση της μόνιμης Νιρβάνας που βρίσκομαι σημερα!Οι φίλοι μου μου λένε ότι κάπου κάπου ξυπνάω μέσα από τον λήθαργο μου και αρχίζω και γράφω ..η μιλάω σε ένα μικρόφωνο… δεν έχω καλους φίλους το γνωρίζω…από παιδί με κοροϊδεύουν!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*